Ειναι καταχρηστικό απο μια γυναικα που βρισκεται ήδη σε σεξουαλική επαφή με κάποιον μέσα σε ενα δωμάτιο μονοι τους να σηκωθει κ να του πει δε θέλω άλλο κ ενω δεν έχει γινει τιποτα κακό που δεν έχουν συμφωνήσει εξαρχής. Ο Άντρας δεν ειναι ρομπότ. Αν δεν το κατάλαβες έγραψες μεγάλη μπαρουφα αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν θα τη παραδεχτεις γιατι ποτέ δεν το κάνεις οταν έχεις άδικο κ ειναι άσχημο. Στο χουν πει πολλοι εδω μέσα.
Αυτο εγραψα ?
Για ξαναδιαβασε και μετα ελα πες μας για το ποιος λεει μπαρουφες και το ποιος δεν παραδεχεται οτι εχει μια λογικη αυτο γιατι πολυ απλα δεν τον συμφερει
Ξερεις καμια φορα οταν διαβαζουμε ενα κειμενο μια φορα δεν καταλαβαινουμε πολλα ,σου προτεινω να το διαβαζεις δυο φορες πριν απαντησεις ισως τοτε συνενοηθουμε ..
Το κανω και εγω πολλες φορες γιατι δουλευω και παρλληλα και μου εχουν ξεφυγει λεξουλες που αλλαζουν ολο το νοημα
οπως και πολοι αλλοι μετα και τρεχουν να μαζεψουν τις μακαλκιες που λενε
το λεω ξεκαθρα ....εσυ το λες τιποτα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ?
και εγω θα ειμαι με την "τρελη "γιατι κατα την διαρκεια μπορει εσυ ή οποισδηποτε αλλος να βγαζεις πραγματακια που δεν τα περιμενε ..
Το παράδειγμα της Τοπλαουδη τελειως άσχετο. Οτι να ναι. Λες κ αναφέρθηκε κανεις σε αυτη τη περιπτωση.
Το παραδειγμα της Τοπαλουδη και της καθε γυναικας που παει αρχικα
με συναίνεση και
μετα λεει οχι αλλα δεν το δεχεται ο μαγκας ειναι ακριβως το ιδιο ..
Πραγατικα ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με αυτη που θιγουμε ..αλλαζουν μονο το προσωπο των δραστων ..
Ο ενας
ηταν αλβανος και εκανε φονο γιατι φοβηθηκε μην τον καταγγειλει και ο αλλος
γονος γνωστης δικτυομενης οικογενειας που ηξερε πως οτι και να κανει ο μπαμπακας θα καθαρισει ...
Αν δεν θελει να το δεχτει ενας Ντεβιλ και ο καθε Ντεβιλ με αυτες τις αποψεις τοτε λυπαμαι ,
δεν θα κανω το χατίρι σε κανεναν μαλακα να συνεχιζω να του καθομαι ενω βγαζει θεματακια κατα την διαρκεια του σεξ .. ...
Αλλο τι θα ακουσουμε ,χαλαρωσε λιγο και πραγματικα μας διαβαζουν και μικρα κοριτσια ..
Μην τυχως και μπουν σε αυτο το τρυπακι τα νεα κοριτσια μονο και μονο να μην χαρακτηριστουν ...
Ελα λιγο υπευθυνοτητα σε αυτα που λεμε ..
Ειναι αισχρο να λεμε να καθησει μια κοπελα να τελειωσει ο μαλακας για να μην την πει τρελη ενω δεχεται πραξης
που νομιζει οτι δεν τις αξιζει ..
Χιλιες φορας αυτοι οι τυποι να τις λενε τρελες και να ειναι σιγουρες πως ακομα και αν εχουν φιλους αυτοι οι αντρες και θα τους αποτρεπουν να πανε μαζι τους ,οταν θα ερθει η ωρα και θα γινει κατι και εκεινος αντρας περασει τελεια μαζι της ,γιατι τις εδωσε αυτο που θελει και αξιζει ,για σκεφτειτε ποιος θα ειναι ο τρελος και ο μαλακας ..

Πραγματικα με συγχωρεις αλλα αν ειναι και σε αυτο να ακουμε τον καθενα τοτε πραγματικα δεν μιλαμε για αντρικες συμπεριφορες αλλα για παιδικα καμώματα.. Δεν θα παω εγω με καποιον που γουσταρω τρελα ,εχω μια αλφα επικοινωνια μαζι του και δω πως μου φερεται γιατι θα ακουσω μια αλλη που ισως τις φερθηκε σκαρτα ...
Να σου πω ενα μυστικο ?
Τοτε εγω δεν θα επρεπε να παντρευτω τον αντρα μου ..
Δεν ξερεις τι μου ελεγαν για εκεινων οταν εμαθαν οτι ειμαι μαζι του ..
Γιατι αραγε ?
Ενα θα σου πω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που μου ελεγαν δεν τα εκανε ποτε μαζι μου

Ασχετα που παραδεχτηκε τι μαλακιες εκαναν με τα φιλαρακια του στα κοριτσακια και τωρα σκεφτεται αλλιως που εχει κορη ...
Πραγματικα το τερματισες με την τυφλη εμπιστοσυνη που δειχνεις στην δηθεν ελληνικη διακαιωσυνη και οχι οτι δεν θες να παραδεχτεις οτι μπορει και να βιαστικε
Χαιρομαι απλα που βλεπω αντρες να μιλανε για βιασμο αλλα να μην κρινουν ολα τα υπολοιπα,κραταω αυτο ,σιγα μην χαλαστω επειδη δεν συμφωνουμε βρε καλο μου,πρωτη φορα θα ειναι αλλα πλεον ξερουμε ο ενα τον αλλον