Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2023 στις 09:23 Ο Guest 881237: #21 10-07-23 09:23 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Γι' αυτό ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ? juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 09:26 Ο juste un instant: #22 10-07-23 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ? Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αποφεύγεις κάποιους βασικούς. Άμα υπάρχει κληρονομικότητα, η πρόληψη επιβάλλεται. zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:22 Η zizi xatzi: #23 10-07-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Το κακό είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση αφού πολλοί δεν εμφανίζουν συμπτώματα... Ή όταν τα εμφανίσουν είναι ήδη αργά ... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:48 Ο Guest 881237: #24 10-07-23 10:48 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Η zizi xatzi: #25 10-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; Click για ανάπτυξη... Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:55 Ο juste un instant: #26 10-07-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα.... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος fockos giannhs2001 χημεια4λαιφ Abiogenesis P.Dam. camil rafaela11 synthnightingale Joji Wonderkid User2350 Libertus marww ggl charmander Lathy Ωρορα Meow iew Scandal fmarulezkd Kostas_Athens Paragontas7000 taketrance touvlo J.Cameron fourkaki louminis Natalia143 Ariana2018 nicks1999 Εχέμυθη mpapa oups Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Γι' αυτό ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ?
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 09:26 Ο juste un instant: #22 10-07-23 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ? Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αποφεύγεις κάποιους βασικούς. Άμα υπάρχει κληρονομικότητα, η πρόληψη επιβάλλεται. zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:22 Η zizi xatzi: #23 10-07-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Το κακό είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση αφού πολλοί δεν εμφανίζουν συμπτώματα... Ή όταν τα εμφανίσουν είναι ήδη αργά ... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:48 Ο Guest 881237: #24 10-07-23 10:48 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Η zizi xatzi: #25 10-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; Click για ανάπτυξη... Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:55 Ο juste un instant: #26 10-07-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα.... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος fockos giannhs2001 χημεια4λαιφ Abiogenesis P.Dam. camil rafaela11 synthnightingale Joji Wonderkid User2350 Libertus marww ggl charmander Lathy Ωρορα Meow iew Scandal fmarulezkd Kostas_Athens Paragontas7000 taketrance touvlo J.Cameron fourkaki louminis Natalia143 Ariana2018 nicks1999 Εχέμυθη mpapa oups Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά είδη καρκίνου , πόσες εξετάσεις θα πρέπει να γίνουν ? Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αποφεύγεις κάποιους βασικούς. Άμα υπάρχει κληρονομικότητα, η πρόληψη επιβάλλεται.
zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:22 Η zizi xatzi: #23 10-07-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Το κακό είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση αφού πολλοί δεν εμφανίζουν συμπτώματα... Ή όταν τα εμφανίσουν είναι ήδη αργά ... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:48 Ο Guest 881237: #24 10-07-23 10:48 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Η zizi xatzi: #25 10-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; Click για ανάπτυξη... Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:55 Ο juste un instant: #26 10-07-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα.... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος fockos giannhs2001 χημεια4λαιφ Abiogenesis P.Dam. camil rafaela11 synthnightingale Joji Wonderkid User2350 Libertus marww ggl charmander Lathy Ωρορα Meow iew Scandal fmarulezkd Kostas_Athens Paragontas7000 taketrance touvlo J.Cameron fourkaki louminis Natalia143 Ariana2018 nicks1999 Εχέμυθη mpapa oups Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Το κακό είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση αφού πολλοί δεν εμφανίζουν συμπτώματα... Ή όταν τα εμφανίσουν είναι ήδη αργά ... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:48 Ο Guest 881237: #24 10-07-23 10:48 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Η zizi xatzi: #25 10-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; Click για ανάπτυξη... Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:55 Ο juste un instant: #26 10-07-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα.... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος fockos giannhs2001 χημεια4λαιφ Abiogenesis P.Dam. camil rafaela11 synthnightingale Joji Wonderkid User2350 Libertus marww ggl charmander Lathy Ωρορα Meow iew Scandal fmarulezkd Kostas_Athens Paragontas7000 taketrance touvlo J.Cameron fourkaki louminis Natalia143 Ariana2018 nicks1999 Εχέμυθη mpapa oups Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Πραγματικά,ο καρκίνος είναι ύπουλη νόσος,κι εγώ από τύχη το πρόλαβα. Έσπασε πολύποδας στον οισοφάγο,, έκανα αιμόπτυση κι έτρεξα στο γιατρό. Τελικά σε διπλανό σημείο, φώλιαζε ο καρκίνος.... Παρόλο που είχαν ξεκινήσει τα σημάδια,δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Είναι ο αυτό που λένε:ο καρκίνος δεν πονάει, είναι άχρωμος άοσμος και άγευστος... Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ;
zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:50 Η zizi xatzi: #25 10-07-23 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; Click για ανάπτυξη... Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:55 Ο juste un instant: #26 10-07-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα.... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος fockos giannhs2001 χημεια4λαιφ Abiogenesis P.Dam. camil rafaela11 synthnightingale Joji Wonderkid User2350 Libertus marww ggl charmander Lathy Ωρορα Meow iew Scandal fmarulezkd Kostas_Athens Paragontas7000 taketrance touvlo J.Cameron fourkaki louminis Natalia143 Ariana2018 nicks1999 Εχέμυθη mpapa oups Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Χαίρομαι πολύ που το ξεπέρασες !!! Υπάρχει κάποια εξέταση που θα μπορούσες να είχες κάνει προληπτικά ; Click για ανάπτυξη... Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:55 Ο juste un instant: #26 10-07-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα.... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Όχι προϊστορικό. Ιστορικό
zizi xatzi Νεοφερμένο μέλος Η zizi xatzi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Η zizi xatzi: #27 10-07-23 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα....
Αρχική Δημοσίευση από zizi xatzi: Συνήθως λένε για καρκινικούς δείκτες. Δεν είχα όμως προϊστορικο κληρονομικότητας, γι'αυτό δεν πήγε καν το μυαλό μου στον καρκίν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Όχι προϊστορικό. Ιστορικό Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, ακόμη δεν ξύπνησα....