Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το καλυτερο ειναι να μην μπουν καθολου λεφτα στη μεση..κοινως παγκακι,παρκο και μια ωραια θεμα.. μια χαρα ραντεβου κατω απο τα δεντρα..Στο πρωτο ραντεβου εχω και εγω την νοοτροπια των περισοτερων γυναικων θελω να πληρωσει ο ανδρας αλλιως θα μου φανει καπως!!!!!!!!
Neraida
Επιφανές μέλος

...ετσι στεγνα θα τη βγαλετε μανα μου?!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Για φαντάσου να είναι φρεσκοβαμμένο, και να μη το προσέξεις....Και το παγκακι το θελει το κατιτις του![]()

κρύβε λόγια εσύ[/SIZE <----υποσημείωση γραμμένη με....λεμόνι! Ζεσταίνεις την οθόνη με το ...ceshoir, και εμφανίζεται η ΣΥΜΒΟΥΛΗ!
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

alllantin
Νεοφερμένο μέλος

το καλυτερο ειναι να μην μπουν καθολου λεφτα στη μεση..κοινως παγκακι,παρκο και μια ωραια θεμα.. μια χαρα ραντεβου κατω απο τα δεντρα..
Και το παγκακι το θελει το κατιτις του
...ετσι στεγνα θα τη βγαλετε μανα μου?!![]()
φαι,ποτο στο χερι
ε και αυτα αγγελακο μου καποιος θα τα αγορασει..
hellowwwww
τάπερ από το σπίτι
love_angel
Επιφανές μέλος

hellowwwww
τάπερ από το σπίτι
και ποιος θα πληρωσει το σουπερ μαρκετ?

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελπίζω να σας κάλυψα

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

και κατι πυ εχει γινει σε μια φιλη μου:εχει βγει πρωτο ραντεβου με ενα παιδι και οταν ερχεται ο λαγαριασμος της λεει:
-το τσαι σου κανει 3.20!
οκ...κατ εμε απαραδεκτο...
αλλο να πληρωσεις και συ καποια φορα που βγηκατε εξω και αλλο απο το πρωτο κιολας ραντεβου...
alllantin
Νεοφερμένο μέλος

τουλαχιστον τις πρωτες φορες που βγαινω με καποιον εχω συνειθισει να πληρωνει εκεινος.
και κατι πυ εχει γινει σε μια φιλη μου:εχει βγει πρωτο ραντεβου με ενα παιδι και οταν ερχεται ο λαγαριασμος της λεει:
-το τσαι σου κανει 3.20!
και λίγα λες
τσάι είναι , όχι σαμπάνια

πού διάολο πάει η αισχροκέρδεια σε αυτή την χώρα ;
moonlight
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

το τσαι σου κανει 3.20!
quoting the others.
το Δ.Ν.Τ. φταιει για τιμες...
και ποιος θα πληρωσει το σουπερ μαρκετ?![]()
ο μπαμπας.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και μετα σκουπιζεις το τζατζικι απο τα χειλη της...με τα δικα σου χειλη..

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι σπορακια..σουβλακια....
και μετα σκουπιζεις το τζατζικι απο τα χειλη της...με τα δικα σου χειλη..![]()
και αυτό μπορεί να γίνει και θα είσαι και κερδισμένος σίγουρα ακόμα και αν δεν τραβήξει η υπόθεση θα έχεις φάει τουλάχιστον.
αλλά επειδή είναι ψιλοkinky η κατάσταση και δεν θα ήταν υπερ πολλές από τις κοπέλες εδώ μέσα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.