ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.791 μηνύματα.

Ιδέες για επόμενα θέματα:
1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα;
2. Κάνετε νο.2 σε μαγαζιά εστίασης;
3. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με χρησιμοποιημένες (από άλλους) οδοντόβουρτσες;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.335 μηνύματα.

Μόνο δάσος με νυχερινό ουρανό ρε.
Κατουράς όπου θες και δεν υπάρχει θέμα, και έχεις και ωραία θέα, και δεν κινδυνεύεις και απο καρκίνο του δέρματος, ούτε απο παιδάκια που σου τα κάνουν τσουρέκια με τις ρακέτες και κάθε τρεις και λίγο τρως το μπαλάκι στην μάπα.
Άντε ίσως να κινδυνεύεις απο καμιά αρκούδα μόνο αλλά αυτό ξεπερνιέται![]()
Ισχύει μαν. Ποτέ δεν ήμουν της θάλασσας. Βουνό, πεζοπορία στη φύση και τέτοια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

1.ΟχιΙδέες για επόμενα θέματα:
2.Ναι, άνετα
3. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και έχω κάνει ΤΑ αισχη στη ζωή μου, αλλα οδοντοβουρτσα άλλου όχι.
Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.339 μηνύματα.

Πάντως το να ζορίζεσαι και να τα κρατάς δεν είναι ότι καλύτερο..
www.healthyliving.gr
Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.
Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή
Tι μπορεί να συμβεί αν κρατάτε τα ούρα σας - HealthyLiving.gr
Στους ενήλικες, η ουροδόχος κύστη μπορεί να κρατάει ακόμα και μισό λίτρο ούρα πριν κάποιος πάει στην τουαλέτα. Το σώμα ξέρει πόσα […]

Το κατούρημα στην θάλασσα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.
Αν το δοκιμάσεις μια φορά τελείωσε... μετά το κάνεις για μια ζωή
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.686 μηνύματα.

Σκεφτείτε με πόσους ανθρώπους ,που έχουν πάει τουαλέτα χωρίς να πλύνουν χέρια ,έχετε κάνει χειραψία ( εν άγνοια σας), πράγμα πολυ πιο επικίνδυνο από τη θάλασσα που σας ενοχλεί.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.157 μηνύματα.

ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο;Και σε ξενοδοχειο που ειχε μεσα τωρα δωρο οδοντοβουρτσα και χρησιμοποιησα, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΗ ΜΟΥ.![]()

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.840 μηνύματα.

Που το κακό δεν καταλαβαίνω.
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 171 μηνύματα.

Εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Τα χέρια μας τα πλένουμε και πριν και μετά την τουαλέτα. Είναι και θέμα σεβασμού προς τους άλλους (και στον εαυτό μας φυσικά).
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.659 μηνύματα.

1. Εξαρταται.1. Πλένετε τα χέρια μετά από το κατούρημα;
2. Ποτε.
3. Ποτε.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.206 μηνύματα.

Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα;Ωραίο θέμα.
Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Πάει για τις γυναίκες. Εσείς μπαίνετε στη θάλασσα με περίοδο χωρίς ταμπόν; Έχει τύχει να πάω για μπάνιο και να μου πει η μια κοπέλα οτι είναι αδιάθετη στη 2η μέρα και θα έμπαινε μέσα.... ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΝ και χωρίς οτιδήποτε άλλο. Είχα πάθει τσοτσο.
Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα;
Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>>

Ποια σταγονίτσα, αγαπητή μου;Kαλέ, πώς κάνετε έτσι! Αιματάκι είναι και δεν τρέχει ποτάμι. Άσε που μόλις μπεις στο κρύο νερό, κόβεται. Ε και καμιά σταγονίτσα να βγει στα 30 λεπτά κολύμπι, δε χάθηκε ο κόσμος! Λες να το μυρίσουν οι καρχαρίες, που έλκονται απ το αίμα;
Δηλ αν κάποιος έχει μια πληγή στο πόδι, με αιματάκι, δε θα μπει στη θάλασσα;
Τσ τσ τσ τσ....σαν κάποιους λαούς, που θεωρούν τις γυναίκες με περίοδο <<βρώμικες>>![]()
Δεν μίλησε για σταγονίτσα.
Για δεύτερη μέρα περιόδου, μίλησε.
Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.686 μηνύματα.

Στο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +)
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.157 μηνύματα.

ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

Οχι κατι επι πληρωμή πάντως. Το μονο που πληρωσα ήταν τα αεροπορικά.ΤΙ έκανες στο ξενοδοχείο;
![]()

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.206 μηνύματα.

ναι, το κατάλαβα.Κάτι περίεργο πλανάται στον αέρα αυτήν την εποχή και είναι αδύνατη η συνεννόηση.
Δεν εξηγείται αλλιώς.![]()
Και πάλι δεν είναι η πλημμύρα. Περίοδος είναι, δεν είναι αιμορραγία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πες τα βρε Γλαύκη! Και γω πάντα έμπαινα, όλες τις μέρες, κανονικά. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, χρησιμοποιούσα ταμπόν μέχρι την τρίτη μέραΣτο νερό κόβεται όντως η ροή ( μιλάω για τρίτη μέρα +)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά!ναι ρε παιδιά αλλά τι κάνετε οταν βγαίνετε; με τι αυτοπεποίθηση μπαινετε και βγαινετε και μετά απλά αράζετε στην ομπρέλα ελεύθερες;
amarelia
Περιβόητο μέλος

Εκεί είναι ένα πρόβλημα. Βγαίνοντας, κοιτάς μην τυχόν ρέει κάτι. Τη στιγμή που είναι όλα .... καθαρά, βγαίνεις, πας κατευθείαν στην πετσέτα, τυλίγεσαι, παίρνεις τα απαραίτητα ρούχα κλπ και πας σε μια ήσυχη γωνιά και ντύνεσαι απ τη μέση και κάτω. Έπειτα, όλα καλά!
έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα.
Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος.
Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν
glayki
Διακεκριμένο μέλος

Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό;έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα.
Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν
amarelia
Περιβόητο μέλος

ε αυτό ρωτάω, η τούβλο λέει χύμα μια χαρά είσαιΜα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.809 μηνύματα.

Φορας κόκκινο μαγιό= problem solved 

vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.

έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα.
Μα απο τη στιγμή που με ένα ταμπον είσαι ασφαλής, γιατί κάποια να μπει έτσι χύμα στο νερό;
Υπάρχουν και τα μαγιό περιόδου, που είναι επίσης πολύ καλή λύση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Natsuko
- Paragontas7000
- camil
- taketrance
- touvlo
- charmander
- Wonderkid
- Scandal
- Memetchi
- Unboxholics
- fmarulezkd
- Pyotr_Krasnov
- Reader
- nearos
- American Economist
- hihat1
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Rene2004
- giannhs2001
- Μαυρίκιος
- Libertus
- A350
- Kate1914
- globglogabgalab
- bibliofagos
- rafaela11
- nimbus
- iew
- Μήτσος10
- Joji
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.