juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-01-25

10:31
Ποια είναι η γνώμη σας; Θετική;
www.thestival.gr

Επιστρέφει και φέτος το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2025 - Πότε θα γίνει
Επιστρέφει και φέτος το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2025 μετά την επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το 2024 στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «όπως συνέβη πέρσι, έτσι και φέτος, η καρναβαλική παρέλαση αναμένεται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα την 22/02/2025 (με μικρ

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

17-01-25

12:07
Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση
για τα παιδάκια, καλά είναι.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

17-01-25

14:09
Έλα βρε γιατί... Έχει χορό και τζερτζελοΜου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

17-01-25

19:17
Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

17-01-25

19:21
Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα.Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν .
Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή.
ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

17-01-25

19:26
Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήαμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

17-01-25

19:29
Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα.Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες
Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...