Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

28-08-23

17:42
Εγώ ξέρω ένα τέτοιο σκύλο από κοντά αλλά είναι μεγάλης ηλικίας. Αυτή η φωτογραφία είναι πριν από 5 χρόνια, τώρα έχει ασπρίσει στη μουσούδα. Σπάνια τον έχω πετύχει όρθιο όλο ξαπλώνει οπότε πάω εκειΚοιτάξτε αυτό το μοναδικό λαμπραντορακι!!
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
(Εν τω μεταξύ βλέποντας τα mannerisms είναι ίδιος ο Ρούντι. Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι τον έχω παχύνει λιγάκικοντευουμε τα 40 κιλα, καλό θα ήταν να είναι στα 35-38kg)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το έχω ερωτευτεί αυτό το σκυλί. Πολύ θα ήθελα να υιοθετήσω ένα δεύτερο για παρέα στον Ρούντι αλλά οι γονείς μου θα πάθουν σοκ με δύο μεγάλα σκυλια![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.243 μηνύματα.

28-08-23

21:46
Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.131 μηνύματα.

28-08-23

21:52
Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά.Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά.
Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου

Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

28-08-23

21:56
Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες.Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.243 μηνύματα.

28-08-23

21:58
Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο ,Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά.
Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου).
Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός.![]()
![]()
Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες )
.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

28-08-23

21:58
Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι!Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο ,
Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες )
View attachment 120651
Micro
Συντονιστής

28-08-23

22:02
Συγγνώμη δεν το είχα δει ,Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες.
Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια
Joji
Επιφανές μέλος

28-08-23

22:04
Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα.Συγγνώμη δεν το είχα δει ,
Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια
Micro
Συντονιστής

28-08-23

22:07
Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδεςΑ εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα.
Joji
Επιφανές μέλος

28-08-23

22:11
Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της).Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

28-08-23

22:16
Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές 🥹Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο ,
View attachment 120651
Micro
Συντονιστής

28-08-23

22:19
Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποταΚαλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές 🥹

Joji
Επιφανές μέλος

28-08-23

22:25
Δεν λέω εγώ;Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα![]()
Micro
Συντονιστής

28-08-23

22:29
Δεν έχω παράπονοΔεν λέω εγώ;

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

30-08-23

00:55
Labrador retriever 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

31-08-23

23:15
Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα
@Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;;

@Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;;

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

31-08-23

23:26
Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά.Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα
View attachment 120837
@Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

31-08-23

23:30
Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα.Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά.
Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

31-08-23

23:59
Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτηΠραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.462 μηνύματα.

01-09-23

08:00
Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθοςΘυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα
View attachment 120837
@Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;;![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουραΕμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- American Economist
- Scandal
- touvlo
- charmander
- Reader
- Unboxholics
- Joji
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- taketrance
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.