Aπο κειμενο που ειδα στο Facebook. Μυρτώ.
Όντας κοπέλα που έχω περάσει από χρήσεις σε μικρότερη ηλικία θέλω να μιλήσω όσο από τη μεριά τη μπορώ. Γιατί ταυτίστηκα.
Αυτή η υπόθεση με διέλυσε. 19χρονη έπαθε overdose με 3 τύπους, την παράτησαν (που τα τελευταία της λεπτά ήταν άκρως βασανιστικά) και βγήκαν και όλοι να την θάψουν… Όσοι μιλάνε έτσι προφανώς δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ή δεν έχουν αίσθηση τι παίζει στους κυκλους.
Θυμήθηκα παλιά που και εγώ στην ηλικία της έπινα έτσι με 3-4 τύπους σε ένα σπίτι, χωρίς να έχει υπάρξει κάτι ερωτικο πότε. Ούτε υπήρξε στην πορεία, τους θεωρώ «φίλους» μου ακόμα, οι περισσότεροι κομμένοι πλέον αλλά μέσα μου ξέρω ότι αν πάθαινα το ίδιο τότε μάλλον και εμένα θα με άφηναν να πεθάνω σε καμία γωνία για να μην φορτωθούν κατηγορίες. Και τότε το ήξερα. Αλλά να.. σε τρώει η διασκέδαση και τα βλέπεις και πιο αθώα.. σαν παιχνίδι, τα πράγματα ειδικά στη μετεφηβική ηλικία.
Εχω πάρει μόνο party drugs όχι σκληρά αλλά τη κοκαΐνη δε τη συμπάθησα ποτέ. Σου αλλάζει τον χαρακτήρα προς το κακό και χωρίς να περνάς πραγματικά καλά. Πάντα τη φοβόμουν για αυτό κιολλας στα 7 έντονα χρόνια της χρήσης μου ήταν πολύ λίγες οι φορές που έκανα.
Οτι και να έκανε η κοπέλα λοιπόν, ήταν εκεί για να περάσει καλα. Είτε πίνοντας είτε ακόμα και να υπήρχε κάτι πιο σεξουαλικό οπως κάποιοι λένε. Το τι την άφησαν έτσι πραγματικά με θλίβει γιατί πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να έχουμε βρεθεί στη θέση της.. ακόμα και φίλοι μεταξύ του ίδιου φύλου.
Τότε τι θα έλεγε κόσμος. Έχει συμβεί όμως και στη τελική δε ξες ποτέ πως θα κάτσει η φάση με αυτά τα πράγματα. Είναι τόσο κρίμα που δεν υπάρχει καμια ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα και με πληγώνει βαθύτατα γνωρίζοντας ότι αν είχα βρεθεί στη θέση της θα μπορούσε να μου συμβεί το ίδιο. Είτε από τη παρέα είτε από τη θρασύτατη γνώμη του πανελλήνιου. Δηλαδή αν πίνεις ή έχεις ερωτικες επαφές σου αξίζει να φύγεις έτσι και να σε χλευάζουν; Θα μπορούσε να είχε σωθεί, το διανοείστε;
Κάνεις δεν ενδιαφέρεται πως ένιωθε αυτή τότε και κανείς δεν ενδιαφέρεται πως νιώθουν οι γονείς της τώρα. Είμαι από καλή οικογένεια όπως και η Μυρτω από τι φαίνεται. Λίγο σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους.
Ακούγοντας ένα τόσο τραγικό γεγονός με το οποίο ταυτίζεσαι οριακά εσύ και κοντινά σου πρόσωπα ταρακουνιέσαι. Με έπνιξαν οι αναμνήσεις, έκλαψα και σαν είδα τα σχόλια του κόσμου φρικαρα τελείως. Κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όσους σκέφτηκαν ότι μπορεί να ήταν αυτοί στη θέση της γιατί μπήκαν στο τριπάκι να προσέχουν τον εαυτό τους, να ξεκόψουν ή έστω να μη κάνουν υπερβολές. Κάνεις δε νοιάζεται για εσένα παραπάνω από τον εαυτό σου, ίσως η οικογένεια σου μόνο. Μα μόνος έρχεσαι και μόνος φεύγεις.. κρίμα είναι να φύγεις έτσι και να σε εξευτελίσουν και από πάνω.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και μια μεγάλη αγκαλια γιατι πληγώθηκαν πολύ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:44
Δεν είναι όμως και για επικρότηση αυτή η συμπεριφορά, ούτε κανονικοποιημένη σα πρότυπο πρέπει να είναι
Ειναι η σκληρη αληθεια φιλε μου.