juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 10:31 Ο juste un instant: #1 17-01-25 10:31 Ποια είναι η γνώμη σας; Θετική; Επιστρέφει και φέτος το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2025 - Πότε θα γίνει Επιστρέφει και φέτος το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2025 μετά την επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το 2024 στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα [...] www.thestival.gr rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:07 Η rafaela11: #2 17-01-25 12:07 Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση για τα παιδάκια, καλά είναι. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 14:09 Η Friday_k έγραψε: #3 17-01-25 14:09 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση για τα παιδάκια, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατί... Έχει χορό και τζερτζελο glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:17 Η glayki έγραψε: #4 17-01-25 19:17 Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Ο Valder έγραψε: #5 17-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Click για ανάπτυξη... Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα. Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή. ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η glayki έγραψε: #6 17-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal johnsala charmander Ωρορα Paragontas7000 Kate1914 Jack of Spades rafaela11 American Economist taketrance J.Cameron chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια είναι η γνώμη σας; Θετική; Επιστρέφει και φέτος το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2025 - Πότε θα γίνει Επιστρέφει και φέτος το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2025 μετά την επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το 2024 στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα [...] www.thestival.gr
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:07 Η rafaela11: #2 17-01-25 12:07 Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση για τα παιδάκια, καλά είναι. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 14:09 Η Friday_k έγραψε: #3 17-01-25 14:09 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση για τα παιδάκια, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατί... Έχει χορό και τζερτζελο glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:17 Η glayki έγραψε: #4 17-01-25 19:17 Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Ο Valder έγραψε: #5 17-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Click για ανάπτυξη... Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα. Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή. ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η glayki έγραψε: #6 17-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal johnsala charmander Ωρορα Paragontas7000 Kate1914 Jack of Spades rafaela11 American Economist taketrance J.Cameron chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 14:09 Η Friday_k έγραψε: #3 17-01-25 14:09 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση για τα παιδάκια, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατί... Έχει χορό και τζερτζελο glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:17 Η glayki έγραψε: #4 17-01-25 19:17 Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Ο Valder έγραψε: #5 17-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Click για ανάπτυξη... Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα. Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή. ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η glayki έγραψε: #6 17-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal johnsala charmander Ωρορα Paragontas7000 Kate1914 Jack of Spades rafaela11 American Economist taketrance J.Cameron chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου περνάνε τόσο αδιάφορα τα καρναβάλια γενικά όσο και αυτή η παρέλαση για τα παιδάκια, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατί... Έχει χορό και τζερτζελο
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:17 Η glayki έγραψε: #4 17-01-25 19:17 Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Ο Valder έγραψε: #5 17-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Click για ανάπτυξη... Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα. Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή. ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η glayki έγραψε: #6 17-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal johnsala charmander Ωρορα Paragontas7000 Kate1914 Jack of Spades rafaela11 American Economist taketrance J.Cameron chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν .
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Ο Valder έγραψε: #5 17-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Click για ανάπτυξη... Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα. Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή. ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η glayki έγραψε: #6 17-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal johnsala charmander Ωρορα Paragontas7000 Kate1914 Jack of Spades rafaela11 American Economist taketrance J.Cameron chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μου προκαλούν απέχθεια τα καρναβάλια, το γλεντοκοπι που τα συνοδεύει,το μασκαρεμα με τα τυποποιημένα ψευτορουχα της κακιάς ώρας . Από μικρό παιδί δε μου αρέσουν . Click για ανάπτυξη... Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν μασκαρευουν οι άνθρωποι τι είναι. Είναι τάχα τέρμα αληθινοι και χρειαζονται καρναβαλια για μασκάρεμα. Παγερά αδιάφορα τέτοια χαζοχαρούμενα φεστιβάλ. Έχω και σοβαρότερους καημούς στη ζωή. ΥΓ: Δεν ειμαι party pooper, αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη μου προτιμηση, ουτε καν μεσα στις πρωτες δέκα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η glayki έγραψε: #6 17-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal johnsala charmander Ωρορα Paragontas7000 Kate1914 Jack of Spades rafaela11 American Economist taketrance J.Cameron chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: αμα κανονιζαμε για την παρεα να ντυθω Ιουστινιανός και να πάω με βυζαντινή αμφίεση, οκ να ρθω, αλ Click για ανάπτυξη... Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 19:29 Ο Valder έγραψε: #7 17-01-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τρέχω να σου πάρω μέτρα για τη στολήπαραγγελία ε;; δε θέλω τσιγκουνιες Click για ανάπτυξη... Κάτσε να αδυνατισω θα σφηνωσει το αυτοκρατορικό επιβράκιον, και θα θέλω βραχιολι σε μέγεθος κολλάρου ελέφαντα. Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι!
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 01:17 Ο Guest 182562: #8 18-01-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν είμαι για καρναβάλια εγω, καρναβάλι είμαι κι απο μόνη μου, νι! Click για ανάπτυξη... Μίλησες στην ψυχή μου