giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:13 Ο giannis4ever: #381 21-06-10 15:13 Για μένα όμως δεν θα αφήσει κάτι να τσιμπήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:18 Ο Άγγελος έγραψε: #382 21-06-10 15:18 Για μένα όμως δεν θα αφήσει κάτι να τσιμπήσω? Click για ανάπτυξη... αν πεις παρακαλω..ίσως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #383 21-06-10 15:26 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η cibyllian: #384 21-06-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Φεύγεις;;;; ..... και η κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα τι θα κάνει;;; Θα σε ακολουθήσουν Βαλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:59 Η DreamsRevenge: #385 21-06-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! ...και για να μη βγω εκτός, πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση-μυοκτονία, κάνω ένα μπανάκι μπαλκονόπορτες, βεραντόπορτες και ό,τι υπάρχει σε πόρτα τέλος πάντων με μια νέα άοσμη έκδοση αυτού που εφόνευσε την Τερέζα και το κάνω θάλαμο αερίων το σπίτι... Έ, αν επιβιώσει καμιά και μπει κανένα εκατοστό πιο μέσα, την περιμένουν τα φοβερά αιλουροειδή τα οποία μπορεί να ξενυχτήσουν μπροστά στην κρυψώνα της ή να γκρεμίσουν ό,τι τα εμποδίζει, αλλά το φόνο θα τον κάνουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:00 Η Isiliel έγραψε: #386 21-06-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα όμως δεν θα αφήσει κάτι να τσιμπήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:18 Ο Άγγελος έγραψε: #382 21-06-10 15:18 Για μένα όμως δεν θα αφήσει κάτι να τσιμπήσω? Click για ανάπτυξη... αν πεις παρακαλω..ίσως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #383 21-06-10 15:26 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η cibyllian: #384 21-06-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Φεύγεις;;;; ..... και η κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα τι θα κάνει;;; Θα σε ακολουθήσουν Βαλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:59 Η DreamsRevenge: #385 21-06-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! ...και για να μη βγω εκτός, πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση-μυοκτονία, κάνω ένα μπανάκι μπαλκονόπορτες, βεραντόπορτες και ό,τι υπάρχει σε πόρτα τέλος πάντων με μια νέα άοσμη έκδοση αυτού που εφόνευσε την Τερέζα και το κάνω θάλαμο αερίων το σπίτι... Έ, αν επιβιώσει καμιά και μπει κανένα εκατοστό πιο μέσα, την περιμένουν τα φοβερά αιλουροειδή τα οποία μπορεί να ξενυχτήσουν μπροστά στην κρυψώνα της ή να γκρεμίσουν ό,τι τα εμποδίζει, αλλά το φόνο θα τον κάνουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:00 Η Isiliel έγραψε: #386 21-06-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα όμως δεν θα αφήσει κάτι να τσιμπήσω? Click για ανάπτυξη... αν πεις παρακαλω..ίσως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #383 21-06-10 15:26 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η cibyllian: #384 21-06-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Φεύγεις;;;; ..... και η κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα τι θα κάνει;;; Θα σε ακολουθήσουν Βαλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:59 Η DreamsRevenge: #385 21-06-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! ...και για να μη βγω εκτός, πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση-μυοκτονία, κάνω ένα μπανάκι μπαλκονόπορτες, βεραντόπορτες και ό,τι υπάρχει σε πόρτα τέλος πάντων με μια νέα άοσμη έκδοση αυτού που εφόνευσε την Τερέζα και το κάνω θάλαμο αερίων το σπίτι... Έ, αν επιβιώσει καμιά και μπει κανένα εκατοστό πιο μέσα, την περιμένουν τα φοβερά αιλουροειδή τα οποία μπορεί να ξενυχτήσουν μπροστά στην κρυψώνα της ή να γκρεμίσουν ό,τι τα εμποδίζει, αλλά το φόνο θα τον κάνουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:00 Η Isiliel έγραψε: #386 21-06-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η cibyllian: #384 21-06-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Φεύγεις;;;; ..... και η κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα τι θα κάνει;;; Θα σε ακολουθήσουν Βαλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:59 Η DreamsRevenge: #385 21-06-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! ...και για να μη βγω εκτός, πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση-μυοκτονία, κάνω ένα μπανάκι μπαλκονόπορτες, βεραντόπορτες και ό,τι υπάρχει σε πόρτα τέλος πάντων με μια νέα άοσμη έκδοση αυτού που εφόνευσε την Τερέζα και το κάνω θάλαμο αερίων το σπίτι... Έ, αν επιβιώσει καμιά και μπει κανένα εκατοστό πιο μέσα, την περιμένουν τα φοβερά αιλουροειδή τα οποία μπορεί να ξενυχτήσουν μπροστά στην κρυψώνα της ή να γκρεμίσουν ό,τι τα εμποδίζει, αλλά το φόνο θα τον κάνουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:00 Η Isiliel έγραψε: #386 21-06-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Φεύγεις;;;; ..... και η κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα τι θα κάνει;;; Θα σε ακολουθήσουν Βαλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 15:59 Η DreamsRevenge: #385 21-06-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! ...και για να μη βγω εκτός, πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση-μυοκτονία, κάνω ένα μπανάκι μπαλκονόπορτες, βεραντόπορτες και ό,τι υπάρχει σε πόρτα τέλος πάντων με μια νέα άοσμη έκδοση αυτού που εφόνευσε την Τερέζα και το κάνω θάλαμο αερίων το σπίτι... Έ, αν επιβιώσει καμιά και μπει κανένα εκατοστό πιο μέσα, την περιμένουν τα φοβερά αιλουροειδή τα οποία μπορεί να ξενυχτήσουν μπροστά στην κρυψώνα της ή να γκρεμίσουν ό,τι τα εμποδίζει, αλλά το φόνο θα τον κάνουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:00 Η Isiliel έγραψε: #386 21-06-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ χτες σκότωσα 2 κατσαρίδες. Οι ομοιότητες είναι διαβολικές, θα παντρευτούμε λοβάκο... Το λέει η μοίρα μας, βασισμένη στις κατσαριδοεμπειρίες μας! ΥΓ: Σε ένα με ενάμιση μήνα μετακομίζω οπότε θα πάρουν τον "mbulo" τα βρωμοέντομα! Click για ανάπτυξη... Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! ...και για να μη βγω εκτός, πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση-μυοκτονία, κάνω ένα μπανάκι μπαλκονόπορτες, βεραντόπορτες και ό,τι υπάρχει σε πόρτα τέλος πάντων με μια νέα άοσμη έκδοση αυτού που εφόνευσε την Τερέζα και το κάνω θάλαμο αερίων το σπίτι... Έ, αν επιβιώσει καμιά και μπει κανένα εκατοστό πιο μέσα, την περιμένουν τα φοβερά αιλουροειδή τα οποία μπορεί να ξενυχτήσουν μπροστά στην κρυψώνα της ή να γκρεμίσουν ό,τι τα εμποδίζει, αλλά το φόνο θα τον κάνουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:00 Η Isiliel έγραψε: #386 21-06-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: 10 μερες το σπιτι κλειστο, δυο πτωματα κατσαριδων μετρησα με το που μπηκα. Click για ανάπτυξη... Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:02 Η love_angel: #387 21-06-10 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... αααα εγω εχω βρει τη λυση. παιρνω τη σκουπα τους απο την αυλη τις πεταω εξω στην αυλη... εξω απο την πορτα τους και ας τις μαζεψουν αφου δεν δινουν λεφτα για απολυμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:03 Η cibyllian: #388 21-06-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:07 Η DreamsRevenge: #389 21-06-10 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:11 Η cibyllian: #390 21-06-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Σκούπα - Φαράσι - Σκουπίδια. Και, ανυπερθέτως, πλάκωμα του πτώματος με ογκώδες σκουπίδι γιατί μπορεί να έρθει η δευτέρα παρουσία των κατσαρίδων και να έχουμε τίποτα αναστάσεις νεκρών καλοκαιριάτικα... Click για ανάπτυξη... Μη γελάς καθόλου, μια φορά είχαμε χτυπήσει μια με το φαράσι και την πετάξαμε στα σκουπίδια στο μπαλκόνι, αλλά η ρουφιάνα ζωντάνεψε και όταν ανοίξαμε ξανά για να πετάξουμε, είδα τα ποδαράκια να κουνιούνται και να κόβει βόλτα πάνω σε φλούδες πατάτες.! Σοκ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:19 Η Isiliel έγραψε: #391 21-06-10 16:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι απλό .... μόλις αντιληφθώ ότι κυκλοφορεί στο σπίτι, βγάζω σπαρακτική κραυγή γουρουνιού που το σφάζουν και τρέχει ο άντρας να καθαρίσει το τοπίο από το σιχαμερό έντομο. Εγώ βγαίνω από την κρυψώνα μου μόνο εφόσον τελειώσει! Click για ανάπτυξη... Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Ο Valder έγραψε: #392 21-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φεύγεις;;;; Click για ανάπτυξη... Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Χαρτάκι με τη νέα σου διεύθυνση δεν θα αφήσεις άκαρδε?!?!?!?! Click για ανάπτυξη... Για εσάς ωραία μου κυρία, ή για τις κατσαρίδες; Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Άντε και ψόφησαν...μετά πώς τις πετάς; Αηδιάζω να τις πιάσω με χαρτομάντιλο και να εξέχουν τα αποκρουστικά ποδαράκια τους Click για ανάπτυξη... Έχω πάρει μια Vileda με κοντάρι και πλακέ πάτο. Κανονικά ήταν για swiffer, όμως έχει εξελιχθεί στην απόλυτη φονική κατσαριδομηχανή. Πλαφ, από πάνω μια και μετά σούρσιμο μέχρι το διάδρομο της πολυκατοικίας όπου πρωί πρωί τις βλέπουν οι καρακάξες οι γριές. Αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που αποφασίζουν να καλέσουν απολύμανση. Τσιγκούνηδες οι άλλοι; Μουρλός εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 18:56 Ο Άγγελος έγραψε: #393 21-06-10 18:56 το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ωραιο ειναι να σκοτωνεις τις μυγες ή κουνουπια με το δικαννο! τρελλαα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 19:08 Ο self-instructive depressing: #394 21-06-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω? Click για ανάπτυξη... φράσσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με ηλεκτροφόρα σύρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:58 Η cibyllian: #395 21-06-10 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω κι εγώ πολύ πρόθυμο και καπάτσο "δικηγόρο", αλλά τυχαίνει να είμαι σπίτι μόνη μου και καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... είναι ένα θέμα! ένα απο τα πράγματα για τα οποία χρειάζεσαι έναν άντρα στο σπίτι! Μη νομίζεις .... κι εγώ αν δεν ήταν τα ζωύφια ... θα τον είχα τζάσει!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ώρα δεν ήταν; Τι λυπάσαι; Και που ήμουν εδώ τόσο καιρό... Click για ανάπτυξη... Να μη λυπηθώ;;; Καλά Βαλ ... δεν θα λυπηθώ .... δεν θα γλιτώσεις άλλωστε! Θα σου ρχομαι στου Κιάτουου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:13 Η Kate-Bender: #396 21-06-10 23:13 Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πο ρε εχουμε ενα σπαστικο κουνουπι στο δωματιο..καθε βραδυ τωρα εδω και δυο μερες..τα εχει βαλει μαζι μου...και καθε φορα ξυπναω και παω να το σκοτωσω αλλα εξαφανιζεται...ειναι μικρο και γρηγορο!! ..ετσι..αλλαζω αναγκαστικα δωματιο..οσο βαρετο και να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:18 Η Subject to change: #397 21-06-10 23:18 Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου. Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο Guest 045911: #398 21-06-10 23:24 Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:25 Η Kate-Bender: #399 21-06-10 23:25 αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αμαν ρε συυυυ ^^ χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 23:41 Η Subject to change: #400 21-06-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maximus: Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα ! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο, αν σκεφτείς ότι το 80-90% αυτών είναι στις πατούσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.