PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Ξέρεις ότι υπάρχουν σκουλήκια που μπορούν να μπουν και να ζήσουν στο έντερό σου;

Εμένα από τα αγαπημένα μου έντομα είναι αυτά που ανοίκουν στα Phylliidae, είναι τέλεια!

Guest 712911
Επισκέπτης

Εμένα από τα αγαπημένα μου έντομα είναι αυτά που ανοίκουν στα Phylliidae, είναι τέλεια!![]()

Γνωρίζω για τα σκουλήκια που λες αλλά δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει αυτό!!!!

Guest 892943
Επισκέπτης

Αχαχαχαχα ρε συ είνα τέλεια![]()
Γνωρίζω για τα σκουλήκια που λες αλλά δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει αυτό!!!!![]()

Άλλο τ υπέροχο έντομο για μένα είναι το praying mantis(αλογάκι της παναγίας; ).

intefina
Δραστήριο μέλος

Το αλογάκι της Παναγίας έχει πολλές αηδιαστικές συνήθειες που δεν τις θυμάμαι τώρα..μόνο αυτό που λες κράτησα..αρκετό για να σιχαθώΑχαχαχαχα ρε συ είνα τέλεια
Το οποίο, ή ορισένα υποείδη του,(δεν είμαι σίγουρος), μετά τη σεξουαλική συνεύρεση, χάνει το κεφάλι του (το πάνω...) επειδή του το κόβει το θηλυκό!!![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

Αχαχαχαχα ρε συ είνα τέλεια
Το οποίο, ή ορισένα υποείδη του,(δεν είμαι σίγουρος), μετά τη σεξουαλική συνεύρεση, χάνει το κεφάλι του (το πάνω...) επειδή του το κόβει το θηλυκό!!![]()
χαχαχαχα! Ναι - ναι το ξέρωωω!!! Γυναίκες!

Πάντως το σιχαίνομαι.

Πφφφ δε θα έπρεπε να κάνουμε έτσι!

Gate4
Επιφανές μέλος

Τραυματική εμπειρία αυτό το έντομο! Είχε μπει μέσα στο σπίτι και μόλις το είδα έτρεχα να κρυφτώ (τσιρίζοντας εννοείται). Σαν τέρας είναι.Αχαχαχαχα ρε συ είνα τέλεια

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Είχα ένα θεματάκι με τα μυρμήγκια στο σπίτι μου τον ιούνιο και διάβασα ότι βοηθάει το ξύδι. Για παράδειγμα, τα μέρη στα οποία κυκλοφορούν τα μυρμήγκια, μπορείς με ένα σφουγγάρι να περάσεις ξύδι αραιωμένο με νερό(όχι και πολύ αραιωμένο, απλά να μη βρωμάει το σπίτι) με κάποιο σφουγγάρι. Το ξύδι απωθεί τα μυρμήγκια επειδή είναι όξινο και τα μυρμήγκια έχουν μεγάλες ποσότητες αμμωνίας(το ξύδι αντιδρά με την αμμωνία επειδή είναι βάση). Για μένα δούλεψε ως ένα βαθμόΒρε παιδια πειτε καμια ιδεα να ξεφορτωθώ τα μυρμήγκια... Έλεος, 3 σπιτια εχω αλλαξει και με κυνηγανε παντου :p

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

η δικη μ εμπειρια

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Alireza το χειμωνα δυσκολο να δεισ κατσαριδαμονο κανα ποντικι
η δικη μ εμπειριαμπαινω μεσα στο σπιτι κ ηταν πανω στο ταβανι καποια στιγμη πετα3ε
ναι ναι πατα3ε σα να ηταν εντομο 1η φορα εβλεπα κατσαριδα να πεταει
εβαλα μια φωνη που ακουστηκα μεχρι πανω(ηταν κ βραδυ αργα ειχε απολυτη ησυχια) κ κατεβηκε αυτη π μενει στον πανω οροφο να δει τι εγινε νομιζε οτι ειχε μπει καποιοσ αγνωστοσ μεσα
![]()
Κι εγώ αυτό λέω. Το καλοκαίρι βγαίνουν μόνο έτσι δεν είναι;; Φαντάσου να σηκωθώ βραδιάτικο να πιω νερό και να πατήσω καμια στο δρόμο

Συγγνώμη επέζησες μετά από αυτήν την τρομακτική εμπειρία; Απαπαπαπα θα είχα πάθει εγκεφαλικό. Τα ερπετά και τα έντομα τα σιχαίνομαι υπερβολικά

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ αυτό λέω. Το καλοκαίρι βγαίνουν μόνο έτσι δεν είναι;; Φαντάσου να σηκωθώ βραδιάτικο να πιω νερό και να πατήσω καμια στο δρόμομε γυμνό πόδι... μπλιαξ. MY WORST NIGHTMARE!!!
Συγγνώμη επέζησες μετά από αυτήν την τρομακτική εμπειρία; Απαπαπαπα θα είχα πάθει εγκεφαλικό. Τα ερπετά και τα έντομα τα σιχαίνομαι υπερβολικά![]()
ναι για αυτο λεω οτι δεν προκειται να δεισ καμια μονο το καλοκαιρι με τη ζεστη βγαινουν αυτεσ

κ ναι επεζησα μετα απο αυτη την εμπειρια

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

ναι για αυτο λεω οτι δεν προκειται να δεισ καμια μονο το καλοκαιρι με τη ζεστη βγαινουν αυτεσ
κ ναι επεζησα μετα απο αυτη την εμπειριαανακαλυψα ομωσ κ τισ δυνατοτητεσ μου για μια καριερα στην οπερα
![]()
Χαχαχα σωστά

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχα σωστάοι γείτονες τι είπαν; Τους άρεσαν οι πρόβες σου;
![]()
ευτυχωσ που στην πολυκατοικια μενουμε μονο εμεισ κ μια κυρια απο πανω π την 3υπνησα την κακομοιρα κ κατεβηκε να δει τι εγινε

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

ευτυχωσ που στην πολυκατοικια μενουμε μονο εμεισ κ μια κυρια απο πανω π την 3υπνησα την κακομοιρα κ κατεβηκε να δει τι εγινε![]()
Ελπίζω να εκτίμησε τις φωνητικές σου ικανότητες

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.