Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

24-03-25

21:10
Κι ο ήλιος βγαίνει το πρωί ρε συ, τι μ' αυτό;Δεν χρειάζονται πολλά.... πάνω ανέβασα τα 11 σημεία των αντιφάσεων στα οποία υπέπεσε η κυρία.
Κάποιοι/ες θέλουν να πιστεύουν ότι βγαίνει το βράδυ, άστους!

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-03-25

21:14
Δεν είμαι υπέρ η κατά κανενός.Για «πάθος» δεν ξέρω, «υπέρ» της κορασίδας πάντως είσαι κι αυτό βγάζει μάτι!![]()
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος είναι καχύποπτος με την ελληνική δικαιοσύνη και τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται τεράστια ονόματα.
Κι εδώ παίχτηκαν διάφορα που δεν βγάζουν νόημα.
Ούτε θεωρίες συνομωσίας είναι, ούτε ψεκασμοί.
Λογικές αμφιβολίες μετά απο πολλά «δικαιώματα».
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

24-03-25

21:17
Κι ο ήλιος βγαίνει το πρωί ρε συ, τι μ' αυτό;
Κάποιοι/ες θέλουν να πιστεύουν ότι βγαίνει το βράδυ, άστους!![]()
Μα και ο δικός της μύθος καταρρίπτεται διότι μας λέει δήθεν για πλούσιους που παρεμβαίνουν στο έργο της δικαιοσύνης δηλαδη οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ βαλει στο κόλπο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του ξενοδοχείου... και τις γυναίκες μαζί και ΌΛΟΥΣ.
Όσο για την @amarelia αμα είχε όντως αμφιβολίες όπως έλεγε και απορίες θα διάβαζε όσα ποστάρουμε και τα 11 αυτά σημεία και κυρίως θα αντιλαμβανόταν οτι ειναι αδύνατο να στηθεί μια πλεκτάνη που οκ με τους πλουσιους ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ; οι απλοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που κλήθηκαν να δωσουν καταθέσεις τι όφελος θα είχαν ;
Απλα ειναι αυτο που λέω κ πιο πάνω... δεν τις ενδιαφέρει η αλήθεια... απλά να προάγουν και να εγκαθιδρύσουν το αφήγημα τους. Ένα αφήγημα που στηρίζεται στο "ειμαι γυναίκα και ειμαι θύμα στο σκληρό και άδικο κόσμο των αντρών".
Για αυτο δε βγαινει και καμία άκρη σε καμια συζήτηση.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

21:19
Να μην χάσουν τη δουλειά τους επειδή απειλήθηκαν ξέρω γω;οι απλοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που κλήθηκαν να δωσουν καταθέσεις τι όφελος θα είχαν ;
Κάθε φορά εκπλήσσομαι ρε συ δεν γίνεται να σου εξηγώ τόσο απλά πράγματα.
Δεν είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς ενα βήμα παρακάτω ειλικρινά στο λεω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο,τι ναναιειμαι γυναίκα και ειμαι θύμα στο σκληρό και άδικο κόσμο των αντρών".
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

24-03-25

21:24
Να μην χάσουν τη δουλειά τους επειδή απειλήθηκαν ξέρω γω;
Κάθε φορά εκπλήσσομαι ρε συ δεν γίνεται να σου εξηγώ τόσο απλά πράγματα.
Δεν είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς ενα βήμα παρακάτω ειλικρινά στο λεω
Ο,τι ναναι
Α εντάξει οκ.
Καλά
Μιλαμε το χείς πάει σε άλλο επίπεδο.... δεν θα μ κάνει καμία εντύπωση αμα ξαφνικά σε μάθουμε οτι έγινες και οπαδός του Σώρρα με τα 600 δις απο τη τεχνολογία του Απόλλωνα.
Ενταξει... δεν έχω να προσθέσω κάτι αλλο. Και οσο για αυτό που είπες πριν.... οτι αμα συνεχίσω να λέω τέτοια δεν θα βρώ γκομενα. ΧΑΧΑΧ ΚΑλυτερα αμα οι γυναίκες έχουν καταλήξει έτσι δεν θέλω.
Απο το να μπλέκω με τη κάθε μουρλή να μ λέει παλαβομάρες προτιμώ μονος μου.
Κατα τα αλλα συμφωνώ ναί... οι δικαστές δωροδοκούνται απο πλούσιους.... οι υπαλληλοι απειλούνται να μη χάσουν τη δουλειά τους ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δεν υπάρχουν... ειναι σαν να λέμε αμα σ πει ο εργοδοτης κάτσε στα 4 μην τη χάσεις εσυ θα κάτσεις ...
τι διαβάζουμε εδω μέσα.... και βγαινεις και απο πάνω οτι δηθεν εγω δεν μπορώ να πιάσω το υπέρτατο επιπεδο της σκέψης σου. Μετά τσατίζεσαι κιόλας αμα σου λέμε οτι έχεις εγωϊσμο.
Καλά κρασιά.
Τα παμε. Συνεχίστε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

24-03-25

21:28
Αν ξέρεις λίγο παρασκήνιο όλα βγάζουν νόημα...και ναι, προφανώς έπεσε κουκούλωμα, αλλά όχι για τους λόγους που (θέλεις να) πιστεύεις εσύ και πολλοί άλλοι!Δεν είμαι υπέρ η κατά κανενός.
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος είναι καχύποπτος με την ελληνική δικαιοσύνη και τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται τεράστια ονόματα.
Κι εδώ παίχτηκαν διάφορα που δεν βγάζουν νόημα.
Ούτε θεωρίες συνομωσίας είναι, ούτε ψεκασμοί.
Λογικές αμφιβολίες μετά απο πολλά «δικαιώματα».
Όσο γι' αυτό:
Υπέρ δεν είσαι αλλά όλο για «μεγάλα ονόματα», «συμφέροντα» κ.λπ. μιλάς!Δεν είμαι υπέρ η κατά κανενός.
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος είναι καχύποπτος με την ελληνική δικαιοσύνη...

Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και κάτι άλλο πολύ πιο «ανθρώπινο»...θέλουν να πιστεύουν ότι πρόκειται για legit υπόθεση βιασμού, γιατί το να πιστέψουν το αντίθετο (δηλαδή ότι πρόκειται για μια αδίστακτη τυχοδιώκτρια που είναι ικανή για όλα προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει) τους είναι δυσβάσταχτο...Απλα ειναι αυτο που λέω κ πιο πάνω... δεν τις ενδιαφέρει η αλήθεια... απλά να προάγουν και να εγκαθιδρύσουν το αφήγημα τους. Ένα αφήγημα που στηρίζεται στο "ειμαι γυναίκα και ειμαι θύμα στο σκληρό και άδικο κόσμο των αντρών".
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

21:30
Επειδή μια δουλειά είχες όλη σου τη ζωή και δεν ξέρεις τι γίνεται ιδιωτικά να σε ενημερώσω πως έχω φίλη στη Θεσσαλονίκη που χωρίς κανέναν λόγο ο εργοδότης της σε μεγάλη κατασκευαστική της είπε πως αν φύγεις θα φροντίσω να μην ξαναβρείς ποτέ δουλειά στον κλάδο στην Ελλάδα.ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δεν υπάρχουν... ειναι σαν να λέμε αμα σ πει ο εργοδοτης κάτσε στα 4 μην τη χάσεις εσυ θα κάτσεις
Και είχε κάθε δύναμη να το κάνει γνωρίζοντας τους πάντες.
Δεν φαντάζομαι τι μπορούσε να κάνει αν είχε και κίνητρο ή ήταν πολυεκατομμυριούχος όπως εκείνοι.
Κάποια πράγματα θα κάθεσαι και θα τα ακους γιατι νομίζω πως έχεις την ψευδαίσθηση πως ο κόσμος είναι ροδινος και «τακτοποιημένος»
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

24-03-25

21:38
Επειδή μια δουλειά είχες όλη σου τη ζωή και δεν ξέρεις τι γίνεται ιδιωτικά να σε ενημερώσω πως έχω φίλη στη Θεσσαλονίκη που χωρίς κανέναν λόγο ο εργοδότης της σε μεγάλη κατασκευαστική της είπε πως αν φύγεις θα φροντίσω να μην ξαναβρείς ποτέ δουλειά στον κλάδο στην Ελλάδα.
Δεν φαντάζομαι τι μπορούσε να κάνει αν είχε και κίνητρο ή ήταν πολυεκατομμυριούχος όπως εκείνοι.
Κάποια πράγματα θα κάθεσαι και θα τα ακους γιατι νομίζω πως έχεις την ψευδαίσθηση πως ο κόσμος είναι ροδινος και «τακτοποιημένος»
Ο νόμος όμως πως εξετάζει μια «συναινετική» συνεύρεση ακόμη και αν ο ισχυριζόμενος καταγγέλων θεωρεί ότι βιάστηκε; Το κάνουν μπροστά στον εισαγγελέα;
Θέλω να πω ότι δίπλα στην πραγματικά κατεστραμμένη γυναίκα ή κατεστραμμένο άνδρα που υπέστην βιασμό και άλλα πολλά, όταν μια άλλη περίπτωση διασκεδάζει απλά εντυπώσεις και σπαταλάει πόρους από τη δικαιοσύνη για αδιευκρίνιστους λόγους, τότε τι γίνεται; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ του κακοήθους ψέματος και της πραγματικής περίπτωσης; Ειδάλως πάμε σε μια κοινωνία όπου η νομοθεσία λειτουργεί με την ευαισθησία της αμφιβολίας για τον αδύναμο χωρίς να εξετάζουμε αν όντως ισχύει.

amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

21:41
Η υπόθεση του βιασμού είναι εξαιρετικά περίπλοκη από μόνη της επειδή είναι πολύ δύσκολη να αποδειχθεί.Ο νόμος όμως πως εξετάζει μια «συναινετική» συνεύρεση ακόμη και αν ο ισχυριζόμενος καταγγέλων θεωρεί ότι βιάστηκε; Το κάνουν μπροστά στον εισαγγελέα;
Αν βάλεις κι άλλα στοιχεία που το κάνουν πιο δύσκολο αυξάνεται η περιπλοκότητα της εκθετικά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-03-25

21:45
Επειδή μια δουλειά είχες όλη σου τη ζωή και δεν ξέρεις τι γίνεται ιδιωτικά να σε ενημερώσω πως έχω φίλη στη Θεσσαλονίκη που χωρίς κανέναν λόγο ο εργοδότης της σε μεγάλη κατασκευαστική της είπε πως αν φύγεις θα φροντίσω να μην ξαναβρείς ποτέ δουλειά στον κλάδο στην Ελλάδα.
Δεν έχω κλείσει τα 40 και εχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα απο υποθέσεις και ιστορίες.
Την δική σου τη φίλη περίμενα να με μάθει τι είναι ο κόσμος ; σοβαρά τωρα το πιστευεις αυτο που γράφεις ; που έχει πάει η φίλη σου εκτός Θεσσαλονίκης που έχει και άποψη ; απλά έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας
και δεν ακούτε κανέναν και τίποτα. Νομίζετε οτι τα ξέρετε όλα. Εδω νομίζεις πως ξέρεις τη δική μου τη δουλειά.
Δεν θα σου χαλάσω εγώ τα παραμύθια που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Ουτε καν γνωριζόμαστε και λίγο με απασχολεί τι πιστεύεις.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

21:49
ρε φίλε δεν σε ξέρω αλλά εφοσον είσαι τόσο ψαγμένος δεν μπορεί να μην πάει το μυαλό σου στο οτι ναι αυτά είναι απολύτως πιθανά ενδεχόμενα στην ελλαδαΔεν έχω κλείσει τα 40 και εχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα απο υποθέσεις και ιστορίες.
Την δική σου τη φίλη περίμενα να με μάθει τι είναι ο κόσμος ; απλά έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας
και δεν ακούτε κανέναν και τίποτα. Νομίζετε οτι τα ξέρετε όλα. Εδω νομίζεις πως ξέρεις τη δική μου τη δουλειά.
Δεν θα σου χαλάσω εγώ τα παραμύθια που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Ουτε καν γνωριζόμαστε και λίγο με απασχολεί τι πιστεύεις.
πανω σε αυτα που γράφεις σχολιάσω
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-03-25

21:51
ρε φίλε δεν σε ξέρω αλλά εφοσον είσαι τόσο ψαγμένος δεν μπορεί να μην πάει το μυαλό σου στο οτι ναι αυτά είναι απολύτως πιθανά ενδεχόμενα στην ελλαδα
πανω σε αυτα που γράφεις σχολιάσω
Και σας απάντησα κυρία μου ότι το θεωρώ αδύνατο ΌΛΟΙ οι υπάλληλοι να εκβιάστηκαν απο τον ξενοδόχο. Αν θές το δέχεσαι αν όχι τι να κάνμουμε.... διαφωνούμε και προχωράμε παρακάτω.
Δεν μπορείς να εξισώσεις τον χαρακτήρα τόσων ανθρώπων καθένας εχει τον δικό του αξιακό κώδικα και αντιδρά διαφορετικά στα γεγόνοτα. Άλλος θα φοβόταν ναι άλλος θα έλεγε βρε δε γαμιέστε εγω θα πώ την αλήθεια αλλα και όλοι να είπαν ψέμματα.... οι δικαστές δε ξέρω τι πιστεύετε οτι είναι... δύσκολα τους κοροϊδευεις ειναι επαγγελματίες.
Δηλαδή συμφωνα με τα λεγόμενα σας ΟΛΟΙ... ΜΑ ΟΛΟΙ εκβιάστηκαν απο τους πλούσιους. Το να μην έκανε η αστυνομία ολες τις ενέργειες το πιστευω οκ να υπήρξε παράλειψη. Να εκβιάστηκαν ομως ταυτοχρονα τόσοι άνθρωποι και απο διαφορετικές θέσεις ναι το αποκλείω.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

24-03-25

21:54
Η υπόθεση του βιασμού είναι εξαιρετικά περίπλοκη από μόνη της επειδή είναι πολύ δύσκολη να αποδειχθεί.
Αν βάλεις κι άλλα στοιχεία που το κάνουν πιο δύσκολο αυξάνεται η περιπλοκότητα της εκθετικά.
Ναι αλλά επειδή στη χώρα μας αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει το δίκιο τους επειδή κάποιοι "εκμεταλλεύονται" την κατάσταση δεν θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη έρευνα στοιχείων; Αυτό που γελάμε σε άλλους λαούς που είναι αρκετά σχολαστικοί μέχρι να βρει η καμπάνα. Αν διαβάσεις λίγο την νεοελληνική ιστορία, θα δεις πόσες φορές για διάφορα θέματα της επικαιρότητας πέσαμε από τα σύννεφα.
Δεν το λέω για την Μπίκα, απλά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που η δικαστική εξουσία αντιμετωπίζει μια κατηγορία.

amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

21:59
Ναι φυσικά και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σχολαστικοί.Ναι αλλά επειδή στη χώρα μας αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει το δίκιο τους επειδή κάποιοι "εκμεταλλεύονται" την κατάσταση δεν θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη έρευνα στοιχείων; Αυτό που γελάμε σε άλλους λαούς που είναι αρκετά σχολαστικοί μέχρι να βρει η καμπάνα. Αν διαβάσεις λίγο την νεοελληνική ιστορία, θα δεις πόσες φορές για διάφορα θέματα της επικαιρότητας πέσαμε από τα σύννεφα.
Δεν το λέω για την Μπίκα, απλά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που η δικαστική εξουσία αντιμετωπίζει μια κατηγορία.![]()
Και φυσικά υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και ακυρώνουν ανθρώπους στερώντας τους καριέρες και τις ζωές τους ολόκληρες.
Επιβάλλεται να εξετάζονται όλα τα στοιχεία εξονυχιστικά. Όσα υπάρχουν και για όσα δεν υπάρχουν να εξετάζονται οι λόγοι που λείπουν.
Στην Ελλάδα πάμπολλες οι περιπτώσεις που πέρασαν σκούπα υποθέσεις παρά τα στοιχεία ή χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το σύνολο τους.
nPb
Επιφανές μέλος

24-03-25

22:46
Ναι φυσικά και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σχολαστικοί.
Και φυσικά υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και ακυρώνουν ανθρώπους στερώντας τους καριέρες και τις ζωές τους ολόκληρες.
Επιβάλλεται να εξετάζονται όλα τα στοιχεία εξονυχιστικά. Όσα υπάρχουν και για όσα δεν υπάρχουν να εξετάζονται οι λόγοι που λείπουν.
Στην Ελλάδα πάμπολλες οι περιπτώσεις που πέρασαν σκούπα υποθέσεις παρά τα στοιχεία ή χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το σύνολο τους.
Θυμάμαι παρόμοιες περιπτώσεις όπως και εγώ, ήμουν θύμα αισχρούς καθηγητικής αυθαιρεσίας στο Πανεπιστήμιο, που απλά με απίστευτες τακτικές και μηχανορραφίες, το θέμα κουκουλώθηκε. Αντιθέτως εμένα προσπάθησαν να με τρελάνουν και να μου δημιουργήσουν μόνιμη βλάβη μέχρι και με τηλεφωνικές απειλές από εκπροσώπους φοιτητών (που το έπαιζαν χαφιέδες καθηγητών με ανταλλάγματα σε οικονομικά και ακαδημαϊκά θέματα, κτλ). Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία νομική προστασία φοιτητών στο σημείο που ο ίδιος ο Πρύτανης φοβόταν να μην χαλάσει τις ισορροπίες με τον πανίσχυρο διαπλεκόμενο υφιστάμενό του καθηγητή. Αυτά είναι ανήκουστα. Να φοβάται η διοίκηση του Πανεπιστημίου και της Κοσμητείας την διαπλοκή του Τμήματος. Μέχρι και λεκτική κακοποίηση σε φοιτήτρια ... έκαναν ότι δεν άκουσαν. Πήγαν να βγάλουν τρελή την κοπέλα και φυσικά με τη μέθοδο της ενοχής ή ειρωνείες από φοιτητές-τσιράκια που ψάρευαν πληροφορίες από δήθεν ενδιαφέρον. Σημασία έχει να μην μπλέξεις. Γιατί τότε ακόμη και αυτοί που σηκώνουν το λάβαρο και δηλώνουν υποστήριξη, εξαφανίζονται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-03-25

08:59
Ναι φυσικά και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σχολαστικοί.
Είναι εντελώς αντιφατικό να μας εμφανίζεις σαν παραδείγματα ανθρώπους που "δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά και τη βόλεψη τους επειδη τάχα μου φοβούνται οτι δεν θα βρούν δουλειά πουθενά αλλού.... " και δεν πάνε ποτέ να κάνουν μια καταγγελία ή να παραστούν ως μάρτυρες σε ένα δικαστήριο το οποίο απέχει ουτε 50 χλμ απο το σπίτι τους ( τη προηγούμενη βδομάδα πήγα σε δικαστήρια τα οποία απείχαν 700 χλμ απο το μέρος που είμαι τωρα) και την ίδια στιγμή να μας κουνάνε όλοι αυτοί το δάχτυλο οτι η δικαιοσύνη δεν ειναι σωστή και όλα αυτά που ακούμε κατα καιρούς.
Σηκωθείτε απο το καναπέ του σπιτιού σας να αντιμετωπίσετε αυτούς που πρέπει μετά των συνηγόρων τους σε ενα δικαστήριο το οποίο ειναι το ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ να τους δικάσει (και όχι ο κάθε τηλεδικαστής αυτόκλητος του φεησμπουκ με τα ευχολόγια και την αγάνακτηση) και αφήστε τα υπόλοιπα - για αρχή.

amarelia
Περιβόητο μέλος

25-03-25

09:01
Ξέρεις αυτό το τάχαμου που τόσο εύκολα λες είναι η πραγματικότητα για οποιον δεν έχει βολευτεί με τη μονιμοτητα του δημοσίου.δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά και τη βόλεψη τους επειδη τάχα μου φοβούνται οτι δεν θα βρούν δουλειά πουθενά αλλού.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

25-03-25

09:06
Πολύ μελό και μοιρολατρία όμως...η πρώτη ή η τελευταία είναι που άκουσε απειλές από εργοδότη;Ξέρεις αυτό το τάχαμου που τόσο εύκολα λες είναι η πραγματικότητα για οποιον δεν έχει βολευτεί με τη μονιμοτητα του δημοσίου.
Και πως σκοπεύει να το «αντιμετωπίσει» δηλαδή;Με το να κάθεται εκεί εργαζόμενη για ψίχουλα κάτω από άθλιες συνθήκες ως «little bitch» του εργοδότη της;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-03-25

09:08
Ξέρεις αυτό το τάχαμου που τόσο εύκολα λες είναι η πραγματικότητα για οποιον δεν έχει βολευτεί με τη μονιμοτητα του δημοσίου.
Ξαναλέω... 700 χλμ διένυσα σε ένα ταξίδι 9 ωρών συνολικά για να σπεύσω στο δικαστήριο και να βοηθήσω τη Δικαιοσύνη να εκδόσει μια δίκαιη απόφαση καθώς ήμουν βασικός στη διαδικασία.....την ίδια στιγμή που άλλοι όπως η φίλη σου το μόνο που τους νοιάζει ειναι να βγάλουν την ουρά τους απέξω με αστείες δικαιολογίες (μπροστά στο μέγεθος ενος εκγλήματος) και απλά να λένε και να λένε για την φερεγγυότητα των δημοσίων υπαλληλων σε κάνα καφενέ ή στο καφενείο του φέησμπουκ.
Συγγνώμη αλλα ουτε θα θαυμάσω ουτε θα συμπονέσω τέτοιους χσαρακτήρες... μια ζωή τη πάρτη τους κοίταζαν και το συμφέρον τους. Οποτε τους συνέφερε ήταν με τη Δικαιοσυνη ειναι οι γνωστοι "απαπαπα προβλημα προβλημα... διωξτο διωξτο μακρυα απο το γκώλο μας και ας ειναι κ διπλα..." και μετά "ΠΑΠΑΠΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ"
Ασε... αυτά σε καναν άλλον που όπως σου ειπα και χθές που δεν έχει παραστάσεις κ ειναι βουτυρομπεμπές.
Πολύ μελό και μοιρολατρία όμως...η πρώτη ή η τελευταία είναι που άκουσε απειλές από εργοδότη;
Και πως σκοπεύει να το «αντιμετωπίσει» δηλαδή;Με το να κάθεται εκεί εργαζόμενη για ψίχουλα κάτω από άθλιες συνθήκες ως «little bitch» του εργοδότη της;
Λές και άλλη ιδιωτική δουλειά δεν υπάρχει... ελα μωρε δικαιολογίες.
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-03-25

09:10
Αυτό ετσι ελαφρά τη καρδία δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ.Πολύ μελό και μοιρολατρία όμως...η πρώτη ή η τελευταία είναι που άκουσε απειλές από εργοδότη;
Δεν ξέρω τι συνθήκες ζωής και υποχρεώσεις ανωτέρας βίας αναγκάζουν κάποιον να μένει σε μια τέτοια δουλειά ή να τρέμει να φύγει.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν έχουμε όλοι το ίδιο υποστηρικτικό περιβάλλον ή κάποιον άνθρωπο να μας δώσει ένα χέρι βοήθειας.
Πολλοί απο αυτούς μπορεί να είναι το χερι αυτό για άλλους.
Δεν ξέρεις τι περνάει ο κάθε ενας και δεν είναι τόσο εύκολο να φύγεις για όλους μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Jack of Spades
- johnsala
- back2967
- J.Cameron
- giannhs2001
- Luludaki
- camil
- charmander
- Libertus
- pinkheart
- taketrance
- Memetchi
- Kate1914
- Reader
- Εριφύλη
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- rafaela11
- touvlo
- Scandal
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- Ωρορα
- chester20080
- American Economist
- Ilma
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Wonderkid
- Αντικειμενικός
- nimbus
- physicscrazy
- phleidhs
- iew
- Ariana2018
- Esperos1
- Indiana Jones
- epote
- jj!
- Unboxholics
- Fernando_A
- User2350
- dmav
- arko
- Εχέμυθη
- hirasawayui
- Citylights
- tsiobieman
- Athens2002
- sophiaa
- tfghp
- nucomer
- Έμμα
- gregory nub
- Chemwizard
- Dimitris2001
- theodoraooo
- parrot/παπαγάλος
- oups
- louminis
- nicks1999
- mpapa
- ]ifrit[
- Sosstoss
- Mt73
- alexd99
- DimitraA.
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- tslef8
- ΘανάσοςG4
- Dreamer_SW
- Johnny15
- ggl
- makis999
- Ryuzaki
- penelopenick
- ag97
- eukleidhs1821
- _pathfinder_
- Jimmy20
- l0garithm
- maria12344
- Μαυρίκιος
- Kalhspera
- Nickx
- korlef
- Theodora03
- Μαρια30
- sofoula2430
- George9989
- snowy
- Cupid
- IceQueen
- AK-92
- Ιντερλουδιο
- SlimShady
- Giann779
- Αναστασία197
- Freddys
- Nefeli_
- constansn
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- Panos_02
- L0st
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.