Κατουράτε στην θάλασσα;

Ειλικρινά και Ανώνυμα

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 16 72,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 6 27,3%

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.334 μηνύματα.
Με αφορμή την συζήτηση στο άλλο thread
ΝΑΙ η ΟΧΙ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προσωπικά πίνω πολλές μπύρες στην παραλία και κατουράω ΠΑΝΤΑ μέσα!

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.
Με αφορμή την συζήτηση στο άλλο thread
ΝΑΙ η ΟΧΙ

Προσωπικά πίνω πολλές μπύρες στην παραλία και κατουράω ΠΑΝΤΑ μέσα!

Ωραίος.🤣🤣

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.464 μηνύματα.
Στη θάλασσα να κατουράτε ναι.
Είχα πάει πριν καμιά 10-ετία σε μια παραλία κοντά στην Αττική, δεν θυμάμαι ποια.
Και εκεί που ήταν τα μικρά "αποδυτήρια" για να αλλάζουμε ρούχα, βρώμαγε κατρουλίλα μέσα. :wacko:

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.409 μηνύματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.244 μηνύματα.
εννοείται κατουράμε μέσα στη θάλασσα έξω στις τουαλέτες του beach bar οριακά κονδύλωμα κολλάς 😂🫠

καλύτερα μέσα το αλάτι τα καίει όλα 😂

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.786 μηνύματα.
Με θύμισε ένα παιδικό τραύμα ο Γασπάρ (σε σπόιλερ γιατί έχουμε και ευαίσθητους - είναι σιχαμερό, προειδοποιώ)

Θυμάμαι ήμουν 12 χρονών, κάπου εκεί τέλος πάντων και ο παππούς μας πήγαινε με το τρακτέρ με την αδερφή μου στην παραλία του χωριού, μας παρατούσε εκεί και πήγαινε στο χωράφι. Ε, κάποια μέρα ήταν εκεί παραδίπλα ένα ζευγάρι γυμνιστών γέρων (η παραλία που μας πήγαινε ο παππούς ήταν ερημική)

Ε, με την αδερφή μου ήμασταν σε φάση «τι σκατά γίνεται εδώ πέρα» αλλά κάναμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή παρατήρησα ότι ο παππούς (όχι ο δικός μου, ο γυμνιστής) ήταν μέσα στο ίδιο σημείο αρκετή ώρα, στα βαθιά. Μπήκα μέσα στη θάλασσα να δω διακριτικά αν έπαθε τίποτα, τον έβλεπα κουνιέται. Δεν ξανάδωσα σημασία, ώσπου ένιωσα κάτι να με ακουμπάει στην πλάτη. Ταράχτηκα πραγματικά, γιατί νόμιζα ήταν ο γυμνός γέρος και γυρνώντας είδα κάτι -ίσως- χειρότερο. Ήταν μια ανθρώπινη κουράδα (100% του κωλόγερου). Έτρεξα πανικόβλητος πίσω, πήρα την αδερφή μου και πήγαμε στο χωράφι με τα πόδια. Κάνα 45λεπτο περπάτημα μέσα στο λιοπύρι, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.
Όλα μέσα. Και στη θάλασσα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.139 μηνύματα.
Λοιπόν εντάξει τελείωσε για μένα η θάλασσα, είναι παρελθόν. Ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση και να πω για άλλη μια φορά πόσο σιχαίνομαι τους ανθρώπους.

Καλή σας συνέχεια πάω κάπου να πεθάνω ΜΟΝΗ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.
Λοιπόν εντάξει τελείωσε για μένα η θάλασσα, είναι παρελθόν. Ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση και να πω για άλλη μια φορά πόσο σιχαίνομαι τους ανθρώπους.

Σε θάλασσα με σκατούλες κατα προτίμηση, να πας χορτάτη μωρή ξυνή. :bleh:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.
Εγώ πάντως, για να κατουρήσω, πάω πάρα πολύ βαθιά και κοιτώ γύρω μου, ώστε ο πλησιέστερος λουόμενος να είναι τουλάχιστο 50 μέτρα. Αν όχι, απομακρύνομαι κι άλλο. Έχω την ελπίδα, πως μέχρι να πλησιάσουν τα μικρόβια τους λουόμενους, θα έχουν διαλυθεί εντελώς

βρε μη φοβάσαι. Πήγαινε μακρυά από άλλους. Κολύμπα μόνη.
Στο κάτω κάτω, τι έχουν τα τσισάκια μας; Το ξέρεις, πως τα τσίσα μικρών παιδιών κάποτε τα είχαν για φάρμακο, όταν τσιμπούσαν κουνούπια, μικρές γδαρσιές κλπ;
Τώρα να σε δω, που θα πάρεις ραδιενέργεια φρέσκια από τον πόλεμο

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.139 μηνύματα.
βρε μη φοβάσαι. Πήγαινε μακρυά από άλλους
Run Forest GIF by HBO India

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.441 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.563 μηνύματα.
Στη θάλασσα (ας πούμε) εντάξει. Για αυτούς που κατουράνε στις πισίνες, τι λέτε;

Πόσα λίτρα ούρων υπάρχουν σε μια δημόσια πισίνα; -Η επιστήμη απαντά - iefimerida.gr

Χειρότερο λογικά γιατί στην θάλασσα τουλάχιστον θα γίνει διάχυση.
Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως η θάλασσα περιέχει ούτως η άλλως θαλάσσια ζωή η οποία επίσης κατουράει.
Εκτός αυτού όμως, αντικειμενικά είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να πας σε μια τουαλέτα όταν βρίσκεσαι σε μια πισίνα. Το ίδιο δεν συμβαίνει με την θάλασσα απαραίτητα. Οπότε γιατί να κατουρήσεις μέσα στην πισίνα ;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.684 μηνύματα.
Είναι απελευθερωτικό η θάλασσα και εσυ να ενώσετε τις ροές σας .. Αρκεί να απέχεις λίγο από τους άλλους 🙂

amarelia

Περιβόητο μέλος

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.684 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.

Rene2004

Νεοφερμένο μέλος

Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Στη θάλασσα να κατουράτε ναι.
Είχα πάει πριν καμιά 10-ετία σε μια παραλία κοντά στην Αττική, δεν θυμάμαι ποια.
Και εκεί που ήταν τα μικρά "αποδυτήρια" για να αλλάζουμε ρούχα, βρώμαγε κατρουλίλα μέσα. :wacko:
Α δεν κατουράμε στα αποδυτήρια?Πες το και αλλού να το μάθουν,γιατί δεν έχω πάει σε παραλία στην Καβάλα που να μην βρωμάει κατρουλιλα!😭:no:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.563 μηνύματα.
Μόνο δάσος με νυχερινό ουρανό ρε.
Κατουράς όπου θες και δεν υπάρχει θέμα, και έχεις και ωραία θέα, και δεν κινδυνεύεις και απο καρκίνο του δέρματος, ούτε απο παιδάκια που σου τα κάνουν τσουρέκια με τις ρακέτες και κάθε τρεις και λίγο τρως το μπαλάκι στην μάπα.

Άντε ίσως να κινδυνεύεις απο καμιά αρκούδα μόνο αλλά αυτό ξεπερνιέται :upside:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.
Στη θάλασσα (ας πούμε) εντάξει. Για αυτούς που κατουράνε στις πισίνες, τι λέτε;

Πόσα λίτρα ούρων υπάρχουν σε μια δημόσια πισίνα; -Η επιστήμη απαντά - iefimerida.gr

Ακόμα και πρωταθλητές κολύμβησης;;;!!!!!
Αδιανόητο!!
Όταν πρωτοπήγα σε κολυμβητήριο, ήμουν 15 ετών και δεν είχα την εμπειρία του κολυμβητηρίου και έκανα το ....λάθος. Όμως το κατάλαβα πως δεν ήταν σωστό. Ο προπονητής ήταν ένα απ τα πρώτα που είπε, για πιπι πάμε τουαλέτα, δίπλα ήταν. Ήταν ανοιχτό κολυμβητήριο και είχε κρύο, αλλά το συνήθισα. Από τότε δεν ξαναέγινε το λάθος. Στην πισίνα είμαι πολύ προσεχτική

Χρήστες Βρείτε παρόμοια