Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.758 μηνύματα.

18-07-25

10:40
Επιτρεπεται η αλλαγη τροφης απλα σταδιακα κ οχι αποτομα διοτι θα προκληθει διαρροια. Δηλαδη στην ηδηυπαρχουσα τροφη βαζουμε μια μικρη ποσορητα απο την καινοτργια. Την αφηνουμε για μερικες μερες κ σιγα σιγα αυξανουμε την ποσορητα μεχρι να ειναι μ8νο η καινουργια.Γκαραντι.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.773 μηνύματα.

18-07-25

14:53
Thanks σε όλους!! 

Τώρα το είδα αυτό, το Σεπτέμβριο γίνεται 11.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ,Ποσο χρονων ειναι η εβιτα;

Τώρα το είδα αυτό, το Σεπτέμβριο γίνεται 11.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.600 μηνύματα.

Έχω ΤΑ νεύρα αυτή τη στιγμή. Συζητούσα με μια συνάδελφο της οποίας ο γάτος είχε καρκινο ο οποίος έχει κάνει μετάσταση και βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αυτή αρνιόταν να του κάνει ευθανασία γιατί λέει "ίσως και να αναρρώσει, έχω ελπίδα". Κοπέλα μου, άμα ο γιατρός σου λέει ότι είναι σε τελικό στάδιο και μάλιστα σου λέει ότι δεν του μένουν ακόμα πολλές ώρες (έδωσε μαξ 24ωρο) γιατί το βασανίζεις το καημένο; Τον εσφαζε ο πονος τον καημένο... Εν τέλει πέθανε αργά την ίδια μέρα ενώ είχε βασανιστεί.
Φιλοζωία θα πει παίρνω εγώ το βάρος πάνω μου και πάω στον κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία (όταν πρέπει, φυσικά όχι για ψύλλου πήδημα) για να μην παγιδεύεται άλλο το ζωντανό... Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια και αγαπιόμαστε..
Μου τον έδειξε και σε φωτογραφία/βίντεο.. μιλάμε επέφερε το ζώο.
Στο διάολο, νευρίασα.
Edit: τελικά πέθανε την ΕΠΌΜΕΝΗ μέρα το βράδυ. Νταξ... έλεος. Δηλαδή για παραπάνω από 24 ώρες μαρτύριο στον πόνο. Μπράβο, πολύ σπουδαία.
Sorry για ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη αλλά μπήκα σκαστός στο διάλειμμα μου. Παίζει να έχω ανεβάσει και πίεση.
Φιλοζωία θα πει παίρνω εγώ το βάρος πάνω μου και πάω στον κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία (όταν πρέπει, φυσικά όχι για ψύλλου πήδημα) για να μην παγιδεύεται άλλο το ζωντανό... Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια και αγαπιόμαστε..
Μου τον έδειξε και σε φωτογραφία/βίντεο.. μιλάμε επέφερε το ζώο.
Στο διάολο, νευρίασα.
Edit: τελικά πέθανε την ΕΠΌΜΕΝΗ μέρα το βράδυ. Νταξ... έλεος. Δηλαδή για παραπάνω από 24 ώρες μαρτύριο στον πόνο. Μπράβο, πολύ σπουδαία.
Sorry για ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη αλλά μπήκα σκαστός στο διάλειμμα μου. Παίζει να έχω ανεβάσει και πίεση.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.773 μηνύματα.

Παιδιά αυτά τα κοιμητήρια κατοικιδίων στην Αττική (βασικά μόνο 1 έχω εντοπίσει κι έχει συνεργασία με τη κτηνίατρό μου), πόσα παίρνουν για να παραλάβουν το νεκρό ζώο από το κτηνιατρείο και να το αποτεφρώσουν;
Δεν θέλω να κρατήσω τέφρα σε τεφροδόχους ή να το θάψω, απλά αποτέφρωση και παραλαβή του ζώου εξ αρχής.
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρωτάω, για τώρα.
Δεν θέλω να κρατήσω τέφρα σε τεφροδόχους ή να το θάψω, απλά αποτέφρωση και παραλαβή του ζώου εξ αρχής.
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρωτάω, για τώρα.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.116 μηνύματα.

Ξέρετε κάποια φυτικά χαλαρωτικά χάπια ιδανικά για γάτες που να κάνουν δουλειά;
Εχω δοκιμάσει τις αμπούλες βαλεριάνας και όλα τα σπρέι της Feliway και δεν κάνουν τίποτα. Τις θέλω για ταξίδι και δεν θέλω χημικά ηρεμιστικά γιατι πρέπει να είναι alert.
Εχω δοκιμάσει τις αμπούλες βαλεριάνας και όλα τα σπρέι της Feliway και δεν κάνουν τίποτα. Τις θέλω για ταξίδι και δεν θέλω χημικά ηρεμιστικά γιατι πρέπει να είναι alert.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unicex
- Reader
- taketrance
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- Highlander
- AggelikiGr
- Greg25
- charmander
- Pyotr_Krasnov
- American Economist