amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,096 μηνύματα.
23-09-23
12:56
Για την Royal ξέρω τα χειρότερα, αλλά δεν εχω αποψη για τα σκυλια, αυτό που ξέρω αφορά στις γάτες αλλά δεν ξέρω πόσο αλλάζει γενικά ποιοτικά ως brand
Αν και μεταξύ μας η καλύτερη επιλογή ειναι η raw diet
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
23-09-23
13:01
Είναι δύσκολο να βρεις καλές τροφές μέχρι 4€ το κιλό. Προσωπικά σου προτείνω Naturea (βγαίνει 6,50€/κιλό) και μετά πάμε στο μαγειρευτό NOMA, που βγαίνει 10€ ανά κιλό. Στο ανέβασα πολύ, αλλά these are my top picks. Αν και της δικιάς μου της δίνω πατέ Pedigree (δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι πανάκριβο το πατέ στις παραπάνω εταιρίες), δεν τρώει ξηρά.Θέλω να αλλάξω τροφή , ιδανικά ψάχνω μέχρι 4€/ ανά κιλό. Αν έχετε να προτείνετε κάποια.
Έχω βρει αυτή , έχει κανείς κάποια άποψη;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
23-09-23
13:02
Τί να πω...Για την Royal ξέρω τα χειρότερα, αλλά δεν εχω αποψη για τα σκυλια, αυτό που ξέρω αφορά στις γάτες αλλά δεν ξέρω πόσο αλλάζει γενικά ποιοτικά ως brand
Στο σκυλί μου, αυτή έδινα (όπως και άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων που ήξερα ...). Και η Χαρούλα (η γάτα που 'εδώ' έχω βάλει - και άρεσε στον Lasher), με αυτό το brand τρέφεται...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
23-09-23
13:03
@Pak για βοήθα κούκλα γιατρέ
amarelia
Περιβόητο μέλος
23-09-23
13:04
Κι εγώ Royal τις έδινα οταν ήταν μικρές δεν είχαν κάποιο θέμα, αλλά δεν ξέρω γιατι γράφονται τόσα για αυτήνΤί να πω...
Στο σκυλί μου, αυτή έδινα. Και η Χαρούλα (η γάτα που 'εδώ' έχω βάλει - και άρεσε στον Lasher), με αυτό το brand τρέφεται...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
23-09-23
13:06
Συναγωνίζεται...την Acana. Παίζει κι αυτό το ρόλο του. Οπότε, ίσως..........Κι εγώ Royal τις έδινα οταν ήταν μικρές δεν είχαν κάποιο θέμα, αλλά δεν ξέρω γιατι γράφονται τόσα για αυτήν
amarelia
Περιβόητο μέλος
23-09-23
13:08
Acana τις δίνω τώρα και ξεκίνησα σχετικά πρίν λίγο καιρό.Συναγωνίζεται...την Acana. Παίζει κι αυτό το ρόλο του. Οπότε, ίσως..........
Έχεις δοκιμάσει;
Joji
Επιφανές μέλος
23-09-23
13:08
Καλά Ακάνα τοπ των τοπ αλλά όταν μια σακούλα κάνει 100€… σόρρυ.Συναγωνίζεται...την Acana. Παίζει κι αυτό το ρόλο του. Οπότε, ίσως..........
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
23-09-23
13:09
Ναι. Και πήγα σε αυτήν που λέω, γιατί ποιοτικά είναι σχεδόν ίδιες...Acana τις δίνω τώρα και ξεκίνησα σχετικά πρίν λίγο καιρό.
Έχεις δοκιμάσει;
Αλλά οικονομικά πολύ μεγάλη διαφορά...
23-09-23
13:09
Η Naturea είναι πολύ καλή. Να μην πάρεις με αρνιά και τέτοια, πάρε με κοτόπουλο ή ψάρι. Το κρέας επιβαρύνει τα νεφρά του σκυλιού. Και να έχει όσο λιγότερα σιτηρά γίνεται.Θέλω να αλλάξω τροφή , ιδανικά ψάχνω μέχρι 4€/ ανά κιλό. Αν έχετε να προτείνετε κάποια.
Έχω βρει αυτή , έχει κανείς κάποια άποψη;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,272 μηνύματα.
23-09-23
13:22
Μονο αυτη απο Νaturea ειναι οριακα στο budget μου.Η Naturea είναι πολύ καλή. Να μην πάρεις με αρνιά και τέτοια, πάρε με κοτόπουλο ή ψάρι. Το κρέας επιβαρύνει τα νεφρά του σκυλιού. Και να έχει όσο λιγότερα σιτηρά γίνεται.
Joji
Επιφανές μέλος
23-09-23
13:23
ΠΑΡΑ πολύ καλή. Μπράβο, ναι. Αυτή πάρε.Μονο αυτη απο Νaturea ειναι οριακα στο budget μου.
23-09-23
13:30
Να κοιτάς στα σάιτ των καταστημάτων που πουλάνε ξηρές τροφές, κάποιες φορές δίνουν προσφορές πχ στα 12 κιλά + 2 κιλά δώρο, κάτι που σε συμφέρει.Μονο αυτη απο Νaturea ειναι οριακα στο budget μου.
23-09-23
13:30
Εγώ του παίρνω κατά καιρούς κοτόπουλο barf κάπου 2 ευρώ / κιλό και προσθέτω εγώ κάποια υλικά.μαγειρευτό NOMA, που βγαίνει 10€ ανά κιλό.
10 ευρώ πολλά μου φαίνονται .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,834 μηνύματα.
23-09-23
13:31
Έχω κάνει μόνο ένα εξάμηνο διατροφή και μάλιστα είχαμε επικεντρωθεί περισσότερο στα παραγωγικά ζώα. Θεωρητικά πρέπει κάποιος να κάτσει και να συγκρίνει την περιεκτικότητα των τροφών σε πρωτεινες, λίπη, υδατανθρακες και τέφρα. Τεσπα, δε θέλω να λέω τα ίδια και τα ίδια. Έχω ακούσει καλά λόγια για royal canin, hill’s και purina και τις προωθούν σε πολλά σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει (βέβαια οκ αυτό δε σημαίνει ότι ειναι απαραίτητα και καλές)@Pak για βοήθα κούκλα γιατρέ
23-09-23
13:33
Παράδειγμα για το acana που λέγατε, εδώ με 70 ευρώ παίρνεις 13,4 κιλά που βγαίνει 5,25 το κιλό.
Acana Prairie Poultry - ACANA - Pet4u
ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ Μια συνταγή για σκύλους όλων των φυλών και όλων των σταδίων ζωής η ACANA Prairie Poultry περιέχει 50% ποιοτικά ζωικά συστατικά από κοτόπουλο και γαλοπούλα και 50% φρέσκα φρούτα λαχανικά βότανα και υγιεινά σιτηρά Ιδανική συνταγή για σκύλους που ταΐζονται για
www.pet4u.gr
Joji
Επιφανές μέλος
23-09-23
13:51
Εξαρτάται πόσο τρώει ο σκύλος σου. Εμένα που είναι μικρή τρώει 250g την ημέρα. Άρα βγαίνει 2,5€/μέρα δηλαδή κάπου 75€/μήνα. Πολύ κομπλέ if you ask me. Και είναι και μαγειρευτό που γενικά το θεωρώ top των top.Εγώ του παίρνω κατά καιρούς κοτόπουλο barf κάπου 2 ευρώ / κιλό και προσθέτω εγώ κάποια υλικά.
10 ευρώ πολλά μου φαίνονται .
23-09-23
14:07
Τί είναι αυτό που λέτε; Εγώ της παίρνω κοτόπουλο ολόκληρο και της βράζω με λαχανικά και καμιά φορά ρύζι. Της φτάνει 6 μέρες περίπου μαζί με την ξηρά τροφή συμπληρωματικά. Καμιά φορά της λέω οτι έχουμε ξεπαστρέψει δεκάδες κοτέτσια για χάρη της.Εξαρτάται πόσο τρώει ο σκύλος σου. Εμένα που είναι μικρή τρώει 250g την ημέρα. Άρα βγαίνει 2,5€/μέρα δηλαδή κάπου 75€/μήνα. Πολύ κομπλέ if you ask me. Και είναι και μαγειρευτό που γενικά το θεωρώ top των top.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Scandal
- Joji
- Εριφύλη
- nearos
- Libertus
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Kate1914
- rafaela11
- Hased Babis
- angela_k
- taketrance
- Paragontas7000
- charmander
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- giannhs2001
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- fmarulezkd
- Abiogenesis
- DimitraA.
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- brizoulis
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.