bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από TAZ:με τις κατσαρίδες δεν έχω μεγάλο πρόβλημα. δεν θα φοβηθώ να παω κοντά της και να την σκοτώσω αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα την ήθελα επάνω μου. πρόβλημα έχω με τις αράχνες. είχε ανέβει μια φορα μια αραχνη (μικρή) επάνω μου ημουν έξω απο το σπίτι, έριξα μια τσιρίδα και ήρθε η bunny. νόμιζε οτι είχα πάθει κάτι.![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό δεν το θυμάμαι αλλά μου έδωσες ιδέα για το πως θα σε διώχνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandrosmf
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

τις φοβαμαι γμτ!
απολυμανση ασαπ!
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς δεν θυμάμαι μάρκα να σου πω. Πιθανότατα Raid.
Κάνουν δουλειά!
smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει τπτ πιο σιχαμερό!!
Ευτυχώς έχω να δω πάρα πολύ καιρό...και φυσικά όταν βλέπω πανικοβάλομαι τόσο που αρχίσω να τσιρίζω..!!!Τις φοβάμαι πολύυυ βασικά!!

Scandal
Διαχειριστής

Στο παλιό σπίτι, ειδικά τα καλοκαίρια είχαμε κάμποσες.
Δοκίμασε να ψεκάσεις όλο το σπίτι* με Teza [είναι σε κόκκινο μπουκάλι] και βάλε και παγίδες πίσω από τα έπιπλα και κάτω από τις πολυθρόνες και τα κρεββάτια.

*κάθε πλευρά του και γωνία του.
Παλιά, όταν έπιανα κάποια αναίσθητη από το Teza, χτύπαγα τη τρίαινά μου στο πάτωμα και την έκαιγα ζωντανή.

-petros
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Φρόντισε κάθε σωλήνα που καταλήγει σε αποχέτευση να έχει πώμα από πάνω(νηπτήρας μπάνιου και κουζίνας και η μπανιέρα). Κλείσε με κάποιο τρόπο τη σχάρα του σιφωνιού στο μπάνιο(μπορείς να την τυλίξεις με αλουμινόχαρτο). Φρόντισε να μην υπάρχει κανένα άνοιγμα στο παράθυρο του φωταγωγού(αν υπάρχει μπορείς να το κλείσεις με σιλικόνη). Τέλος φρόντισε να κλείσεις με αεροστόπ ή ότι άλλο βρείς στην αγορά τις χαραμάδες στις πόρτες.
Αφού λοιπόν βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπούνε από πουθενά, κάνε όλα τα παραπάνω που σου είπαν τα παιδιά για να εξοντώσεις αυτές που είναι ήδη μέσα.
Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα με δαύτες!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

1. όπως είπε ο breather κλεινεις όλες τις αποχετευσεις (καθως και το καπακι της λεκάνης παιδες... οι κατσαρίδες ειναι κολυμβητες

2. Φωνάζεις ειδικό για απολύμανση
3. κανεις παραπονα στον διαχειριστή για να γίνει απολύμανση ΣΕ ΟΛΗ την πολυκατοικία
4. φροντίζεις να μην αφήνεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εκτεθημένα τροφημα ψιχουλα κλπ μέχρι να σιγουρευτείς ότι εφυγαν και δεν τους παρέχεις και τροφή εκτός από στεγη

τελος φιλικη συμβουλη
εφόσον έχεις τέτοιο προβλημα, μην αφήνεις ποτε απλυτα στο νεροχυτη και πλυμένα στο στραγκιστήρι για όλη τη νυχτα.... πριν πας για υπνο, τακτοποιησε τα γιατι τη νυχτα που κοιμασε αυτες κάνουν πάρτυ πάνω τους κατα 99%

zanin
Διάσημο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

φανταστείτε να είσασταν κατσαρίδα.
Εκεί που βολτάρετε μέσα στο σπίτι του αλλου ξαφνικά τον βλέπετε μπροστά σας. Είναι καμιά 1000αρα φορές μεγαλύτερος απο εσάς και σας κυνηγάει με παντόφλες και σπρέι.
Ποίος θα έπρεπε να φοβάται

zanin
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΚΣ!

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

κάπου είχα διαβάσει ότι ο άνθρωπος τρώει καμιά 10αριά κατα μέσο όρο στη ζωή του.
Και εγω το εχω διαβασει αυτο...

Scandal
Διαχειριστής

Από το ότι μπορεί:
- να πέσει κάποια στο φαγητό του [όταν μαγειρεύει ή στο πιάτο όταν τρώει]
- να μπει κάποια στο στόμα του ενώ κοιμάται κτλ
;;;
-petros
Isiliel
Επιφανές μέλος

Πάει, αυτό ήταν! Δε θα ξανακοιμηθώ το βράδυ!!! Και στο camping το καλοκαίρι θα ψεκάζω το στόμα μου με Baigon!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εξακολουθείς να υποστηρίζεις ότι δεν έχεις φάει καμία?...

Πιστεύω η ΚΕ κάλυψε κάθε πιθανότητα διαφυγής μιας κατσαρίδας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.