Καρναβάλι στην Θεσσαλονίκη

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Ποια είναι η γνώμη σας; Θετική;

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση

για τα παιδάκια, καλά είναι.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.
Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν .

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν .
Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα.

Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή.

ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολή🙃παραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες
Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα.

Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι!

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια