Εγώ πάντως θα εγκαλούσα για εξηγήσεις τον αξιωματικό που έδωσε την εντολή για τη μη καταδίωξη, όχι τους αστυνομικούς...
ΟΚ εσυ το καταλαβαμε σαφεστατα οτι αυτο θα εκανες,ευτυχως δεν εισαι εσυ στο κεντρο της αστυνομιας.
Κατα τα αλλα ομως,το γεγονος οτι η αστυνομια δινει στεγνα τους αστυνομικους και λεει οτι η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ απο μονο του αυτοπ το γεγονος δειχνει οτι καπου ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
Το δειχνει ξεκαθαρα η σταση αυτη.
Οποτε εσεις που λετε οτι δεν υπαρχει προβλημα,ειστε βασιλικοτεροι του βασιλεως και δενε χετε καταάβει μαλλον τιποτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Οκτωβρίου 2021
Τίποτα. Αυτό που κάνουν σήμερα οι σημερινοί αστυνομικοί. Τους κρατάνε σε γκετοποιημένες περιοχές για να μην ενοχλούν πολύ και πολλούς και κάπως τους έχουν σε έλεγχο. Μη χείρον βέλτιστον.
Αυτο που λες ειναι αυτο που δημιουργει το προβλημα.Αν ηταν οκ,τοτε θα ηταν ολα καλα.
Οχι αγαπητη,το ζητουμενο ειναι να μην καταπατουνται οι νομοι εξαιρωντας τους γυφτους,να ΜΗΝ βρισκονται στις σκηνες ολοι μαζι διοτι τοτε δημιουργουν ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΑΓΕΛΗΣ...αντιθετα ενταγμενοι σε σπιτια κανονικα
σιγα σιγα φευγει η κουλτουρα της αγελης και παμε σε ατομικο επιπεδο.
Τι δεν καταλαβαινουμε;
Απαπαγορευση τσαντηριων και καταυλισμων που λειτουργουν ωε γιαφκες και ενταξη κανονικα σε σπιτια οπως ολως ο κοσμος με εναν σχεδιασμο που δεν ειμαι εγω η αρμοδια να τον καθορισω ακριβως Στις χωρες που δενε χουν προβλημα με ρομα ειναι ακριβως οι χωρες που δεν εχουν καταυλισμους και εχουν ενταχθει καν ονικα στην κοινωνια.
Αυτο που ζουμε σημερα ομως ειναι αυτο που μας φερνει εδω και ΔΕΝ πρεπει να συνεχιστει.Αν ειναι δυνατον να λεμε : ΤΙΠΟΤΑ...ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Οκτωβρίου 2021
Και σορυ κιολας.,αλλα ρωτηστε εσεις που τα πετατε αυτα,τους κατοικους περιοχων που ζουν και διπλα τους εχουν κατασκηνωσεις γυφτων τι ωραια που περνανε και τι ζουν με τις κλεψιες,την εγκληματικοτητα και τους πυροβολιμσους καθε μερα των γυφτων!
Χιμελιτσα μου εσυ αν ζουσε σε αυτες τις περιοχες ετσι θα ελεγες; Να μεινουν τα πραγματα ως εχουν;
Ε.. βεβαια απο μακρια καλα ειναι ολα ναι;.Εμ..ΟΧΙ.
Στα μεγαρα οι πυροβολισμοι δινουν και παιρνουν.
Δεν τολμας να βγεις στο μπαλκονι σου και βεβαια ξερουμε οτι δεν ειναι μονο τα μεγαρα,εγω απλα επειδη μια χρονια εκανα μαθημα στο σχολειο μεγαρων τα ξερω διοτι τα εβλεπα και μου τα ελεγαν οι συναδελφοι.