Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:
Θεωρεις οτι δεν υπαρχει?

Αν καποια στιγμη γνωρισεις μια τυπισα που σε ενδιεφερει για κατι περισσοτερο, και την καλεσεις να βγειτε για ενα ποτο και εκεινη δεχτει, θεωρεις οτι την εχεις ηδη κατακτησει απο αυτο και μονο?
Στα πρωτα ραντεβου, οταν δεν γνωριζεις τον αλλον σαφως και τον τεσταρεις -δεν ξερω αν ειναι σωστος αυτος ο ορος

- για να δεις τι παιζει.
Αυτο το κανουν και αντρες και γυναικες..
Αν εσυ κινεισαι διαφορετικα εισαι η εξαιρεση στον κανονα (αν και στον συγκεκριμενο κανονα δεν ξερω αν υπαρχει εξαιρεση).
Δεν εξαιρούμε από τον κανόνα! Αλλά πρόσεξε πως τοποθετούμε εγώ! Για μένα και πιστεύω και για πολλούς τον φίλο/σχέση σου τον κερδίζεις διαρκώς! Δηλαδή υπάρχει μια διαρκή δυναμική στην σχέση η οποία είναι διαρκώς διαπραγματεύσιμη , όχι όμως με την έννοια της απειλής! Κυρίως με την έννοια του τίποτα δεν είναι σίγουρο!
Συνεπώς ναι στο πρώτο ραντεβού και στο δεύτερο και στα προηγούμενα συναπατήματα μας και εκτός ραντεβού γνωρίζω τον άλλον και κρίνω! Αλλά θα τον κρίνω για το ποιόν του ανθρώπου το πραγματικό και όχι για το τι θα ήθελα να μου παρουσιάσει και αν είναι γυναίκα και από την ομορφιά της που ήδη όμως έχω προσέξει!
Συνεπώς για μένα το ζήτημα είναι ποια κριτήρια αποτελούν κριτήρια άξια να κρίνουν το ποιόν ενός ανθρώπου! Για μένα σίγουρα δεν είναι το τι θα κάνει με την τσέπη του καθώς αυτά είναι τα εύκολα και στανδαρ πράγματα για να κολακέψεις τον αντικρινώ σου!Δεν θα πω όχι σε ένα κέρασμα και εγώ θα κεράσω αλλά όχι επειδή είναι πρώτο ραντεβού.
Να σας πω κάτι αντίστοιχο. Δώρα θα κάνω όποτε δω κάτι που αρέσει ή πιστεύω ότι θα τσιγκλίσει τον άλλον οποιαδήποτε στιγμή και οποτεδήποτε κάτσει γενικά. Αλλά σπανίως στην γιορτή ή στα γενέθλια!Και φυσικά δεν μαρέσει να μου κάνουν και έμενα τέτοια δώρα.
Δεν μαρέσει σε αντιστοιχία με το παραπάνω η κανονικοποιήση της κίνησης και πρόθεσης. Προσθέτει στην κίνηση μια αίσθηση του "πρέπει" που για μένα την χαλάει και υποβιβάζει.Χαλάει την αγνότητα και καλοπροαίρεση της! Και συνεπώς άνθρωπος που θα με "βαθμολογήσει" για κάτι τέτοιο αυτόματα τον "βαθμολογώ" και εγώ με βάση το κλίμα των παραπάνω!
Και γενικά να σας πω ούτε το πρότυπο βγαίνουμε πρώτο ραντεβού μαρέσει!Πολύ φασρία γίνεται σχετικά με το θέμα (όχι εδώ)! Προσωπικά δεν μου χρειάστηκε καθώς λόγω σπιτιού δικού μου ως φοιτητής τα πράγματα γίναν πάντα στο σπίτι μου με προηγούμενες επαφές όπου να είναι και όπως να είναι!
Γενικά όπως καταλαβαίνεται έχω μεγάλες ενστάσεις σχετικά με την πρωτυποποίηση και κανονικόποιση συμπεριφορών ειδικά έτσι όπως προβάλλονται από τα media,την παράδοση που για την συγκεκριμένη περίπτωση παράγουν το manual του καλού γκόμενου!
Είναι σαν hack και cheat.Ο "καλός γκόμενος" εκμεταλεύεται εκ των προτέρων τις αδυναμίες και τρόπο αξιολόγησης της. Δεν χρειάζεται ούτε να τις ψάξει αλλά μόνο να είναι συμβατός με αυτές για λόγους εντυπωσιασμού. Μετά φυσικά όταν σταματήσει ο εντυπωσιασμός και οι πραγματικές αρετές φανούν ακολουθεί και το "δεν ήσουν όπως σε γνώρισα"
Δυστυχώς όμως ο κόσμος έχει σιδερωθεί και αλλοτριωθεί τόσο πολύ πιστεύει ότι όλα είναι επιλογή του,χωρίς φυσικά να παρατηρεί ότι όταν όλοι από τις 10 επιλογές διαλέγουν την μια για κάτι εντελώς θέμα γούστου, τότε μάλλον δεν έιναι ακριβώς επιλογής τους!
Έτσι λοιπόν και οι γυναίκες σας έχουν "μάθει" να περιμένετε ως πρέπουσα συμπεριφορά του άνδρα να πληρώσει και φυσικά τους άνδρες τους έχουν "μάθει" ότι αυτός είναι ο δρόμος για την καρδιά της γυναίκας. Και εγώ σε αυτό το "μάθει" διαφωνώ εντόνως μάλιστα
Ξέφυγα λίγο συγνώμη! Το παραπάνω γενικεύεται και αντίστοιχα για το manual της καλής γκόμενας! Δλδ είναι ανεξάρτητο γένους!
Ελπίζω να μην σκότωσα την λέξη ποιόν!!!!!