Τόσα χρόνια προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου, μάλλον αποτυχημένα, ότι στα ρηχά το νερό είναι πιο ζεστό εξαίτιας του ήλιου που διαπερνά ευκολότερα το μικρό βάθος τους.
Σίγουρα όμως από κάτι άλλο είναι πιο ζεστά.
Και δεν κολυμπάω ποτέ στα ρηχά αλλά κάπως πρέπει να περάσω για να φτάσω στα βαθιά.
Αν απαρνηθώ την θάλασσα, θα είναι σαν ν΄απαρνιέμαι την μισή μου ζωή.
Την λατρεύω.
Σίγουρα όμως από κάτι άλλο είναι πιο ζεστά.

Και δεν κολυμπάω ποτέ στα ρηχά αλλά κάπως πρέπει να περάσω για να φτάσω στα βαθιά.
Αν απαρνηθώ την θάλασσα, θα είναι σαν ν΄απαρνιέμαι την μισή μου ζωή.
Την λατρεύω.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.089 μηνύματα.

Υπάρχει και οδηγός πάντως για όποιον ενδιαφέρεται:
www.wikihow.com

How to Urinate in the Ocean Discreetly (with Pictures) - wikiHow
Sometimes, the closest bathroom at the beach is too far away for you to reach in time. This leaves you little choice but to go right where you are. Beaches are public places and are often filled with people. Luckily, there are ways to go...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

Οταν σας έλεγα εγω οτι το βουνό γαμάει, εσείς θέλατε θαλασσίτσα. Πιείτε τα τωρα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.279 μηνύματα.

Πως θα μπαίνω για μπάνιο στην θάλασσα από εδώ και πέρα, έχοντας διαβάσει την συζήτηση και βλέποντας τα αποτελέσματα του Poll.

Δώσε τώρα και συ ιδέες σ΄αυτούς που κρατιούνται.Υπάρχει και οδηγός πάντως για όποιον ενδιαφέρεται:
![]()
How to Urinate in the Ocean Discreetly (with Pictures) - wikiHow
Sometimes, the closest bathroom at the beach is too far away for you to reach in time. This leaves you little choice but to go right where you are. Beaches are public places and are often filled with people. Luckily, there are ways to go...www.wikihow.com

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.686 μηνύματα.

Αμάν πως κάνετε έτσι; απλά κρατήστε το στόμα σας κλειστό στα ρηχά και όλα οκ. Τόσα χρόνια δεν πάθαμε τίποτε.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.438 μηνύματα.

Οσοι κατουρατε μεσα στα βαθεια μονοι σας οκ .
Αλλα οσοι κατουρατε στα ρηχα με κοσμο να κολυμπαει διπλα σας θεωρειτε οτι συσχετιζεται με καποιο ουρολαγνεικο φετιχ που υποβοσκει στο ασυνειδητο-υποσυνειδητο ;
Αλλα οσοι κατουρατε στα ρηχα με κοσμο να κολυμπαει διπλα σας θεωρειτε οτι συσχετιζεται με καποιο ουρολαγνεικο φετιχ που υποβοσκει στο ασυνειδητο-υποσυνειδητο ;

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.136 μηνύματα.

Ωραίο θέμα.
Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο.
Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.157 μηνύματα.

το οτι ειναι καθαρά τα ούρα ή οτι διαλύονται δε μου λέει τίποτα
αν είναι ετσι να κατουρατε στο νεροχύτη ή να κάνετε χειραψίες με τον άλλον που μόλις κατούρησε ή να κατουράτε και μέσα στη μπανιέρα σας και να κάθεστε ετσι με τα κατουρημένα
Κάπου έλεος
αν είναι ετσι να κατουρατε στο νεροχύτη ή να κάνετε χειραψίες με τον άλλον που μόλις κατούρησε ή να κατουράτε και μέσα στη μπανιέρα σας και να κάθεστε ετσι με τα κατουρημένα
Κάπου έλεος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
α θα γίνει χειρότερο το νήμαΕσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.136 μηνύματα.

To ξέρω ότι θα γίνει αλλά.... αλήθεια το έχω ακούσει και αρνιόμουν να μπω στη θάλασσα την ίδια στιγμή που ήταν και εκείνη μέσατο οτι ειναι καθαρά τα ούρα ή οτι διαλύονται δε μου λέει τίποτα
Κάπου έλεος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
α θα γίνει χειρότερο το νήμα

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.809 μηνύματα.

Ας μιλήσουμε για το golden shower ένα -ακραίο- σεξουαλικό φετίχ - Marie Claire
Λέγεται ότι είναι το βίτσιο του Προέδρου Trump

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

Ακραίο. Μαλακίες. Αμα προσέχεις φάση έχει, αλλά δεν ειναι για συνέχεια. Αμα φτιάχνεσαι μονο με τετοια βίτσια κάτι παιζει στην ψυχούλα σου.
Πετάνε και ένα Τραμπ μέσα για το κλασσικο λάσπωμα οι θολοκουλτουριαραίοι και όλα γουαου.
"Ο Τραμπ γουσταρει να παίζει Fortnite" μπαμ αμέσως ακραιο το Fortnite.
Στη Μαρι Κλερ μάλλον το κανουν μονο πατροπαράδοτα, ιεραποστολικά. Αχ βαχ πλιτς πεντε δευτερόλεπτα γεια σας.
Τα άλλα είναι ακραία.
Πετάνε και ένα Τραμπ μέσα για το κλασσικο λάσπωμα οι θολοκουλτουριαραίοι και όλα γουαου.
Στη Μαρι Κλερ μάλλον το κανουν μονο πατροπαράδοτα, ιεραποστολικά. Αχ βαχ πλιτς πεντε δευτερόλεπτα γεια σας.
Τα άλλα είναι ακραία.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.809 μηνύματα.

Ακραίο. Μαλακίες. Αμα προσέχεις φάση έχει, αλλά δεν ειναι για συνέχεια. Αμα φτιάχνεσαι μονο με τετοια βίτσια κάτι παιζει στην ψυχούλα σου.
Τα άλλα είναι ακραία.
πρέπει να είσαι ο μόνος που διάβασε το άρθρο. εγώ δεν το διάβασα.

ένα ραντομ αποτέλεσμα γκουγκλαρίσματος του "golden shower" έβαλα, ώστε να μπει στην κουβέντα κι αυτό.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν το διαβασα, δεν τους δινω κλικς. Το preview στο ποστ σου είδα μόνο.πρέπει να είσαι ο μόνος που διάβασε το άρθρο. εγώ δεν το διάβασα.
ένα ραντομ αποτέλεσμα γκουγκλαρίσματος του "golden shower" έβαλα, ώστε να μπει στην κουβέντα κι αυτό.![]()
Κατα τ αλλα παρακολουθω εδω τι γινεται με Ιραν, δεν εχω πολύ κέφι για προστυχιές απόψε.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.157 μηνύματα.

Καλησπέρα, είναι ακραίο όσο είμαστε στην άμμο να ξερνάω πάνω στον σύντροφο μου κι εκείνον να τον πιάνει διάρροια απο τη χαρά του και μετά να βουτάμε μαζί στη θάλασσα όσο μας κατουράνε στη πλάτη τουρίστες απο τα ιδιωτικά γιοτ;
μόνο σοβαρές απαντήσεις λιγο γρηγορ πλιζ
μόνο σοβαρές απαντήσεις λιγο γρηγορ πλιζ
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.805 μηνύματα.

Το ψάρι δεν κατουράει όμως; Δεν χέζει; Αυτά που πάνε; 

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.791 μηνύματα.

Ρε npb, είδα συμμετοχή σου στο νήμα και έσπευσα.Το ψάρι δεν κατουράει όμως; Δεν χέζει; Αυτά που πάνε;![]()
Περίμενα κάτι καλύτερο

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως σε συγκριση με τόσες μαλακίες και μικροπλαστικά που πετάμε στη θάλασσα, σε σημείο που να χουν δημιουργηθεί τεχνητά νησιά από τα πλαστικά, δεν ειναι καθολου βλαβερό το ενδοθαλάσσιο πιπί.
Μ αρεσει που το χουμε κανει γκολ το περιβαλλον αλλά σιχαινόμαστε τα βιολογικα ανθρωπινα αποβλητα που διαλύονται άμεσα.
Εδω οι εκροές απο τη φάλαινα (Ambergris) επιπλέουν και μένουν στον ήλιο και ξεραίνονται και μετα αλιεύονται για να πωληθουν στην ελβετία στις εταιρίες αρωματοποιιας.
Μ αρεσει που το χουμε κανει γκολ το περιβαλλον αλλά σιχαινόμαστε τα βιολογικα ανθρωπινα αποβλητα που διαλύονται άμεσα.
Εδω οι εκροές απο τη φάλαινα (Ambergris) επιπλέουν και μένουν στον ήλιο και ξεραίνονται και μετα αλιεύονται για να πωληθουν στην ελβετία στις εταιρίες αρωματοποιιας.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.683 μηνύματα.

Το κατούρημα σας πείραξε... Που να ξέρατε ότι τα πλοια αποβάλλουν τα λύματα τους, μάλιστα κάποιες φορές κοντά από τις παραλίες
Με κίνδυνο κάποιοι να μη κάνουν ποτέ ξάνα μπάνιο ανεβάζω αυτά.
www.alphanews.live
www.astrosnews.gr

Με κίνδυνο κάποιοι να μη κάνουν ποτέ ξάνα μπάνιο ανεβάζω αυτά.

Μαρτυρίες για ιδιωτικά σκάφη που αδειάζουν τα απόβλητα τους ανοικτά της Λεμεσού | AlphaNews
Τέτοια φαινόμενα δεν θα γίνουν ανεκτά διαμηνύει στον Alpha ο δήμαρχος Λεμεσού
Ανευθυνότητα: Λύματα στην παραλία Πόρτες στο Παράλιο Άστρος (pics)
Πρώτο πραγματικά ζεστό Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία και με τις θερμοκρασίες να φθάνουν στα ύψη οι παραλίες γέμισαν κόσμο.

Chem2000
Διάσημο μέλος

Εντωμεταξύ οι έρευνες για τα μικροπλαστικά έχουν ήδη αρχίσει. Ήδη έχουν βγει άρθρα που δείχνουν τη πιθανή τους συσχέτιση με υπογονιμότητα κτλ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Natsuko
- Paragontas7000
- camil
- taketrance
- touvlo
- charmander
- Wonderkid
- Scandal
- Memetchi
- Unboxholics
- fmarulezkd
- Pyotr_Krasnov
- Reader
- nearos
- American Economist
- hihat1
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Rene2004
- giannhs2001
- Μαυρίκιος
- Libertus
- A350
- Kate1914
- globglogabgalab
- bibliofagos
- rafaela11
- nimbus
- iew
- Μήτσος10
- Joji
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.