Συγνωμη Χιμ, αλλα νομιζω ζεις εκτος πραγματικοτητας. Τουλαχιστον απο οσα λες. Τη λεξη κρεας μην την βλεπεις απαραιτητα σαν κατι κακο.
Ειναι επειδη εισαι πχ ωραια κοπελα κι ο αλλος δειχνει ενδιαφερον. Εγω ετσι το χω εκλαβει δηλαδη. Καταλαβαινω ποτε ενας αντρας με κοιτα ερωτικα και ποτε οχι.
Κι εγω ρομαντικη ειμαι και συναισθηματικη, αλλα καποια πραματα φωναζουν απο μακρια. Το χα βαλει σε αλλο θεμα αλλα θα το ξαναβαλω γιατι ισως δεν το χεις δει.
'' Στην επιλογη ερωτικου συντροφου, υπαρχουν αποδειξεις οτι οι ανδρες δινουν μεγαλυτερη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση απο οσο οι γυναικες'' (Berscheid & Walster, 1978 ) , ενω ''στην επιλογη μιας μακροχρονιας συντροφικής σχεσης, οι γυναικες δινουν μεγαλυτερη σημασια στην κοινωνικη θεση κι αξιοπιστια (Hendrick et al., 1984)
♦Εξελικτική Ψυχολογία (δε τα λεω μονο εγω, ασχετως πως συμφωνω)
Γενικα διαφωνουμε εμεις σε πολλα, ειτε με τις σχεσεις, ειτε με τους γαμους, ειτε με τα παιδια, ακομα και για τα ραντεβου διαφωνουμε.
Δεν ξερω και δε νομιζω να μπορω να εχω κατι αλλο να σου πω. Περαν αυτου, μην κολλας σε κομματια ''λογου'', οπως εκανες με το δικο μου.
Δες ολο το θεμα και δες την αποψη. Κι επειτα αφου διαφωνεις καθετα, γιατι με ρωτας παραπανω πραματα, απο περιεργεια η απο ενδιαφερον μηπως πω κατι διαφορετικο που θα σου αλλαξει την αντιληψη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.