Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της Μυρτούς

Αν ήμασταν σοβαρο κράτος, μετά την σύλληψη του πατέρα της τότε για παράνομη διακίνηση τσιγάρων, θα έπρεπε να εξετάσει την κατάσταση στο σπίτι και κοινωνικός λειτουργός.
Αλλά έτη μπροστά αυτά.

Εμένα εντύπωση πάντως μου έκανε απίστευτα το ποσό εκτός πραγματικότητας ήταν οι οικείοι της. Δεν παρατηρούσαν περίεργες συμπεριφορές;
Το μυαλό τους ήταν να την κηδεψουν ντυμένη νύφη λες και ηταν κούκλα πλαστική.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Δεν πιστευω ουτε λεξη απο αυτα που λενε.ΗΞΕΡΑΝ..μην πω και τιποτα πιο βαρυ ...απλα αυτα τα λενε τωρα για να δικαιολογηθουν.Πολλα μπορει να παιζουν ακομα και με τον τροπο ποθ εβγαζε λεφτα η κοπελα.
Ο φιλος της λεει την αφησε να βγει εξω για ποτο με τπν αλλο της φιλο επειδη και καλα θα εφευγε την επομενη μερα.Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει;
Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα;
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει;
Τι κανει νιαου νιαου.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Δεν με ενδιαφερει τι εκανε η κοπελα εφοσον το ηθελε και της αρεσε.

ΟΜΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και το παιζουν αθωες περιστερες/ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Δε μίλησα για τα ναρκωτικά απαραίτητα ούτε για μαύρα ρούχα. Εγώ όμως δε θεωρώ φυσιολογικό στα γενέθλια των 18 χρόνων της μια κοπελίτσα σαν τα κρύα τα νερά να έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο της και στο σώμα της, να είναι ντυμένη σαν 40άρα κουμπάρα με τα χρυσά και τα βραχιόλια και βάψιμο λες και πάει στα βραβεία Όσκαρ. Σόρρυ . Δε φαντάζομαι έτσι μια δεκαοχτάχρονη. Τη φαντάζομαι με το τζινάκι της, το φορεματάκι της το κοριτσίστικο, το όμορφο νεαρό προσωπάκι της.
Συμφωνώ και εγώ με το αισθητικό κομμάτι του πράγματος αλλά δεν ξέρω πως τα κολλάτε παρακάτω με αυτό:
(για εμένα είναι τελείως άσχετο με την υπόθεση)
Ναι όταν έχεις γεμίσει τη μούρη και τα βυζιά σου με πλαστικά, τραβάς υπόκοσμο πάνω σου, όχι μόνο ναρκωτικά, και βίζιτες, και ονλυφανουδες, και ινφλουεσλνσερς κλπ.
Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Όλοι στον υπόκοσμο είναι σαν τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα;

Και επίσης δεν διάβασα κάτι αλλά που ξέρουμε πως τα παιδιά με τη 19χρονη ανήκαν στον υπόκοσμο; Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους;

Δεν καταλαβαίνουν βασικά πράγματα. Λένε για ΚΕΘΕΑ και για παρέμβαση γονέων σε ναρκωτικά που άνετα μπορείς να το κρύψεις από τους οικείους σου ότι κάνεις (χασίς, κόκα).
Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι.

Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι...

https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com
Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης.

Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών».

«Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι.

Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι...
Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά.

Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες.

Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν.
Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν.

Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό.
Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει.

Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς?
Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους.

Αιδώς.
Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... :crazy:

Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά.

Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες.
Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά.

Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ;

Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα...

Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο...

Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν...

που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα...
Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο?

για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά
Κλαίω...

Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική,
WHAT?

θα έχει σωματικά συμπτώματα
Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια.

Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα.
Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού.

Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω...

Εγω θα πω το εξης.
Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια.
Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Εγω θα πω το εξης.
Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια.
Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back