alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα spiky haired είναι σα να βγήκαν από φοιτητόσπιτο κιόλας... σα ξεμαλιασμένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni_k
Νεοφερμένο μέλος

AnniCyprus
Νεοφερμένο μέλος

souzana
Δραστήριο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Για την ώρα έχουν περάσει από το σπιτικό μου πουλάκια-διαφόρων ειδών-,ψαράκια,κοτοπουλάκια και χελώνες.

ToxicLips
Δραστήριο μέλος
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα θελω να παρω σκυλακι...οι γατες ηρθαν κατα τυχη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένα σκύλο και ένα ετοιμοθάνατο χρυσόψαρο![]()
Αχ το δύσμοιρο

Guest 781029
Επισκέπτης

Αχ το δύσμοιρογιατί το καημένο είναι ετοιμοθάνατο; Τι του έχεις κάνει και δεν αντέχει άλλο;
![]()
Τίποτα απλώς είναι 8 χρονών παππούλης και εδώ και καμιά βδομάδα έχει μαυρίσει και κάθεται ακίνητο στον πάτο της γυάλας του

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ έχω σκύλο, έχουν περάσει ένα σωρό σκύλοι/γάτες απο τα χέρια μου, μέχρι και ιγκουάνα και ψάρια, ε μόνο αυτό επιβίωσε μαζί μου.
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τίποτα απλώς είναι 8 χρονών παππούλης και εδώ και καμιά βδομάδα έχει μαυρίσει και κάθεται ακίνητο στον πάτο της γυάλας του.
Αχ το καλό μου...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αχ το καλό μου...Εγώ όταν ήμουν μικρούλικο και είχα ψαράκια δεν μου άντεχαν ποτέ πάνω από 1 εβδομάδα και στενοχωριόμουν πάρα πάρα πολύ κάθε φορά που έχανα κάποιο...
Εσύ τουλάχιστον πρόλαβες να τον χαρείς, αυτό μετράει.
Εγώ είχα μικρή, τρία-τέσσερα χρόνια παίζει να έζησαν. Τα δυο πέθαναν στα δυο χρόνια, και το άλλο ήταν μόνο του για κανενα χρόνο ακόμη.
Guest 781029
Επισκέπτης

Αχ το καλό μου...Εγώ όταν ήμουν μικρούλικο και είχα ψαράκια δεν μου άντεχαν ποτέ πάνω από 1 εβδομάδα και στενοχωριόμουν πάρα πάρα πολύ κάθε φορά που έχανα κάποιο...
Εσύ τουλάχιστον πρόλαβες να τον χαρείς, αυτό μετράει.
Ναι το πρόσεχα πολύ από μικρός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Joji
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.