ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2025 στις 23:42 Ο ilias90 έγραψε: #41 15-06-25 23:42 Ιδέες για επόμενα θέματα: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 00:00 Ο giannhs2001: #42 16-06-25 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μόνο δάσος με νυχερινό ουρανό ρε. Κατουράς όπου θες και δεν υπάρχει θέμα, και έχεις και ωραία θέα, και δεν κινδυνεύεις και απο καρκίνο του δέρματος, ούτε απο παιδάκια που σου τα κάνουν τσουρέκια με τις ρακέτες και κάθε τρεις και λίγο τρως το μπαλάκι στην μάπα. Άντε ίσως να κινδυνεύεις απο καμιά αρκούδα μόνο αλλά αυτό ξεπερνιέται Click για ανάπτυξη... Ισχύει μαν. Ποτέ δεν ήμουν της θάλασσας. Βουνό, πεζοπορία στη φύση και τέτοια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 00:40 Ο Valder έγραψε: #43 16-06-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ιδέες για επόμενα θέματα: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1.Οχι 2.Ναι, άνετα 3. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και έχω κάνει ΤΑ αισχη στη ζωή μου, αλλα οδοντοβουρτσα άλλου όχι. Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 01:53 Ο Gaspar έγραψε: #44 16-06-25 01:53 Πάντως το να ζορίζεσαι και να τα κρατάς δεν είναι ότι καλύτερο.. Tι μπορεί να συμβεί αν κρατάτε τα ούρα σας - HealthyLiving.gr Στους ενήλικες, η ουροδόχος κύστη μπορεί να κρατάει ακόμα και μισό λίτρο ούρα πριν κάποιος πάει στην τουαλέτα. Το σώμα ξέρει πόσα […] www.healthyliving.gr Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 03:10 Η glayki έγραψε: #45 16-06-25 03:10 Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 04:50 Η amarelia έγραψε: #46 16-06-25 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδέες για επόμενα θέματα: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 00:00 Ο giannhs2001: #42 16-06-25 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μόνο δάσος με νυχερινό ουρανό ρε. Κατουράς όπου θες και δεν υπάρχει θέμα, και έχεις και ωραία θέα, και δεν κινδυνεύεις και απο καρκίνο του δέρματος, ούτε απο παιδάκια που σου τα κάνουν τσουρέκια με τις ρακέτες και κάθε τρεις και λίγο τρως το μπαλάκι στην μάπα. Άντε ίσως να κινδυνεύεις απο καμιά αρκούδα μόνο αλλά αυτό ξεπερνιέται Click για ανάπτυξη... Ισχύει μαν. Ποτέ δεν ήμουν της θάλασσας. Βουνό, πεζοπορία στη φύση και τέτοια. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 00:40 Ο Valder έγραψε: #43 16-06-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ιδέες για επόμενα θέματα: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1.Οχι 2.Ναι, άνετα 3. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και έχω κάνει ΤΑ αισχη στη ζωή μου, αλλα οδοντοβουρτσα άλλου όχι. Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 01:53 Ο Gaspar έγραψε: #44 16-06-25 01:53 Πάντως το να ζορίζεσαι και να τα κρατάς δεν είναι ότι καλύτερο.. Tι μπορεί να συμβεί αν κρατάτε τα ούρα σας - HealthyLiving.gr Στους ενήλικες, η ουροδόχος κύστη μπορεί να κρατάει ακόμα και μισό λίτρο ούρα πριν κάποιος πάει στην τουαλέτα. Το σώμα ξέρει πόσα […] www.healthyliving.gr Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 03:10 Η glayki έγραψε: #45 16-06-25 03:10 Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 04:50 Η amarelia έγραψε: #46 16-06-25 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μόνο δάσος με νυχερινό ουρανό ρε. Κατουράς όπου θες και δεν υπάρχει θέμα, και έχεις και ωραία θέα, και δεν κινδυνεύεις και απο καρκίνο του δέρματος, ούτε απο παιδάκια που σου τα κάνουν τσουρέκια με τις ρακέτες και κάθε τρεις και λίγο τρως το μπαλάκι στην μάπα. Άντε ίσως να κινδυνεύεις απο καμιά αρκούδα μόνο αλλά αυτό ξεπερνιέται Click για ανάπτυξη... Ισχύει μαν. Ποτέ δεν ήμουν της θάλασσας. Βουνό, πεζοπορία στη φύση και τέτοια.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 00:40 Ο Valder έγραψε: #43 16-06-25 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ιδέες για επόμενα θέματα: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1.Οχι 2.Ναι, άνετα 3. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και έχω κάνει ΤΑ αισχη στη ζωή μου, αλλα οδοντοβουρτσα άλλου όχι. Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 01:53 Ο Gaspar έγραψε: #44 16-06-25 01:53 Πάντως το να ζορίζεσαι και να τα κρατάς δεν είναι ότι καλύτερο.. Tι μπορεί να συμβεί αν κρατάτε τα ούρα σας - HealthyLiving.gr Στους ενήλικες, η ουροδόχος κύστη μπορεί να κρατάει ακόμα και μισό λίτρο ούρα πριν κάποιος πάει στην τουαλέτα. Το σώμα ξέρει πόσα […] www.healthyliving.gr Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 03:10 Η glayki έγραψε: #45 16-06-25 03:10 Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 04:50 Η amarelia έγραψε: #46 16-06-25 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ιδέες για επόμενα θέματα: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1.Οχι 2.Ναι, άνετα 3. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και έχω κάνει ΤΑ αισχη στη ζωή μου, αλλα οδοντοβουρτσα άλλου όχι. Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 01:53 Ο Gaspar έγραψε: #44 16-06-25 01:53 Πάντως το να ζορίζεσαι και να τα κρατάς δεν είναι ότι καλύτερο.. Tι μπορεί να συμβεί αν κρατάτε τα ούρα σας - HealthyLiving.gr Στους ενήλικες, η ουροδόχος κύστη μπορεί να κρατάει ακόμα και μισό λίτρο ούρα πριν κάποιος πάει στην τουαλέτα. Το σώμα ξέρει πόσα […] www.healthyliving.gr Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 03:10 Η glayki έγραψε: #45 16-06-25 03:10 Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 04:50 Η amarelia έγραψε: #46 16-06-25 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως το να ζορίζεσαι και να τα κρατάς δεν είναι ότι καλύτερο.. Tι μπορεί να συμβεί αν κρατάτε τα ούρα σας - HealthyLiving.gr Στους ενήλικες, η ουροδόχος κύστη μπορεί να κρατάει ακόμα και μισό λίτρο ούρα πριν κάποιος πάει στην τουαλέτα. Το σώμα ξέρει πόσα […] www.healthyliving.gr Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 03:10 Η glayki έγραψε: #45 16-06-25 03:10 Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 04:50 Η amarelia έγραψε: #46 16-06-25 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 04:50 Η amarelia έγραψε: #46 16-06-25 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ. Click για ανάπτυξη... ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο;
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 05:40 Ο Μαυρίκιος: #47 16-06-25 05:40 Που το κακό δεν καταλαβαίνω. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 09:45 Η Natsuko έγραψε: #48 16-06-25 09:45 Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά). Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά).
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.786 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 11:55 Ο Paragontas7000: #49 16-06-25 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα; 2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης; 3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες; Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρταται. 2. Ποτε. 3. Ποτε.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:11 Η touvlo έγραψε: #50 16-06-25 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ωραίο θέμα. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο. Click για ανάπτυξη... Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>>
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.568 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:22 Η Λένω έγραψε: #51 16-06-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα; Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα; Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>> Click για ανάπτυξη... Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου; Δεν μίλησε για σταγονίτσα. Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε. Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:29 Η glayki έγραψε: #52 16-06-25 12:29 Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 12:31 Η amarelia έγραψε: #53 16-06-25 12:31 ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:33 Ο Valder έγραψε: #54 16-06-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο; Click για ανάπτυξη... Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:46 Η touvlo έγραψε: #55 16-06-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Click για ανάπτυξη... ναι, το κατάλαβα. Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +) Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες; Click για ανάπτυξη... Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 13:58 Η amarelia έγραψε: #56 16-06-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά! Click για ανάπτυξη... έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:21 Η glayki έγραψε: #57 16-06-25 14:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #58 16-06-25 14:26 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Natsuko Giorgkalo Drscientist Wonderkid fockos Advocatus diaboli Unboxholics rafaela11 Paragontas7000 taketrance charmander giannhs2001 Scandal American Economist Angelikaaa Kate1914 touvlo vas 78 Μαυρίκιος camil Sosstoss Μήτσος10 Memetchi fmarulezkd johnsala Ilma fourkaki Rene2004 Libertus A350 globglogabgalab bibliofagos iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαι
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 14:57 Ο dum dum boy: #59 16-06-25 14:57 Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 15:07 Η vanessa99: #60 16-06-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα. Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος. Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση