fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

βγαινει εξω καποιος με ελληνιδα θα σχολιασει οτι δεν εκανε κινηση και να κανει κινηση παλι θα κανει την τσιγγουνια του οπως ειπε και η πραιμ. βγαινει με ξενη ουτε καν παει το θεμα εκει. γιατι?
Εξαρτάται ο τύπος του εμπορεύματος. Αν είναι τουρίστρια που ήρθε στην Ελλάδα μπορεί μεν να πληρώνει ο άντρας, αλλά γίνεται με σκοπό να την μεθύσεις και να την εκμεταλλευτείς. Οπότε δικαιολογείται σαν πράξη. Τώρα εάν είσαι στο εξωτερικό δεν γνωρίζω αν και όπως λέει και η σοφή Σαμάνθα στο Sex & the City, I am looking for the right size.
για εξηγησε λιγο...
τι ξενη εννοεις..?
εχει ενδιαφερον!
Άγγελε οι ξένες τρώνε τους άντρες από τις Ελληνίδες, μπες σε παρακαλώ στον ίσιο δρόμο της ηθικής και της παράδοσης, παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο...
Διαβάζοντας στο θέμα κατέληξα στα εξής:
Μετά τον καλό άνθρωπο του Σετσουάν, η διαδικασία των τελευταίων 5 λεπτών του ραντεβού στο χώρο του μαγαζιού έχει μια εξαιρετική πρόζα, με βαθιά νοήματα και πίστη στον άνθρωπο...
Άντρας: (σηκώνει το χέρι για να καλέσει το σερβιτόρο). Έρχεσαι λίγο;
Γυναίκα: (με ένα νάζι) α θα πληρώσουμε; Τόσο σύντομα και περνάμε τόσο ωραίαααα;
Α

Γ: Φυσικά! Πέρασα πολύ ωραία μαζί σου και μου άρεσε που μου μιλούσες για τους τρόπους που σοβατίζεται ένας τοίχος.
Α: (έχει έρθει ο σερβιτόρος δίπλα του) Πόσο είναι φίλε μου;
Σερβιτόρος: 20?
Α: (Βγάζει από το μπουφάν το πορτοφόλι και με ένα γρήγορο βλέμμα παρατηρεί την αντίδραση της γυναίκας και μετά με ύφος χιλίων καρδιναλίων βγάζει ένα εικοσάευρο και το δίνει). Πολύ ωραία. Πάρε (δίνει τα χρήματα)
Φεύγει ο Σερβιτόρος
Γ: (Παίρνει δειλά την τσάντα της για να βγάλει χρήματα, προσπερνά τα ταμπόν, το κραγιόν και το τεύχος του κοσμοπόλιταν και τελικά βρίσκει 10 ευρώ). Πόσο ήταν; Να σου δώσω τα δικά μου χρήματα για το ποτό
Α: (Γελάει). Δεν πειράζει άλλη φορά
Γ: Μα θέλω να πληρώσω το μερίδιο μου! Το απαιτώ! (χαμογελάει)
Α: Όχι, βγήκαμε μαζί και θέλω να σε κεράσω εγώ, έτσι πρέπει (κάθεται με αυτοπεποίθηση λες και πήρε το νόμπελ χαμογελόντας)
Γ: Αχ τι καλός! Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να πληρώσεις εσύ. Δεν ήθελα να πληρώσω αλλά έπρεπε να επιμείνω και ας ήρθα με 15 ευρώ μόνο στην τσάντα μου. Αν υπέκυπτες θα ξενέρωνα αλλά ευτυχώς δεν υπέκυψες και τώρα δεν σε θεωρώ τσιφούτη. Μου αρέσει να μην θέλω να πληρώσω, να κάνω την κίνηση για να πληρώσω και στο τέλος ο άντρας με την δυναμικότητα του να μου λέει: "Απόψε πληρώνω εγώ, κατάλαβες;" Κέρδισες πόντους Άντρα με αυτό που έκανες.
Α: Το ξέρω Γυναίκα. Και εμένα μου αρέσει να πληρώνω στο πρώτο ραντεβού
Γ: Που θα πάμε άντρα μου;
Α: Σπίτι σου, σπίτι μου ή και κάπου αλλού, εγώ πλήρωσα το λογαριασμό, σειρά σου τώρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

αν πληρωσουν και οι δυο μισα μισα ,κανει?![]()
πφφ, ειναι ξενερωτο και ακομψο.
πσ: δε μιλαω βεβαια για τιποτα λογαριασμους ουρανοξυστες, ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ακριβως αυτο εννοω..Εξαρτάται ο τύπος του εμπορεύματος. Αν είναι τουρίστρια που ήρθε στην Ελλάδα μπορεί μεν να πληρώνει ο άντρας, αλλά γίνεται με σκοπό να την μεθύσεις και να την εκμεταλλευτείς. Οπότε δικαιολογείται σαν πράξη. Τώρα εάν είσαι στο εξωτερικό δεν γνωρίζω αν και όπως λέει και η σοφή Σαμάνθα στο Sex & the City, I am looking for the right size.
αλλο οι τουριστριες ή διαφορες βουλγαρορωσιδες προσφατες..
και αλλο μια ξενη που ειναι η στη χωρα της ή εχει ριζωσει πραγματικα καπου..δεν ειναι "ξενη" δηλαδη πρακτικα..
παντως εγω προτιμω ενα παρκο με ωραια θεα,,για ραντεβου..
κατω απο τα δεντρα,,..τι ωραιοτερο?
γιατι πρεπει να πας σε ιδιωτικο μερος και να πληρωσεις? δεν νιωθω ελευθερος-ανετος τοσο σε τετοια μερη..
love_angel
Επιφανές μέλος

παντως εγω προτιμω ενα παρκο με ωραια θεα,,για ραντεβου..
κατω απο τα δεντρα,,..τι ωραιοτερο?
εξαρταται. θα εχει και πασατεμπο?
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Αλλα παλι για την κατασταση που επικρατει εδω στην Ελλαδα??
moonlight
Διάσημο μέλος

σκοπό να την μεθύσεις και να την εκμεταλλευτείς.
καμια σχεση, με σκοπο να την παντρευτουν πανε!
οταν λεω ξενη τι εννοω? ξενη, ρωσσιδα, βουλγαρα, ρουμανα οτι θες.. ουτε τουριστριες ειναι, ουτε για να τις μεθυσουν και να τις εκμεταλλευτουν. για να τους εκμεταλλευτουν ειναι.. ερχονται απο την χωρα τους για να δουλεψουν και μεσα στον διαθεσιμο χρονο που εχουν μεχρι να φυγουν θα πρεπει να βρουν καποιον να παντρευτουν. μιλαω για την πλειοψηφια που εχω γνωρισει.
τις βγαζουν εξω, τις πανε απο δω απο κει και ουτε τιθεται θεμα για πληρωμες κλπ. τις πανε σε κολλεγια να μαθουν την γλωσσα ή και μια δευτερη να βρισκεται και πληρωνουν μια χαρα ( τα εχω δει στη δουλεια μου εδω και δεκα χρονια αυτα να γινονται) τους αγοραζουν σπιτι να τις βαλουν μεσα και παει λεγοντας. στο ιδιο σπιτι ο αλλος γιος γνωριζει ελληνιδα. αρχιζει ο διαλογος. ρε γμτ δεν εκανε ουτε καν κινηση στο πρωτο ραντεβου να πληρωσει. αισχοςςςςςς!!! η οικογενεια της γιατι δεν την βοηθα στο θεμα του σπιτιου? αισχοςςςςςςςς!!!! θελει να μαθει μια γλωσσα να πληρωσει, γιατι κουλη ειναι ή κουτση και δεν μπορει να πληρωσει??? αισχοςςςςςςςς!!!! θες ισοτητα κυρα μου να πληρωνεις, να μαγειρευεις, να δουλευεις, να εισαι θεα μεσα και εξω απο το σπιτι, να εισαι καλη ερωμενη αλλιως θα βρω και κανα πιπινι αμα λαχει και πανω απο ολα καλη μανα για τα παιδια σου!!!
μωρε να μαι ολα αυτα δεν ειπε κανεις το αντιθετο και μαγκια μου που ειμαι αλλα την διακριση δεν την χωραει ο νους μου!!!!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Ενταξει αυτο ειναι ακομη μεγαλυτερη βλακεια... Ομως μηπως τελικα αυτοι που μπλεκουν με τετοιες ειναι αυτοι που το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να "αγορασουν" μια σχεση??? Γιατι τοτε ειναι καπως διαφορετικη η κατασταση... Ψαχνεις τον αξιολυπητο εκει...
Οπως και να χει παντως, οποια κι αν ειναι η κοπελα απεναντι, οτι εθνικοτητας κι αν ειναι, οποιο σκοπο κι αν εχει, παντα θα περιμενω αυτη την διακριτικη κινηση προς το πορτοφολι... Αν δεν την δω, πληρωνω το μεριδιο μου κι αντε γεια!!
moonlight
Διάσημο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

σε συγχαιρω που σκεφτεσαι ετσι! και να θυμασαι οτι αυτοι οι ανθρωποι οι οποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους δεν θεωρουν οτι αγοραζουν την σχεση ενω σε αντιθετη περιπτωση σιγουρα αυτο θα ελεγαν..
Ευχαριστω!!
Δεν με ξαφνιαζει που δεν καταλαβαινουν οτι αγοραζουν την σχεση... Ειναι οπως οταν εισαι ιδρωμενος και δεν καταλαβαινεις την ασχημη μυρωδια... Ειναι στην φυση μας...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εξαρταται. θα εχει και πασατεμπο?
οχι,,σουβλακια με πιτα..

οτιδηποτε μπορει να εχει..

κερναω το ξενοδοχειο!

πλακιτσα!

Aλλα καλο ειναι να υπαρχει ισοροπια αναμεσα και στους δυο.

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

σαν ευνουχισμός μου κάνει...
Θάλεια
Διάσημο μέλος

και εδω θα πρωτοτυπησω...εγω παντα στο πρωτο ραντεβου πληρωνω φυσικα.... αλλα δεν ερχεται ποτε ο λογαριασμος σ εμας παω εγω σ αυτον( διακριτικα παντα) κ δεν την βαζω την κοπελια καν στην διαδικασια ψαξιματος τσαντας...![]()
Και γιατί το κάνεις αυτό;
Heptamer
Δραστήριο μέλος

αλλα δεν ερχεται ποτε ο λογαριασμος σ εμας παω εγω σ αυτον( διακριτικα παντα) κ δεν την βαζω την κοπελια καν στην διαδικασια ψαξιματος τσαντας...![]()
Ειναι κατι που πρακτικαρω κι εγω αρκετες φορες,οταν δε θελω να μπω σε διαδικασια διαπραγματευσης.

Θετω την αλλη προ τετελεσμενων γεγονοτων και αποσπω συνηθως την υποσχεση της για μελλοντικη ισοφαριση.
Αυτο την κανει περισσοτερο δεκτικη σε επομενο μου "σφυροκοπημα"...

Ψαγμένος
Νεοφερμένο μέλος

Red Cat
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Εξαιρετικοι gentlmen και οι δυο!!!Ειναι κατι που πρακτικαρω κι εγω αρκετες φορες,οταν δε θελω να μπω σε διαδικασια διαπραγματευσης.
Θετω την αλλη προ τετελεσμενων γεγονοτων και αποσπω συνηθως την υποσχεση της για μελλοντικη ισοφαριση.
Αυτο την κανει περισσοτερο δεκτικη σε επομενο μου "σφυροκοπημα"...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.