amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

13-02-25

15:55
οντως παιζει να μην ειναι υγρη τοσο καιρο το ερμηνευα λαθος 
εβαλα το σχεδιαγραμμα στο gpt και το ρωτησα και ο ΑΙ overlord λεει :

εβαλα το σχεδιαγραμμα στο gpt και το ρωτησα και ο ΑΙ overlord λεει :
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

13-02-25

15:55
αν δεν εισαι σιγουρος, ρωτα το καταστημα που την πηρες.Δεν είναι υγρή τροφή αλλά ξηρή, αναφέρομαι σε αυτή κι από εκεί είναι το σχεδιάγραμμα:
Λέει και cup, άρα παίζει να είναι σωστό σχεδιάγραμμα.
Καλά ναι θα περίμενα να μου πει το σχεδιάγραμμα να βάζω νερό στο σκύλο μου
Ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος στο σχεδιάγραμμα και πράγματι είναι από υγρή τροφή.
Θα το δω όταν παραλάβω.
στην δικια μου παντως που ειναι 11-12 κιλα, οσες τροφες και αν την αλλαξα, εγραφε 200gr ημερησιως.
οποτε, φανταζομαι θα εισαι στα 140-166gr.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

13-02-25

15:56
Άρα μέσες άκρες, δύο cups τη μέρα, ένα πρωί κι ένα βράδυ.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

13-02-25

16:20
Ναι, ανάλογα το κουπακι σου. Εγώ που έχω 200αρι cup το σπάω στην μέση.Άρα μέσες άκρες, δύο cups τη μέρα, ένα πρωί κι ένα βράδυ.
Καμια φορά την βάζω και μια φορά την ημέρα γιατί μπορεί να μην προλαβαίνω 2. (Ξέρω ότι δεν είναι καλο παρόλα αυτά)

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

20-02-25

16:53
Εσεις που έχετε σκύλο το ίδιο νιώθετε;
Skeptic95
Νεοφερμένο μέλος
Ο Skeptic95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

20-02-25

17:30
Disclaimer: έβαλα "Γάτα" χωρίς να έχω στο σπίτι μου επειδή πηγαίνω και ταΐζω αδέσποτα ζώα (και γατάκια και σκυλάκια απλά κατά 90% είναι γάτες) και δεν πιστεύω στις κτητικές αντωνυμίες "μου", καμιά γάτα δεν ανήκει σε κανέναν, απλά δίνουμε αγάπη και λαμβάνουμε αγάπη, απλά επειδή φοράμε ένα κολάρο στο κατοικίδιό μας αυτό δε σημαίνει πως μας ανήκει λες και είναι αντικείμενο ή ιδιοκτησία.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

20-02-25

17:30
Ναι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

23-03-25

23:53
Ποιο αντιπαρασιτικό κολάρο προτιμάτε και γιατι;
Είμαι σε τρελό δίλημμα.
Θα το ανανεώσουμε μέσα στην βδομάδα και σκέφτομαι για scalibor ( είναι άοσμο και το δέχονται και πιο εύκολα ). Έχω ακούσει όμως διάφορα… δεν ξέρω αν ευσταθούν.
Από Μάη μέχρι και Σεπτέμβρη μαζί με το κολάρο βάζω και αμπούλα ανά 1,5 μήνα σαν έξτρα προστασία ( εκτιθέμεθα πολύ και στην φύση και σε άλλα σκυλιά ).
Είμαι σε τρελό δίλημμα.
Θα το ανανεώσουμε μέσα στην βδομάδα και σκέφτομαι για scalibor ( είναι άοσμο και το δέχονται και πιο εύκολα ). Έχω ακούσει όμως διάφορα… δεν ξέρω αν ευσταθούν.
Από Μάη μέχρι και Σεπτέμβρη μαζί με το κολάρο βάζω και αμπούλα ανά 1,5 μήνα σαν έξτρα προστασία ( εκτιθέμεθα πολύ και στην φύση και σε άλλα σκυλιά ).
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

24-03-25

00:06
Στο προηγούμενο σκύλο που είχα όταν ήμουν μικρός και τώρα τη σκυλίτσα που έχουν οι γονείς μου πάντα βάζαμε το κολάρο της scalibor, δε γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλα κολάρα. Μια χαρά το δέχονται, και τα υπόλοιπα σκυλιά της γειτονιάς μου βλέπω ότι έχουν κολάρο της scalibor.Ποιο αντιπαρασιτικό κολάρο προτιμάτε και γιατι;
Είμαι σε τρελό δίλημμα.
Τώρα για τα διάφορα που ακούς δε γνωρίζω κατι αλλά εμένα δε έχουν πάθει κάτι.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

24-03-25

00:10
Σ’ ευχαριστώ Skiyo μου.Στο προηγούμενο σκύλο που είχα όταν ήμουν μικρός και τώρα τη σκυλίτσα που έχουν οι γονείς μου πάντα βάζαμε το κολάρο της scalibor, δε γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλα κολάρα. Μια χαρά το δέχονται, και τα υπόλοιπα σκυλιά της γειτονιάς μου βλέπω ότι έχουν κολάρο της scalibor.
Τώρα για τα διάφορα που ακούς δε γνωρίζω κατι αλλά εμένα δε έχουν πάθει κάτι.
Δεν έχω κάτσει να διασταυρώσω αν ισχύουν οι φήμες ( δεν έχω και γνώσεις κτηνιατρικής και φαρμακολογίας) για το αν ( δεν )τηρεί τα απαιτούμενα πρωτόκολλα.
Κι εγώ το συγκεκριμένο έπαιρνα.
Συνδυαστικά την άνοιξη και το καλοκαίρι της βάζεις και αμπούλα ή μένετε μόνο στο κολάρο;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

24-03-25

00:23
Βάζουμε και άμπουλα επειδή στο πατρικό μου έχει αυλή και περνάει πολλές ώρες εκεί. Δυστυχώς η αυλή είναι μεγάλη και στη σκυλίτσα μου αρέσει να κυλιέται στα χόρτα με αποτέλεσμα πολλές φορές τη έχουν τσιμπήσει τσιμπούρια και εγώ ή η μάνα μου βγάζουμε τα τσιμπούρια με βαμβάκι με ελαίο ή σιτρονέλα. Η αφαίρεση των τσιμπούριων θέλει προσοχή μη μείνει κάποιο κομμάτι.Συνδυαστικά την άνοιξη και το καλοκαίρι της βάζεις και αμπούλα ή μένετε μόνο στο κολάρο;

24-03-25

07:12
Δεν έχω ακούσει κάτι για το σκάλιμπορ, αυτό βάζω πολλά χρόνια.Ποιο αντιπαρασιτικό κολάρο προτιμάτε και γιατι;
Είμαι σε τρελό δίλημμα.
Κάντο κάθε 28 μέρες. Μου το έχει πει γιατρός. Η αμπούλα είναι ένα λάδι που κάνει δύο μέρες να απλωθεί στο σώμα του σκυλιού οπότε αν βάλεις κάθε 28 μέρες είσαι οκ.Από Μάη μέχρι και Σεπτέμβρη μαζί με το κολάρο βάζω και αμπούλα ανά 1,5 μήνα σαν έξτρα προστασία ( εκτιθέμεθα πολύ και στην φύση και σε άλλα σκυλιά ).
Και η σιτρονέλα μπορεί να βοηθήσει.
Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα με τέτοιο κλίμα που είναι πολύ επικίνδυνο για τα σκυλιά. Διάβαζα ένα αμερικάνικο άρθρο που προειδοποιούσε οτι αν πάτε σε μεσογειακές χώρες διακοπές πρέπει να προσέχετε τα σκυλιά σας και το έλεγε με ύφος "ευτυχώς που δε ζούμε εκεί". Είναι πολύ άδικο.

22-04-25

10:05
Να ξέρετε, το scalibor πρέπει να είναι σφιχτό στο λαιμό του σκύλου, όχι να το πνίγει αλλά να ακουμπάει το λαιμό του, γιατί λειτουργεί όταν τρίβεται στο δέρμα. Τόσα χρόνια δεν το ήξερα και το είχα χαλαρό μέχρι που το διόρθωσε ο γιατρός και είπα να σας το πω.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

22-04-25

14:43
Εμένα ούτε το σκαλιμπορ με κάνει δουλεια, ούτε αμπουλες, ούτε τίποτα.Να ξέρετε, το scalibor πρέπει να είναι σφιχτό στο λαιμό του σκύλου, όχι να το πνίγει αλλά να ακουμπάει το λαιμό του, γιατί λειτουργεί όταν τρίβεται στο δέρμα. Τόσα χρόνια δεν το ήξερα και το είχα χαλαρό μέχρι που το διόρθωσε ο γιατρός και είπα να σας το πω.
Κάθε χρόνο βγάζω τους ψυλλους εναν εναν
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

Έχει κάποιος λύση για τις οσμές (συγκεκριμένα κάτουρου) στα χαλιά γιατί έτσι μου έρχεται να τα πετάξω όλα; Μαγειρική σόδα δεν πιάνει. Για να σας προλάβω, βγαίνει κανονικά βόλτα, απλώς τα κάνει και μέσα για κάποιο λόγο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Το αντιπαρασιτικο το χάπι κάνει επίσης καλή δουλειά. Οι αμπούλες δεν.Εμένα ούτε το σκαλιμπορ με κάνει δουλεια, ούτε αμπουλες, ούτε τίποτα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες και τη μυρωδιά από ούρα των κατοικίδιων σας από το χαλίΈχει κάποιος λύση για τις οσμές (συγκεκριμένα κάτουρου) στα χαλιά γιατί έτσι μου έρχεται να τα πετάξω όλα; Μαγειρική σόδα δεν πιάνει. Για να σας προλάβω, βγαίνει κανονικά βόλτα, απλώς τα κάνει και μέσα για κάποιο λόγο.
Ρίξτε 1 φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι, 1 φλιτζάνι νερό και 2 κουταλάκια του γλυκού υγρό πιάτων σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Βάλτε ετικέτα στο μείγμα και κρατήστε το για την επόμενη φορά. Ψεκάστε τον λεκέ από ούρα με το διάλυμα ξιδιού μέχρι το χαλί να είναι πολύ υγρό.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

Τέλειο. Και δεν ζητάει εξωπραγματικά υλικά. Ευχαριστώ πολύ.

Πρέπει να προσέχεις πού το πας βόλτα. Ωραία είναι να κυλιούνται στα γρασίδια και στα φυτά αλλά το καλοκαίρι είναι επικίνδυνο. Επικίνδυνο είναι και ένα φυτό που κολλάει στην πατούσα και μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή στο σκυλί και να παίρνει αντιβίωση χωρίς λόγο. Το καλοκαίρι καλό είναι να πηγαίνετε μόνο σε τσιμέντο βόλτα, άντε να μυρίσει ελεγχόμενα κάνα δέντρο.Εμένα ούτε το σκαλιμπορ με κάνει δουλεια, ούτε αμπουλες, ούτε τίποτα.
Ιωάννα το σκυλί σου είναι προβληματικό. Δεν της έχεις βάλει όρια και σε έχει καβαλήσει. Ναι να τα πετάξεις τα χαλιά αφού τα κατουράει. Για την δική σου περίπτωση θα ήταν καλύτερο να πάρεις ένα crate και να την βάζεις εκεί λίγες ώρες την ημέρα. Σου έχει πάρει τον αέρα και είναι κακό πρωτίστως για το σκυλί. Θυμάμαι τον γιατρό που μου είχε πει οτι ένα σκυλί χωρίς κανόνες και όρια είναι ένα κομπλεξικό και δυστυχισμένο σκυλί. Δυστυχώς πρέπει να το ψάξεις, ίσως και με εκπαιδευτή. Επίσης πρέπει να τη στειρώσεις. Με αγάπη τα λέω έτσι γιατί έτσι τα λένε κι οι γιατροί. Τα αγαπάμε αλλά δεν είναι μωρά, πρέπει να έχουν κανόνες.Έχει κάποιος λύση για τις οσμές (συγκεκριμένα κάτουρου) στα χαλιά γιατί έτσι μου έρχεται να τα πετάξω όλα; Μαγειρική σόδα δεν πιάνει. Για να σας προλάβω, βγαίνει κανονικά βόλτα, απλώς τα κάνει και μέσα για κάποιο λόγο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.