blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ είχα μικρή, τρία-τέσσερα χρόνια παίζει να έζησαν. Τα δυο πέθαναν στα δυο χρόνια, και το άλλο ήταν μόνο του για κανενα χρόνο ακόμη.
Ναι το πρόσεχα πολύ από μικρός.
Αχ με αυτά που λέτε με κάνετε να νιώθω πολύ αποτυχημένη ιδιοκτήτρια, γιατί από ότι βλέπω μόνο τα δικά μου δεν άντεξαν καθόλου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οσον αφορα για τα ψαρια που αναφερατε πριν... ειχα 1 χρυσοψαρο που μου αντεξε 4 χρονια... παντα ειχε και παρτενερ .. αλλα το περισσοτερο που αντεχαν ηταν κανας χρονος..! ;ρρρ
DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος

DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος

Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Εμένα το φόρουμ με βοήθισε πάρα πολύ.Δεν έχω σκύλο,απλώς με ενδιαφέρει η κυνολογία.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Πηγή: arouraios.grΤα σπίτια με σκύλους έχουν διαφορετικές μικροσκοπικές μορφές ζωής από τα σπίτια που δεν υπάρχουν ζώα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLoS ONE.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους οι επιστήμονες συνέλλεξαν μικροοργανισμούς από 1.300 σπίτια με και χωρίς σκύλους στις ΗΠΑ.
Τα δείγματα ελήφθησαν από τις εξής εννιά επιφάνειες: οθόνη τηλεόρασης, πάγκος κουζίνας, ψυγείο, κάθισμα τουαλέτας, ξύλο κοπής, μαξιλαροθήκη, χερούλι εξώπορτας, περίγραμμα εσωτερικής πόρτας και περίγραμμα εξώπορτας. Οι επιστήμονες εντόπισαν 7.726 διαφορετικούς τύπους βακτηρίων, τα περισσότερα στα σπίτια με σκύλους και κυρίως στις περιοχές που ακουμπάμε εμείς και το φαγητό μας, καθώς και στις περιοχές που συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες σκόνης.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι γυναίκες που ζουν με σκύλο στο σπίτι την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι λιγότερο πιθανό να γεννήσουν παιδιά με αλλεργίες, επειδή τόσο η μητέρα όσο και το έμβρυο «εξοικειώνονται» με μια ευρεία γκάμα μικροβίων.
Εκτός αυτού, παλαιότερη έρευνα Φινλανδών επιστημόνων είχε δείξει ότι τα μωρά που μεγαλώνουν με κατοικίδια, ειδικά σκύλους, έχουν λιγότερες πιθανότητες για κρυολογήματα και λοιμώξεις του αναπνευστικού κατά την παιδική ηλικία.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά να ξέρεις, οτι αν έχεις πάρει το σκυλόνι σου απο πετ σοπ η ιδιώτη, θα φας γερό κράξιμο εκεί μέσα (θα καταλάβεις τους λόγους)..

να τον προσέχεις,να τον αγαπάς, καλές βόλτες και καλή συμβίωση!
fouskobouboula
Νεοφερμένο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιο παλιά τσακονόμουν πολύ άσχημα, τώρα απλά τους ειρωνεύομαι,γελάω μες τη μούρη τους και τους κοιτάω πολύ υποτιμιτικά (και ας τρώγομαι μέσα μου).. έχω παρατηρήσει, πως όταν φοράω γυαλιά ηλίου δεν μου μιλάνε,και αν φοραω και ακουστικά (σκέτα ακουστικά χωρις mp3,μόνο το καλώδιο έχω χωμένο στη τσέπη μου

Δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που μου μιλάνε ευγενικά-με αυτούς είμαι και γω ευγενέστατη,αλλα σε αυτούς που θα μου την πούνε και οταν με δούνε με το σακουλάκι και τις κουράδες στο χέρι! σίγουρα έχετε ανάλογες εμπειρίες,έχετε να προτείνετε τίποτα,γιατί εχει αγριέψει το πράγμα τον τελευταίο καιρό..
Gate4
Επιφανές μέλος
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

θέτω ένα ερώτημα προς του σκυλογονείς του φόρουμ: όταν βγαζετε βόλτα τους κόπρους σας,πως αντιμετωπίζετε τα κακόβουλα σχόλια απο γειτονες/περαστικούς? γενικά έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτό το θέμα,κυρίως το καλοκαίρι που είναι όλοι στους δρόμους το απόγευμα.. είμαι και εύκολος στόχος ρε γμτ, γιατί άφτιαχτη με τις φόρμες με περνάνε για πιτσιρίκι..
πιο παλιά τσακονόμουν πολύ άσχημα, τώρα απλά τους ειρωνεύομαι,γελάω μες τη μούρη τους και τους κοιτάω πολύ υποτιμιτικά (και ας τρώγομαι μέσα μου).. έχω παρατηρήσει, πως όταν φοράω γυαλιά ηλίου δεν μου μιλάνε,και αν φοραω και ακουστικά (σκέτα ακουστικά χωρις mp3,μόνο το καλώδιο έχω χωμένο στη τσέπη μου) δεν μου μιλάνε ποτέ.
Δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που μου μιλάνε ευγενικά-με αυτούς είμαι και γω ευγενέστατη,αλλα σε αυτούς που θα μου την πούνε και οταν με δούνε με το σακουλάκι και τις κουράδες στο χέρι! σίγουρα έχετε ανάλογες εμπειρίες,έχετε να προτείνετε τίποτα,γιατί εχει αγριέψει το πράγμα τον τελευταίο καιρό..
Το μονο που αντιμετωπιζω, επειδη εχω και ροτβαιλερ, ειναι πανικοβλητους ανθρωπους, κυριως γιαγιαδες, ιδιαιτερα με μικροσωμα σκυλακια να αντιμετωπιζουν τη δικια μου με φοβο και τρομο, λες και βγηκαμε βολτα για να φαει κοσμο. Μια φορα τσαντιστηκα τοσο πολυ που γυρισα σε μια και της ειπα "μην ανησυχειτε κυρια μου, εχει φαει ηδη απο το πρωι δυο σαν το δικο σας, ειναι χορτατη, δεν θα το πειραξει". Κατα τα αλλα δεν τολμανε καν να με πλησιασουν, οποτε οτι πιανει το αυτι μου απο αυτα που μουρμουριζουν. Επισης αυτο που κοιτανε ΟΛΟΙ στα παρκα, κυριως παλι γιαγιαδες, ειναι μολις τα κανει η μικρη, περιμενουν την επομενη κινηση(να βγει δηλαδη το σακουλακι). Μολις λοιπον κι εγω το βγαζω, ανταποδιδω το βλεμμα και κατεβαζουν κεφαλι. Υπαρχει μεγαλη προκαταληψη δυστυχως. Αν το σκυλι σου εχει τσιπακι, μαζευεις τα κακα του και φροντιζεις να ειναι παντα στο λουρι, απλα διασκεδασε το. Δεν μπορει κανεις να σου κανει τιποτα

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μόνο εγώ λυπάμαι τα ψαράκια κλεισμένα σε μικρές γυάλες;Σκέφτομαι να πάρω μια γυάλα με ένα ή δυο ψαράκια, τι λέτε; Να χω κάτι να περιποιούμαι κι εγώ...Α και δεν θα είμαι και μόνη μου πλέον στο σπίτι![]()

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγω εχω 2 σκυλακια! Τον Παπι και την Σατερινα ( Ναιιιιι την κρατηηησααα). Ο Παπι ειναι ημιαιμο μικρο, μαυρο μαλλιαρο ενω η Σατερινα ειναι αγγλικο Σετερ και πλεον ειναι αρκετα μεγαλη!!! Επισης εχω ενα ενυδρειο με 8 ψαρια!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Για νεροχελωνάκι το έχεις σκεφτεί; Είδα ένα που είχε η ξαδέρφη μου και κοστίζει ελάχιστα η τροφή του.Σκέφτομαι να πάρω μια γυάλα με ένα ή δυο ψαράκια, τι λέτε; Να χω κάτι να περιποιούμαι κι εγώ...Α και δεν θα είμαι και μόνη μου πλέον στο σπίτι![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- charmander
- Scandal
- Reader
- Joji
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.