Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-07-23

09:23
Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ?Γι' αυτό ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-07-23

09:26
Τουλάχιστον αποφεύγεις κάποιους βασικούς. Άμα υπάρχει κληρονομικότητα, η πρόληψη επιβάλλεται.Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ?
zizi xatzi
Νεοφερμένο μέλος
Η zizi xatzi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

10-07-23

10:22
Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα.Το κακό είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση αφού πολλοί δεν εμφανίζουν συμπτώματα... Ή όταν τα εμφανίσουν είναι ήδη αργά ...
Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό.
Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος....
Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι...
Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος...

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-07-23

10:48
Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ;Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα.
Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό.
Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος....
Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι...
Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος...![]()
zizi xatzi
Νεοφερμένο μέλος
Η zizi xatzi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

10-07-23

10:50
Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες.Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ;
Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-07-23

10:55
Όχι προϊστορικό. ΙστορικόΣυνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες.
Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο.

zizi xatzi
Νεοφερμένο μέλος

10-07-23

10:57
Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες.
Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν
Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα....Όχι προϊστορικό. Ιστορικό![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μαυρίκιος
- fockos
- giannhs2001
- DimitraA.
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- P.Dam.
- camil
- rafaela11
- synthnightingale
- Joji
- Wonderkid