Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #161 Σήμερα στις 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν ήμασταν σοβαρο κράτος, μετά την σύλληψη του πατέρα της τότε για παράνομη διακίνηση τσιγάρων, θα έπρεπε να εξετάσει την κατάσταση στο σπίτι και κοινωνικός λειτουργός. Αλλά έτη μπροστά αυτά. Εμένα εντύπωση πάντως μου έκανε απίστευτα το ποσό εκτός πραγματικότητας ήταν οι οικείοι της. Δεν παρατηρούσαν περίεργες συμπεριφορές; Το μυαλό τους ήταν να την κηδεψουν ντυμένη νύφη λες και ηταν κούκλα πλαστική. Τα συμπεράσματα δικά σας... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω ουτε λεξη απο αυτα που λενε.ΗΞΕΡΑΝ..μην πω και τιποτα πιο βαρυ ...απλα αυτα τα λενε τωρα για να δικαιολογηθουν.Πολλα μπορει να παιζουν ακομα και με τον τροπο ποθ εβγαζε λεφτα η κοπελα. Ο φιλος της λεει την αφησε να βγει εξω για ποτο με τπν αλλο της φιλο επειδη και καλα θα εφευγε την επομενη μερα.Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Τι κανει νιαου νιαου. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Δεν με ενδιαφερει τι εκανε η κοπελα εφοσον το ηθελε και της αρεσε. ΟΜΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και το παιζουν αθωες περιστερες/ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:14 Ο giannhs2001: #162 Σήμερα στις 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μίλησα για τα ναρκωτικά απαραίτητα ούτε για μαύρα ρούχα. Εγώ όμως δε θεωρώ φυσιολογικό στα γενέθλια των 18 χρόνων της μια κοπελίτσα σαν τα κρύα τα νερά να έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο της και στο σώμα της, να είναι ντυμένη σαν 40άρα κουμπάρα με τα χρυσά και τα βραχιόλια και βάψιμο λες και πάει στα βραβεία Όσκαρ. Σόρρυ . Δε φαντάζομαι έτσι μια δεκαοχτάχρονη. Τη φαντάζομαι με το τζινάκι της, το φορεματάκι της το κοριτσίστικο, το όμορφο νεαρό προσωπάκι της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ με το αισθητικό κομμάτι του πράγματος αλλά δεν ξέρω πως τα κολλάτε παρακάτω με αυτό: (για εμένα είναι τελείως άσχετο με την υπόθεση) Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι όταν έχεις γεμίσει τη μούρη και τα βυζιά σου με πλαστικά, τραβάς υπόκοσμο πάνω σου, όχι μόνο ναρκωτικά, και βίζιτες, και ονλυφανουδες, και ινφλουεσλνσερς κλπ. Click για ανάπτυξη... Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Όλοι στον υπόκοσμο είναι σαν τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα; Και επίσης δεν διάβασα κάτι αλλά που ξέρουμε πως τα παιδιά με τη 19χρονη ανήκαν στον υπόκοσμο; Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:14 Η Υδροχόος έγραψε: #163 Σήμερα στις 15:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν καταλαβαίνουν βασικά πράγματα. Λένε για ΚΕΘΕΑ και για παρέμβαση γονέων σε ναρκωτικά που άνετα μπορείς να το κρύψεις από τους οικείους σου ότι κάνεις (χασίς, κόκα). Click για ανάπτυξη... Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.097 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Wonderkid: #164 Σήμερα στις 15:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Click για ανάπτυξη... Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 15:22 Η adams33 έγραψε: #165 Σήμερα στις 15:22 https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης. Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών». «Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο giannhs2001: #166 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν ήμασταν σοβαρο κράτος, μετά την σύλληψη του πατέρα της τότε για παράνομη διακίνηση τσιγάρων, θα έπρεπε να εξετάσει την κατάσταση στο σπίτι και κοινωνικός λειτουργός. Αλλά έτη μπροστά αυτά. Εμένα εντύπωση πάντως μου έκανε απίστευτα το ποσό εκτός πραγματικότητας ήταν οι οικείοι της. Δεν παρατηρούσαν περίεργες συμπεριφορές; Το μυαλό τους ήταν να την κηδεψουν ντυμένη νύφη λες και ηταν κούκλα πλαστική. Τα συμπεράσματα δικά σας... Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω ουτε λεξη απο αυτα που λενε.ΗΞΕΡΑΝ..μην πω και τιποτα πιο βαρυ ...απλα αυτα τα λενε τωρα για να δικαιολογηθουν.Πολλα μπορει να παιζουν ακομα και με τον τροπο ποθ εβγαζε λεφτα η κοπελα. Ο φιλος της λεει την αφησε να βγει εξω για ποτο με τπν αλλο της φιλο επειδη και καλα θα εφευγε την επομενη μερα.Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Τι κανει νιαου νιαου. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Δεν με ενδιαφερει τι εκανε η κοπελα εφοσον το ηθελε και της αρεσε. ΟΜΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και το παιζουν αθωες περιστερες/ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:14 Ο giannhs2001: #162 Σήμερα στις 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μίλησα για τα ναρκωτικά απαραίτητα ούτε για μαύρα ρούχα. Εγώ όμως δε θεωρώ φυσιολογικό στα γενέθλια των 18 χρόνων της μια κοπελίτσα σαν τα κρύα τα νερά να έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο της και στο σώμα της, να είναι ντυμένη σαν 40άρα κουμπάρα με τα χρυσά και τα βραχιόλια και βάψιμο λες και πάει στα βραβεία Όσκαρ. Σόρρυ . Δε φαντάζομαι έτσι μια δεκαοχτάχρονη. Τη φαντάζομαι με το τζινάκι της, το φορεματάκι της το κοριτσίστικο, το όμορφο νεαρό προσωπάκι της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ με το αισθητικό κομμάτι του πράγματος αλλά δεν ξέρω πως τα κολλάτε παρακάτω με αυτό: (για εμένα είναι τελείως άσχετο με την υπόθεση) Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι όταν έχεις γεμίσει τη μούρη και τα βυζιά σου με πλαστικά, τραβάς υπόκοσμο πάνω σου, όχι μόνο ναρκωτικά, και βίζιτες, και ονλυφανουδες, και ινφλουεσλνσερς κλπ. Click για ανάπτυξη... Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Όλοι στον υπόκοσμο είναι σαν τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα; Και επίσης δεν διάβασα κάτι αλλά που ξέρουμε πως τα παιδιά με τη 19χρονη ανήκαν στον υπόκοσμο; Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:14 Η Υδροχόος έγραψε: #163 Σήμερα στις 15:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν καταλαβαίνουν βασικά πράγματα. Λένε για ΚΕΘΕΑ και για παρέμβαση γονέων σε ναρκωτικά που άνετα μπορείς να το κρύψεις από τους οικείους σου ότι κάνεις (χασίς, κόκα). Click για ανάπτυξη... Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.097 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Wonderkid: #164 Σήμερα στις 15:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Click για ανάπτυξη... Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 15:22 Η adams33 έγραψε: #165 Σήμερα στις 15:22 https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης. Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών». «Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο giannhs2001: #166 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μίλησα για τα ναρκωτικά απαραίτητα ούτε για μαύρα ρούχα. Εγώ όμως δε θεωρώ φυσιολογικό στα γενέθλια των 18 χρόνων της μια κοπελίτσα σαν τα κρύα τα νερά να έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο της και στο σώμα της, να είναι ντυμένη σαν 40άρα κουμπάρα με τα χρυσά και τα βραχιόλια και βάψιμο λες και πάει στα βραβεία Όσκαρ. Σόρρυ . Δε φαντάζομαι έτσι μια δεκαοχτάχρονη. Τη φαντάζομαι με το τζινάκι της, το φορεματάκι της το κοριτσίστικο, το όμορφο νεαρό προσωπάκι της. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ με το αισθητικό κομμάτι του πράγματος αλλά δεν ξέρω πως τα κολλάτε παρακάτω με αυτό: (για εμένα είναι τελείως άσχετο με την υπόθεση) Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι όταν έχεις γεμίσει τη μούρη και τα βυζιά σου με πλαστικά, τραβάς υπόκοσμο πάνω σου, όχι μόνο ναρκωτικά, και βίζιτες, και ονλυφανουδες, και ινφλουεσλνσερς κλπ. Click για ανάπτυξη... Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Όλοι στον υπόκοσμο είναι σαν τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα; Και επίσης δεν διάβασα κάτι αλλά που ξέρουμε πως τα παιδιά με τη 19χρονη ανήκαν στον υπόκοσμο; Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους;
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:14 Η Υδροχόος έγραψε: #163 Σήμερα στις 15:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν καταλαβαίνουν βασικά πράγματα. Λένε για ΚΕΘΕΑ και για παρέμβαση γονέων σε ναρκωτικά που άνετα μπορείς να το κρύψεις από τους οικείους σου ότι κάνεις (χασίς, κόκα). Click για ανάπτυξη... Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.097 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Wonderkid: #164 Σήμερα στις 15:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Click για ανάπτυξη... Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 15:22 Η adams33 έγραψε: #165 Σήμερα στις 15:22 https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης. Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών». «Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο giannhs2001: #166 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν καταλαβαίνουν βασικά πράγματα. Λένε για ΚΕΘΕΑ και για παρέμβαση γονέων σε ναρκωτικά που άνετα μπορείς να το κρύψεις από τους οικείους σου ότι κάνεις (χασίς, κόκα). Click για ανάπτυξη... Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι...
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.097 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Wonderkid: #164 Σήμερα στις 15:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Click για ανάπτυξη... Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 15:22 Η adams33 έγραψε: #165 Σήμερα στις 15:22 https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης. Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών». «Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο giannhs2001: #166 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αποκλείεις να ήταν απλοί χρήστες που περνούσαν καλά μαζί και όταν στράβωσε η φάση χέστηκαν απάνω τους; Click για ανάπτυξη... Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 15:22 Η adams33 έγραψε: #165 Σήμερα στις 15:22 https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης. Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών». «Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο giannhs2001: #166 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.lifo.gr/now/greece/kefa...a-i-myrto-itan-zontani?utm_source=chatgpt.com Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατός της αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς φέρεται να έγινε χρήση κοκαΐνης. Ένα από τα πολλά ερωτήματα που επιχειρούν να απαντήσουν οι αρχές, είναι η συνθήκη κάτω από την οποία έγινε χρήση ουσιών στη 19χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, τόνισε ότι: «Η Μυρτώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών». «Υπάρχει μια κοπέλα που μόλις έμαθε το περιστατικό και για την εμπλοκή του αρσιβαρίστα, πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι στο παρελθόν την είχε πλησιάσει κάτι της είχε ρίξει στο ποτό και γύρισε στο σπίτι της χωρίς να θυμάται τίποτα. Στο νησί της είπαν, ότι την προηγούμενη ημέρα χόρευε και ήταν πολύ κοντά με αυτόν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο giannhs2001: #166 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μίλησα για το ΚΕΘΕΑ. Σε εμένα αναφέρεσαι. Τί να κρύψεις ; Κρύβεται η...συμπεριφορά ; Πώς αλλιώς να (σ)το πω ; Και η συμπεριφορά αλλάζει. Ξεχνάς ότι ο γονιός και από ένστικτο καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ; Λίγο να το ψάξει, θα βγάλει άκρη...Αν θέλει, έτσι ; Διαφορετικά μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια και να μην ανοίξει ρουθούνι... Click για ανάπτυξη... Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ο ένας είχε απασχολήσει τουλάχιστον 9 φορές τις αρχές γράφουν. Click για ανάπτυξη... Για διακίνηση; Αν ναι τότε πάλι εξαρτάται. Το βαποράκι που βγάζει φράγκο (αλλά πληρώνει άγρια τα σπασμένα αν η δουλειά χαλάσει και οι μπάτσοι πρέπει να πιάσουν κάποιον) δεν θεωρείται υπόκοσμος ακριβώς αλλά ο προθάλαμος σε αυτόν.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:30 Ο Buggs έγραψε: #167 Σήμερα στις 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ νομιζουν οτι εχουμε καταπιει; Click για ανάπτυξη... 1,000,000,000,000,000,000 τουλάχιστον. Και δεν νομιζουν, ξέρουν, το επιβεβαιώνουν καθε μερα με οσα διαβάζουν στα φορα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #168 Σήμερα στις 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και εκεί ο γονιός πρέπει να επέμβει άμεσα. Να το σταματήσει όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκτος αν το ξερει και τον βολευει ολο αυτο το ρευστο.Και να μην το ηξερε ΦΑΙΝΟΤΑΝ.Αλλα θεωρω οτι ειχαν γνωση οι γονεις.Εξαλλου ποινικος ο μπαμπακας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το γεγονός ότι το Αργοστόλι έχει καταλήξει να είναι τίγκα στα ναρκωτικά και στα βαποράκια δεν σας πειράζει. Μόνο το τι φόραγε και τι μακιγιάζ είχε η άλλη σας ενδιαφέρει. Κολλάτε κανένα ένσημο ή τα γράφετε αφιλοκερδώς? Click για ανάπτυξη... Ολα αυτα ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: πρόοδο, εκπαίδευση ή μόρφωση προκειμένου να εξασκήσουμε προβολή ηθικοπλαστικότητας, ενόσω παραλλήλως βυσσοδομούμε και εξολκεύουμε μύδρους και οχετούς από την όποια ατελή ψυχή μας, προς βρώση και ανθρωποφαγία, έτερων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο διότι τόλμησαν να ικανοποιήσουν ότι έμεινε ανικανοποίητο δια τους οχετολάγνους. Αιδώς. Click για ανάπτυξη... Ψυχανεμιζομαι οτι συμφωνουμε..αλλα κανε και μια μεταφραση καλου κακου...
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Η Υδροχόος έγραψε: #169 Σήμερα στις 15:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Μίλησα γενικά, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαριστούν πολλά. Πάλι ρωτάω, ποια συμπεριφορά; Αυτά τα ντράγκς δεν είναι ηρωίνη, αν δεν είσαι σε high δεν μπορεί να καταλάβει κανένας τίποτα. Ξέρεις πόσα ανήλικα πίνουν χασίς πλέον; Και μιλάμε για ηλικίες μέχρι και 12... Δεν το σκάνε μέσα στο σπίτι πάντως. Αυτά γίνονται έξω με παρέες. Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και μην είσαι τόσο απόλυτος, για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Τί ποιά συμπεριφορά ; Νομίζεις ότι το χασίς είναι κάτι απλό, το πίνουν λες και πίνουν γάλα και όλα καλά ; Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, να πω ότι ένας γονιός (ας μιλήσουμε γι΄ αυτούς που έχουν παιδί στις ηλικίες που αναφέρεις : στα 12, 13, 15...) που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Μην έχεις, λοιπόν, την εντύπωση ότι όλα γίνονται εκτός σπιτιού και τέλος. Υπάρχουν ενδείξεις και μέσα στο σπίτι. Και δεν είναι μια και δυο... Όμως, θα ξαναπώ...Για τον γονιό που θέλει να "σπάσει αυγά" και να δίνει τί συμβαίνει. Αν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια και να είναι στην κοσμάρα του, τότε ναι, τα πράγματα αλλάζουν...
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο Paragontas7000: #170 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: που ζει στο ίδιο σπίτι με το παιδί του καθημερινά, δε γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί θα θέλει να είναι συνέχεια σχεδόν εκτός σπιτιού, θα έχει σωματικά συμπτώματα, η συμπεριφορά του θ΄ αλλάξει κατά πολύ (θα κρύβεται, θα απομονώνεται, θα "πέσουν" οι βαθμοί στο σχολείο κ.λπ.). Τί άλλα παραδείγματα να φέρω ; Υπάρχουν κι άλλα... Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο?
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.680 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Ο giannhs2001: #171 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις τόσο καλά Click για ανάπτυξη... Κλαίω... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλάζει η γενική συμπεριφορά τού παιδιού. Για να μην πω ότι γίνεται πιο παραβατική, Click για ανάπτυξη... WHAT? Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: θα έχει σωματικά συμπτώματα Click για ανάπτυξη... Τι το σωματικό προκαλεί το χασίς; Για λίγη ώρα γίνονται κόκκινα τα μάτια.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:40 Η Υδροχόος έγραψε: #172 Σήμερα στις 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ;
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Ο Paragontas7000: #173 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όταν λέω σωματικά συμπτώματα...δεν εννοώ τρέμουλο κ.λπ. "Να μένουν τα μάτια"...σού κάνει ή όχι ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ισχυει αυτο.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:41 Η Υδροχόος έγραψε: #174 Σήμερα στις 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οχι δεν ισχυει αυτο. Click για ανάπτυξη... Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ;
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:42 Ο Paragontas7000: #175 Σήμερα στις 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ποιός το λέει αυτό ; Εσύ ; Click για ανάπτυξη... Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:44 Η Υδροχόος έγραψε: #176 Σήμερα στις 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εγω ναι. Πιστεψε με ξερω καλυτερα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ ξέρω. Απ΄ την πλευρά τού γονιού. Αλλά επειδή εσύ και ο Γιάννης το παίζετε πάρα πολύ έξυπνοι και σχετικοί, σας αφήνω να συνεχίσετε ως φωστήρες και να αποσυρθώ, μιας και τίποτα δε γνωρίζω...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.417 μηνύματα. Σήμερα στις 15:45 Ο American Economist: #177 Σήμερα στις 15:45 https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/poios-einai-o-vangelis-galiatsatos-o-nearos-arsivaristas-pou-katigoreitai-gia-ton-thanato-tis-19-xronis-mirtos-stin-kefalonia/
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Η Πουπουλίνα: #178 Σήμερα στις 15:48 Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 9 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 charmander Angelikaaa Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander camil American Economist Angelikaaa Libertus Entropy24 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 еще один пророк р... iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki fockos Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα καντασιαν,το ευκολο κερδος....ινφλουενσερ για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπητη αμαριλυς και ανταμιτσα...που τοσο απεχθανεσαι./στε...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ/τε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.869 μηνύματα. Σήμερα στις 15:48 Ο Paragontas7000: #179 Σήμερα στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω θα πω το εξης. Ο καθενας εχει το καθε δικαιωμα να κανει την δουλεια που θελει..να ντυνεται οπως θελει..και να βαζει 100 πλαστικα βυζια. Το να μας το πλασαρουν αυτο ομως ως καλο και θεμιτο ..τα προτυπα κραντασιαν...ινφλουενσρε για επαγγελμα....κοκες και οτι ναναι....ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑ Ι ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟΑ ΟΥΤΕ ΘΕΜΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΤΙΛΙΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΥΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.100 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Πουπουλίνα: #180 Σήμερα στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καλα ντε μη φωναζεις μεσημεριατικα Click για ανάπτυξη... Δεν φωναζω.Μιλαω και τονιζω αυτα που εγω θεωρω σημαντικα.Μαθε το και αυτο.