Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

Χάπι δεν έχω δώσει η αλήθεια είναι φέτος θα το δοκιμάσω.Το αντιπαρασιτικο το χάπι κάνει επίσης καλή δουλειά. Οι αμπούλες δεν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν κυλιεται είναι η αλήθεια. Απλά περπατάει εκεί και κατουραειΠρέπει να προσέχεις πού το πας βόλτα. Ωραία είναι να κυλιούνται στα γρασίδια και στα φυτά αλλά το καλοκαίρι είναι επικίνδυνο. Επικίνδυνο είναι και ένα φυτό που κολλάει στην πατούσα και μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή στο σκυλί και να παίρνει αντιβίωση χωρίς λόγο. Το καλοκαίρι καλό είναι να πηγαίνετε μόνο σε τσιμέντο βόλτα, άντε να μυρίσει ελεγχόμενα κάνα δέντρο.

Συνήθως σε πλακάκι πάνω είναι, αλλά το αποφεύγω και αυτό γιατί είναι καυτό το καλοκαίρι.
Τι να πω...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Με το χάπι φεύγουν όλα και τα τσιμπούρια και οι ψύλλοι. Χρειάζεται οπωσδήποτε το σκυλί. Ειδικά οι ψύλλοι είναι δύσκολη φορά γιατί είναι μικροί και κολλάνε και σε επιφάνειες πχ.την κουβερτουλα ή το κρεβάτι του.Χάπι δεν έχω δώσει η αλήθεια είναι φέτος θα το δοκιμάσω.
Δεν κυλιεται είναι η αλήθεια. Απλά περπατάει εκεί και κατουραει
Συνήθως σε πλακάκι πάνω είναι, αλλά το αποφεύγω και αυτό γιατί είναι καυτό το καλοκαίρι.
Τι να πω...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Μπορείς να συμβουλευτείς τον κτηνίατρο ποιο προτείνει για το σκυλάκι σου. Ειδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός είναι απαραίτητο.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

Ο αχορταγος !!!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Της Εβίτας η αμπούλα της πέφτει "βαριά".
Επειδή είναι 11.5 - 12kg, της είχα βάλει μια φορά κατόπιν υπόδειξης της γιατρού αμπούλα αυτή για άνω των 10kg και τρελάθηκε όλη τη νύχτα, δεν κοιμήθηκε την ενοχλούσε.
Πλέον της βάζω των 10kg, όμως και πάλι δεν είναι η καλύτερή της.
Επειδή είναι 11.5 - 12kg, της είχα βάλει μια φορά κατόπιν υπόδειξης της γιατρού αμπούλα αυτή για άνω των 10kg και τρελάθηκε όλη τη νύχτα, δεν κοιμήθηκε την ενοχλούσε.
Πλέον της βάζω των 10kg, όμως και πάλι δεν είναι η καλύτερή της.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Έχετε κάνει δωρεές για ζώα; Θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά βρίσκω πολλές σχετικές σελίδες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε; Ευχαριστώ 

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

Σε όποια και να κάνεις βοήθεια είναι. εγώ θα διάλεγα καμια κομωπολης που χρειάζεται στήριξη.Έχετε κάνει δωρεές για ζώα; Θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά βρίσκω πολλές σχετικές σελίδες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε; Ευχαριστώ![]()
Αν έχετε καταφύγιο στην περιοχή σου κοντά ,επικοινώνησε με αυτούς.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να αναλάβω τη φροντίδα ενός κατοικιδίου, όπως ορθά μου συνέστησες προχθές για την κατάθλιψη που με ταλαιπωρεί. Γι' αυτό θα κάνω δωρεές κάθε τόσο. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, ΕύαΣε όποια και να κάνεις βοήθεια είναι. εγώ θα διάλεγα καμια κομωπολης που χρειάζεται στήριξη.
Αν έχετε καταφύγιο στην περιοχή σου κοντά ,επικοινώνησε με αυτούς.

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

Ο κτηνίατρος πέρσι με είχε πει ότι άμα βλέπεις ότι δεν φεύγουν με τίποτα οι ψυλλοι, να πάρει το χάπι. Οπότε αυτό θα κανω..Με το χάπι φεύγουν όλα και τα τσιμπούρια και οι ψύλλοι. Χρειάζεται οπωσδήποτε το σκυλί. Ειδικά οι ψύλλοι είναι δύσκολη φορά γιατί είναι μικροί και κολλάνε και σε επιφάνειες πχ.την κουβερτουλα ή το κρεβάτι του.
Μπορείς να συμβουλευτείς τον κτηνίατρο ποιο προτείνει για το σκυλάκι σου. Ειδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός είναι απαραίτητο.
Τους ψυλλους τους βγάζω με το χέρι γιστι ευτυχώς η δικιά μου ειναι λευκή και φαίνονται όλα.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Είναι άτιμη φάρα οι ψύλλοι. Ένα να σου ξεφύγει γέμισε πάλι το σκυλί. Άσε που μπορεί να έχει αυγά στο τρίχωμα και να μην τα βλέπεις. Μετά πάλι η ίδια ιστορία από την αρχή.Ο κτηνίατρος πέρσι με είχε πει ότι άμα βλέπεις ότι δεν φεύγουν με τίποτα οι ψυλλοι, να πάρει το χάπι. Οπότε αυτό θα κανω..
Τους ψυλλους τους βγάζω με το χέρι γιστι ευτυχώς η δικιά μου ειναι λευκή και φαίνονται όλα.
Χάπι για να μην ταλαιπωρείται το σκυλί, κάποια παθαίνουν και αλλεργία και φαγουριζονται όλη την ημέρα και δαγκώνουν το δερματακι τους (κάνουν έτσι πληγές).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.