Εγω αναρωτιεμαι για το ποσο αφελης μπορει να ειναι καποιος που σκεφτεται πως επειδη με κερασε ενα και δυο και τρια φαγητα/ποτα, σημαινει οτι θα με γ@μησει κιολας...
Ελα Δια και Αθηνα κι ολο το Δωδεκαθεο μαζι.
Δλδ εσυ αλλου τρως αλλου πινεις κι αλλου πας και το δινεις;

Με το μπαρδον δηλαδη αλλα αν δεν γουσταρεις καποιανου να του κατσεις, τι θελεις και βγενεις μαζι του και μια και δυο φορες και τον αφηνεις να σε κερναει σε ολες; κοροιδια δεν ειναι αυτο, αφου λεγατε πως στο ερωτικο ραντεβου πας επειδη κι εσυ γουσταρεις, αλλιως δεν πας;
PS: Μ' αρεσει το δωδεκαθεο, φορανε πολυ σικ χλαμυδες κι απο κατω τιποτα..

Μετα την τελετη ακολουθει συμποσιο με οργιο...
τα πάντα μπορώ να παραβλέψει ένας άντρας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) σε μια γυναίκα, εκτός από την ασχήμια
Μπα μη το λες φιλε αυτο. εγω ειχα καποτε μια γκομενα που ηταν τοσο ασκημη που μου οταν με καλουσανε οι φιλοι μου λεγανε "μπορεις να φερεις μαζι και το πιθηκακι σου". Μας κερνουσαν και μπανανες στο δρομο οι γυφτοι.

Θα μου πεις, γιατι την ειχες ρε βλαμενε; Ε, ηταν η μονη που δεν απαιτουσε να την κερασω και μου καθοτανε τσαμπα...
Ναι δεν ρώτησα τι εννοεί, ρώτησα από που προκύπτει αυτό και γιατί.
Πόσα κιλά κόμπλεξ δηλαδή κουβαλάνε άντρες που θεωρούν ότι ΠΡΕΠΕΙ να φαίνεται ότι πληρώνουν ακόμη κι αν τα χρήματα είναι από κοινό ταμείο; Μην τους υποτιμήσει ο σερβιτόρος; WTF?
Σιγα μην αφησω εγω το κοινο ταμειο σε χερια γυναικας, να μου τρεχει στις αισθητικιες και στα κομωτηρια και να τρωμε στο τελος του μηνα τα ποδια μας. Ρε δε σφαξανε...
πολλές απορρίπτουν οποιαδήποτε ρομαντική συνέχεια αν δεν γίνει κίνηση για κέρασμα, ενώ συμφωνούν μαζί σου οτι το γεγονός οτι τις κέρασε κάποιος δεν του δίνει δικαιώματα.
Δηλαδη χωρις κερδος κερατα που λενε. Και θα πληρωσεις και με το γιαννουκο στο χερι θα μεινεις. Κατι με αναγκαιες συνθηκες μασαγαν εκει χαμου, που πα να πει εχουν κανει την τρακα επιστημη...
Μάλιστα σε μία απ αυτές τις συζητήσεις καταλήξαμε να τσακωνόμαστε αν το σωστό είναι "φαλλοκράτησσα" η "φαλλοκράτειρα"
Ας τον κραταει ρε παιδι μου κι ας τη λενε οπως θελουν, εκει θα τα χαλασουμε;
Τι διαφορά έχει από το "καθώς ερχόμουν να σε δω είδα αυτές τις ωραίες φρέζες και στις πήρα"? Σημαίνει ότι την άλλη φορά θα έρθεις εσύ με ανεμώνες?
Η διαφορα του Ετιναξε την ανθισμενη αμυγδαλια με τα χερακια της (Γεωργιος "κι αμα δε χυνεις" Δροσινης), με το "Εμεινα μονη σαν ανεμωνη" (Γεωργια "δεσποινις ετων πενηντα" Βασιλειαδου)...