Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι που θα την βάλεις αυτή την δωρεάν ιστοσελίδα σου. Υπάρχουν μερικές καλές υπηρεσίες για δωρεάν hosting, όπως η
https://0000free.com/ π.χ.
δεν ξερω και πολλες σελιδες για hosting αρα μαλλον θα διαλεξω την δικια σου...
Στη συνέχεια θα ψάξεις για ένα δωρεάν CMS. Υπάρχουν πολλές επιλογές, εξαρτάται με τι θέλεις να μοιάζει η σελίδα σου. Θέλεις π.χ. να είναι σαν blog, σαν forum, να είναι εντελώς παραμετρικό, κλπ. Μερικά:
WordPress,
Joomla,
Drupal,
myBB forum,
TangoCMS γενικά ένα Open Source CMS.
επειδη αυτα παρα ειναι πολλα να ασχοληθω δεν μπορεις να μου επισημανεις τα top.Θελω απλα πραγματα να εχει,κειμενακια στην αρχικη σελιδα και να εχει αλλες 3 ιστοσελιδες:
1.για επικοινωνια(δλδ να λεει που ειναι η επιχειρηση κτλπ)
2.να μπορει ο χρηστης να αποστηλει email μεσω της σελιδας
3.να βλεπει και κατεβαζει 1 αρχειο pdf
Αυτες οι υπηρεσιες που προτεινεις εχουν τπτ περιορισμους ή πρεπει να πληρωσεις για να κανεις upload αρχεια κτλπ;;;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι που θα την βάλεις αυτή την δωρεάν ιστοσελίδα σου. Υπάρχουν μερικές καλές υπηρεσίες για δωρεάν hosting, όπως η
https://0000free.com/ π.χ.
δεν ξερω και πολλες σελιδες για hosting αρα μαλλον θα διαλεξω την δικια σου...
Στη συνέχεια θα ψάξεις για ένα δωρεάν CMS. Υπάρχουν πολλές επιλογές, εξαρτάται με τι θέλεις να μοιάζει η σελίδα σου. Θέλεις π.χ. να είναι σαν blog, σαν forum, να είναι εντελώς παραμετρικό, κλπ. Μερικά:
WordPress,
Joomla,
Drupal,
myBB forum,
TangoCMS γενικά ένα Open Source CMS.
επειδη αυτα παρα ειναι πολλα να ασχοληθω δεν μπορεις να μου επισημανεις τα top.Θελω απλα πραγματα να εχει,κειμενακια στην αρχικη σελιδα και να εχει αλλες 3 ιστοσελιδες:
1.για επικοινωνια(δλδ να λεει που ειναι η επιχειρηση κτλπ)
2.να μπορει ο χρηστης να αποστηλει email μεσω της σελιδας
3.να βλεπει και κατεβαζει 1 αρχειο pdf
Αυτες οι υπηρεσιες που προτεινεις εχουν τπτ περιορισμους ή πρεπει να πληρωσεις για να κανεις upload αρχεια κτλπ;;;Αν δεν βαριεσαι μπορεις να μου δωσεις και κανα site απο εκει να δω πως χοντρικα ειναι το style της καθε υπηρεσιας;;;
Αυτό που ζητάς, να μπορείς δηλαδή να ανεβάζεις αρχεία, υπάρχει ενσωματωμένο σε όλα σχεδόν τα CMS.
ειναι ευκολη στο χειρισμο;;δεν εχω πολυ καταλαβει τι ακριβως ειναι.Κανω server απο το σπιτι μου;;;;αν μπορεις παρακαλω να εισαι καπως πιο αναλυτικη σε αυτο το σημειο....
μην ξεχνας οτι ψαχνω για αρχαριους προγραμματα κτλπ....(το
Joomla φαινεται ενδιαφερον)

πιστευω ότι το καλύτερο ειναι να μαθεις το
zoumla και να φτιάξεις΄ένα καλό site . Μπορείς να κάνεις και blogspot αλλά πλέον είναι kits
blogspot δεν θελω,απλα μια σελιδα που θα εχει ανακοινωσεις(δλδ κειμενο) και ενα photogallery ή γενικα μεγαλο αποθηκευτικο χωρο ωστε να μπορει καποιος να δει και κατεβασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 αρχειο .pdf
Αυτό που ζητάς, να μπορείς δηλαδή να ανεβάζεις αρχεία, υπάρχει ενσωματωμένο σε όλα σχεδόν τα CMS.
ειναι ευκολη στο χειρισμο;;δεν εχω πολυ καταλαβει τι ακριβως ειναι.Κανω server απο το σπιτι μου;;;;αν μπορεις παρακαλω να εισαι καπως πιο αναλυτικη σε αυτο το σημειο....

πιστευω ότι το καλύτερο ειναι να μαθεις το
zoumla και να φτιάξεις΄ένα καλό site . Μπορείς να κάνεις και blogspot αλλά πλέον είναι kits
μαλλον εννοεις
joomla ε;;;
blogspot δεν θελω,απλα μια σελιδα που θα εχει ανακοινωσεις(δλδ κειμενο) και ενα photogallery ή γενικα μεγαλο αποθηκευτικο χωρο ωστε να μπορει καποιος να δει και κατεβασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 αρχειο .pdf