Δεν ξερω τι κάνει ο Δημος Αθηναίων δυστυχώς.
Καλά εμένα δεν ειναι τεράστιες (και ειναι καφέ) αν και πριν τις σκοτωσεις οπως εισαι ετσι με τον τρομο κυριευμένος, τεράστιες τις βλέπεις και μετα λες α οκ αυτη η μετρια σκατή ήταν;
Ο Άρμιν εντωμεταξύ τις κυνηγάει, αλλά μετα καθεται σε μια ακρη και περιμενει εμενα να τις σκοτωσω. Δε θα άφηνα δε το ψυχάκι μου να τις αγγίξει.
Κ καλα κανεις...μου εχει πει η κτηνιατρος μου οτι δεν ειναι κ οτι καλυτερο να φανε κατσαριδα..εχει τα ΠΑΝΤΑ..
Λοιπον..πριν μερικες μερες εσιαξα λιγο ρη βεραντα γιατι την ειχα μεσα στα φυλλα κ καποια αχρηστα αντικειμενα τα οποια κ πεταξα κ καθαρισα κ ρην εκανα τζιτζι.
Το πρωι που λετε ημουν στην τοιλετ κ βλεπω τη μαγια να εκτοξευεται σαν πυραυλος κ με κατι να σκοτωνεται...λεω..αυτο σιγουρα ειναι...ΚΑΤΙ...ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ Κ ΜΟΧΘΗΡΟ..
Βγαινω κ βλεπω κατα απο την καρεκλα του γραφειου μου..ενα μπλιαχ..μια τεραστια καρσαριδα απο αυτες τις καφε..μαλλον καμια αμερικανιδα θα ηταν κ αυτη..η οποια ομως δεν εφευγε..με εναν κομπο στο λαιμο πηρα σκουπα κ την κοπανησα..ευτυχως δεν επιχειρησε να φυγει κ δεν καταλαβαινα το γιατι..λιγο πιο περα ειδα 3 ποδαρακια της κατσαριδας.....η μαγια ειχε κανει τη δουλεια της!!!
Πρεπει να μπηκε μεσα παρολο που εχω κ σιτες..οταν καθαριζα τη βεραντα γιατι γινοταν ενας ψιλοχαμος..ελπιζω να μην εφερε μεσα κ τα φιλαρακια της...