Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 15:52 Ο Buggs έγραψε: #181 Σήμερα στις 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:10 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Η Υδροχόος έγραψε: #182 Σήμερα στις 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Καλός είσαι και του λόγου σου...Που είπες, κάποια ποστ παραπάνω, ότι... ...Η κοπελα ησυχασε απο μια ζωή ολοτελα χαμένη και οι γονεις της επισης ησυχασαν απο την οποια ψευδαίσθηση οτι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τη σώσουν... Ωραία μηνύματα "περνάς". Σε νέους ανθρώπους και γονείς... Επειδή εσύ έχεις πάρει όποιες αποφάσεις έχεις πάρει, γυρίζεις και λες ότι η κοπέλα "ησύχασε"...Λες και πήγε για ύπνο και μετά από λίγη ώρα θα ξυπνήσει... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Η adams33 έγραψε: #183 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:24 Η Υδροχόος έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:24 Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Είπα σωματικά και το πήρατε και το ξεχειλώσατε... Αστειευτείτε με τέτοια θέματα, δεν πειράζει...Έχουν κλείσει σπίτια απ΄ τα ναρκωτικά... Γιατί όσο και να το απλοποιείτε...το χασισάκι μια χαρά ναρκωτικό είναι. Το ότι δεν είναι κόκα ή ηρωίνη, δεν το απενοχοποιεί... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:32 Η Πουπουλίνα: #185 Σήμερα στις 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:34 Ο Buggs έγραψε: #186 Σήμερα στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: .Ειμαι; οχι. Click για ανάπτυξη... Εισαι καλυτερη μήπως; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Η Υδροχόος έγραψε: #182 Σήμερα στις 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Καλός είσαι και του λόγου σου...Που είπες, κάποια ποστ παραπάνω, ότι... ...Η κοπελα ησυχασε απο μια ζωή ολοτελα χαμένη και οι γονεις της επισης ησυχασαν απο την οποια ψευδαίσθηση οτι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τη σώσουν... Ωραία μηνύματα "περνάς". Σε νέους ανθρώπους και γονείς... Επειδή εσύ έχεις πάρει όποιες αποφάσεις έχεις πάρει, γυρίζεις και λες ότι η κοπέλα "ησύχασε"...Λες και πήγε για ύπνο και μετά από λίγη ώρα θα ξυπνήσει... adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Η adams33 έγραψε: #183 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:24 Η Υδροχόος έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:24 Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Είπα σωματικά και το πήρατε και το ξεχειλώσατε... Αστειευτείτε με τέτοια θέματα, δεν πειράζει...Έχουν κλείσει σπίτια απ΄ τα ναρκωτικά... Γιατί όσο και να το απλοποιείτε...το χασισάκι μια χαρά ναρκωτικό είναι. Το ότι δεν είναι κόκα ή ηρωίνη, δεν το απενοχοποιεί... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:32 Η Πουπουλίνα: #185 Σήμερα στις 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:34 Ο Buggs έγραψε: #186 Σήμερα στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: .Ειμαι; οχι. Click για ανάπτυξη... Εισαι καλυτερη μήπως; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Καλός είσαι και του λόγου σου...Που είπες, κάποια ποστ παραπάνω, ότι... ...Η κοπελα ησυχασε απο μια ζωή ολοτελα χαμένη και οι γονεις της επισης ησυχασαν απο την οποια ψευδαίσθηση οτι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τη σώσουν... Ωραία μηνύματα "περνάς". Σε νέους ανθρώπους και γονείς... Επειδή εσύ έχεις πάρει όποιες αποφάσεις έχεις πάρει, γυρίζεις και λες ότι η κοπέλα "ησύχασε"...Λες και πήγε για ύπνο και μετά από λίγη ώρα θα ξυπνήσει...
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Η adams33 έγραψε: #183 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:24 Η Υδροχόος έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:24 Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Είπα σωματικά και το πήρατε και το ξεχειλώσατε... Αστειευτείτε με τέτοια θέματα, δεν πειράζει...Έχουν κλείσει σπίτια απ΄ τα ναρκωτικά... Γιατί όσο και να το απλοποιείτε...το χασισάκι μια χαρά ναρκωτικό είναι. Το ότι δεν είναι κόκα ή ηρωίνη, δεν το απενοχοποιεί... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:32 Η Πουπουλίνα: #185 Σήμερα στις 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:34 Ο Buggs έγραψε: #186 Σήμερα στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: .Ειμαι; οχι. Click για ανάπτυξη... Εισαι καλυτερη μήπως; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Καμια σχεση. Ποιος εχει σωματικα συμπτωματα απο το χασις ρε παιδια? Καινουργιο και αυτο? Click για ανάπτυξη... Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:24 Η Υδροχόος έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:24 Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Είπα σωματικά και το πήρατε και το ξεχειλώσατε... Αστειευτείτε με τέτοια θέματα, δεν πειράζει...Έχουν κλείσει σπίτια απ΄ τα ναρκωτικά... Γιατί όσο και να το απλοποιείτε...το χασισάκι μια χαρά ναρκωτικό είναι. Το ότι δεν είναι κόκα ή ηρωίνη, δεν το απενοχοποιεί... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:32 Η Πουπουλίνα: #185 Σήμερα στις 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:34 Ο Buggs έγραψε: #186 Σήμερα στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: .Ειμαι; οχι. Click για ανάπτυξη... Εισαι καλυτερη μήπως; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Είπα σωματικά και το πήρατε και το ξεχειλώσατε... Αστειευτείτε με τέτοια θέματα, δεν πειράζει...Έχουν κλείσει σπίτια απ΄ τα ναρκωτικά... Γιατί όσο και να το απλοποιείτε...το χασισάκι μια χαρά ναρκωτικό είναι. Το ότι δεν είναι κόκα ή ηρωίνη, δεν το απενοχοποιεί...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:32 Η Πουπουλίνα: #185 Σήμερα στις 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:34 Ο Buggs έγραψε: #186 Σήμερα στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: .Ειμαι; οχι. Click για ανάπτυξη... Εισαι καλυτερη μήπως; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα. Click για ανάπτυξη... Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:34 Ο Buggs έγραψε: #186 Σήμερα στις 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: .Ειμαι; οχι. Click για ανάπτυξη... Εισαι καλυτερη μήπως; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 16:37 Η Πουπουλίνα: #187 Σήμερα στις 16:37 Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε. Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 16:39 Ο Buggs έγραψε: #188 Σήμερα στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 17:27 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Click για ανάπτυξη... Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο". Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα. Σήμερα στις 16:44 Η adams33 έγραψε: #189 Σήμερα στις 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος... Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 16:53 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς... Click για ανάπτυξη... Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα Τελος...
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.913 μηνύματα. Σήμερα στις 16:45 Ο Dias έγραψε: #190 Σήμερα στις 16:45 Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.615 μηνύματα. Σήμερα στις 16:52 Η glayki έγραψε: #191 Σήμερα στις 16:52 Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 16:57 Η Υδροχόος έγραψε: #192 Σήμερα στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ... Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα .. Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ... Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα Τελος... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι... Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ; Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε... Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"... Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #193 Σήμερα στις 18:20 Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 18:39 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικα καποιοι οτι του φανει λεμε.. Κατα τα αλλα αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..απλα και ομορφα.Αυτη ειναι η ουσια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εχουν και στερητικά Σαν μια που φοβόταν οτι αν το μυρίζει συχνά μπορει να υπάρχει εθισμός Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα.Τουτεστιν γινεσαι βλητο αγαπουλα με το χασισακια αν το κανεις συχνα και για καιρο.Εκτος του γεγονοτος οτι μετα θες κατι πιο βαρυ. Ανοιγουμε και κανενα βιλβιο ναι αγαπουλα; Κάνναβη και Εγκέφαλος: Η Μακροχρόνια χρήση και οι επιπτώσεις της στη σκέψη και τη μνήμη veresiesclinic.com Α..μην ξεχασω και βεβαια υπαρχει εθισμος..κυριως ψυχολογικος. Οποτε οσα δεν φτανεις αγαπουλα..αστα για αυτους που τα φτανουν.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.354 μηνύματα. Σήμερα στις 18:45 Η Grand Duchess: #194 Σήμερα στις 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξενοδοχειο εκλεισε να πανε να κανουν τι εκει; Δηλαδη εγω εχω εναν φιλο/γκομενο...του λεω θα παω για ποτο με τον ταδε φιλικο μου φιλο..και μετα εγω κλεινω δωματιο ξενοδοχειου με αυτον...και ολα αθωα και καλα; Click για ανάπτυξη... Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.103 μηνύματα. Σήμερα στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #195 Σήμερα στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να κάνουν την δόση τους, ο ένας από τους τρεις έφερε την ουσία σε δύο διαδρομές μάλιστα. Με την δεύτερη ή κοπέλα έπαθε το overdose Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο λεω.Η κοπελα ΑΠΟ ΠΡΙΝ ειχε κλεισει η ΙΔΙΑ το ξενοδοχειο και το ειχε πληρωσει.Οι ξενοδοχοι το λενε αυτο.Οποτε αυτα περι ναρκωτικων που της εριξαν στο ποτο και την παρεσυραν εκει..τις μαλακιες δηλαδη που λεει ο πατερας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Αυτο λεω.Η ιδια το ειχε κλεισει απο πριν και το ειχε πληρωσει. Να κανουν τη δοση και ισως οχι μονο. Αλλα αυτη ας εκανε οτι ηθελε.Αν το ηθελε και ηταν δικια της επιλογη..δενε χω θεμα με αυτο εγω ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ. Με το οτι αυτοι την εφεραν εκει..στο να γινει αυτο που εγινε και να εχει αυτα τα προτυπα..και κυριως..... .........ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ...αυτο εγω δεν αντεχω.Ηξεραν πολυ καλα. Εμενα αυτο που με αηδιαζει ειναι το σκηνικο οτι ΑΧ..ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ..ΤΗς ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ηθελε να σπουδασει αλλα δεν την αφησα να παει αθηνα για να την προσεχω μην μπλεξει..ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. υγ.Εννοειται για τους εγκληματιες που την παρατησαν δεν τιθεται καν θεμα συζητησης
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:27 Η Himela έγραψε: #196 Σήμερα στις 19:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Γιατί αν είσαι καθωσπρέπει δεν μπορεί να τραβήξεις κόσμο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Μα δεν ξέρω τί άλλο να πω για να εξηγήσω. Η εμφάνιση δείχνει ποιος είσαι, τί πιστεύεις, τί αξίες έχεις. Με αυτή την εμφάνιση τύπου Καρντάσιαν όπως σωστά το έβαλε σε μία λέξη η Πουπουλίνα, τί παρέες πιστεύεις οτι έχει κάποια κοπέλα, δε λέω για τη συγκεκριμένη; Λες να πηγαίνει έτσι ας πούμε στη σχολή της; Στη βιβλιοθήκη; Σε εθελοντισμό; Στην εκκλησία; Με αυτή την εμφάνιση μια κοπέλα παραπέμπει σε άλλα πράγματα, τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις, το δέχομαι, αλλά μιλάω για στατιστικά.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.679 μηνύματα. Σήμερα στις 19:29 Ο Buggs έγραψε: #197 Σήμερα στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:52 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω αν το εχεις αντιληθει..αλλα το αγνο και αθωο χασισακι καταστρεφει τα κυτταρα του εγκλεφαλου αγαπουλα. Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ατομο που μετα απο κατανάλωση 4 γρ. χασις/ημερα, επι εξι μηνες και απειρη καταναλωση αλκοολ αποδειχτηκε ιδιοφυια στις παλιες εισαγωγικες του Πολυτεχνικου κυκλου που εμπαιναν ο 1 στους 30, αγαπούλα. Aν κρινω απο την επιδοση του τα εγκεφαλικά του κυτταρα όντως είχανε παρει φωτια αλλα οχι με τον τροπο που εννοείς μάλλον. Αυτουνού πετούσανε σπίθες.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.827 μηνύματα. Σήμερα στις 19:32 Η Himela έγραψε: #198 Σήμερα στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη amarelia Προσωπικές επιθέσεις 23 Απριλίου 2026 στις 15:27 Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Angelikaaa Entropy24 charmander American Economist stephanil fockos camil еще один пророк р... giannhs2001 Memetchi back2967 Kate1914 Scandal taketrance chester20080 Paragontas7000 iew Wonderkid johnsala thenutritionist CuriousBee touvlo Δροσουλίτης GeorgePap2003 rafaela11 fourkaki Sotiris 12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κλαίω... Click για ανάπτυξη... Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.595 μηνύματα. Σήμερα στις 19:40 Η Λένω έγραψε: #199 Σήμερα στις 19:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:47 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις. Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Click για ανάπτυξη... Στο Athens magazine το διάβασες; Στο The TOC;
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.968 μηνύματα. Σήμερα στις 19:41 Η Υδροχόος έγραψε: #200 Σήμερα στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω...
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επειδή αντιλαμβάνομαι οτι η Υδροχόος μιλάει από κάποια προσωπικά της βιώματα, θα πρότεινα να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην περνάμε στην ειρωνεία. Το αν τα ναρκωτικά, ελαφριά ή βαριά, κάνουν κακό, δε θα το μάθουμε τώρα. Έτσι, κάνω μια πρόταση. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι με την ειρωνεία (μπορεί και γιατί συμπαθώ τον Γιάννη...). Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά, είναι ότι παιδιά 23, 24 χρονών έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζουν τα πάντα. Και μάλιστα πολύ καλά. Δεν είναι έτσι, λοιπόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από πολύ κοντά, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.- Το από πάνω σχόλιο από σένα δε, απαράδεκτο... Τί να πω...