Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της Μυρτούς

Λοιπον γιατι ολοι πιάσατε να με φάτε; Με βαφτίζετε ολοι τρολ (ισως έχετε κανει αναφορά) λέτε οτι είμαι παλιάνθρωπος κοκ Απλά αδιαφορώ το τι λένε οι δημοσιογράφοι.....

Ρωτάω ποια ειναι η αντιμετώπιση σε αυτό το περιστατικό;

Εχτες το πρωί διάβασα ένα άρθρο (μονο ένα) δημοσιογράφων που έλεγε κάποια πράγματα που τα περισσοτερα δεν ισχύουν μάλλον και το βράδυ πριν κοιμηθω ακουσα δηλώσεις δικηγόρων κατηγορούμενων δεν άκουσα τους δικηγορους υπεράσπισης.

Ενώ το πρωί ειδα οτι την παρατήσανε σε ένα παγκάκι και φύγανε τώρα ειδα οτι περιμένανε και την παραδώσανε στο ασθενοφόρο. Επίσης όσο αφορά την αντιμετώπιση στο νοσοκομείο σίγουρα δεν ειναι οπως τα παρουσιάζει ο Αδωνης τα πράγματα. (Εκτός αν θέλετε να πιστέψω οτι στα επειγοντα ήτα 4- 5 το πρωί ήταν αναισθησιολογος , καρδιολογος κοκ)

Δεν μας έχουν δώσει αν ο αναισθησιολόγος/ αν ηταν on call εφημερία ή αν ήταν στο νοσοκομείο (ούτε θα μας το δώσουν αυτό) μπορώ να απαντήσω αλλά θα πειτε οτι δεν έχω στοιχειά. Έχω άποψη αλλά δε μπορώ να κρίνω ακόμα. Oποτε δε κρίνω αρνητικά ούτε τους ιατρους (οι οποίοι δε φταινε δε μπορεί να εισαι 10-15 εφημεριες 24ωρες μεσα σε ένα νοσοκομείο) ούτε τους κατηγορούμενους.

Δεν ειπαν αν οι ΕΚΑΒιτες πήραν τηλ στο νοσοκομείο πριν για να προετοιμαστούν ως έκτακτο στο νοσοκομείο (αυτο ειναι πολύ´σοβαρο) (ας ήταν 500 μέτρα έπρεπε να υπάρχει επικοινωνία). Ξαναρωτώ Ξερετε ποια ειναι η αντιμετώπιση σε αυτά τα περιστατικά ;
Απαντω Η κοπέλα έπρεπε να είχε διασωληνωθεί αμέσως αν ειχε γινει θα ζούσε.

Ρωτάμε και εμείς..... το ότι οι κατηγορούμενοι δεν την παράτησαν και περίμεναν να έρθει το ΕΚΑΒ μαζί της.... το έχετε γράψει στο Ημερολόγιο του Νοσοκομείου ; έτσι μας είπες οτι δεν την παράτησαν και ήταν μαζί. Ποθεν προκύπτει αυτό ;

δευτερον... ο αρσιβαρίστας σαν αθλητής είχε γνώσεις για ΚΑΡΠΑ ; ή οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Έπρεπε να έχει το ασθενοφόρο απινιδωτή ; προβλέπεται ; αν ο αρσιβαρίστας είχε γνώσεις ΚΑΡΠΑ μπορούσε να τις εφαρμόσει χωρις να υπάρξει κίνδυνος ; σε ποιο σημείο την άφησε..... ήταν το κεφάλι της στη σωστή θέση για να παίρνει αέρα ο αεραγωγός ; κτλ κτλ.

βγαίνεις και μας λές οτι δε φταίει κανένας..... κάποιος δεν πρέπει να φταίει για αυτο που συνέβη ;

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ειπαν αν οι ΕΚΑΒιτες πήραν τηλ στο νοσοκομείο πριν για να προετοιμαστούν ως έκτακτο στο νοσοκομείο (αυτο ειναι πολύ´σοβαρο) (ας ήταν 500 μέτρα έπρεπε να υπάρχει επικοινωνία). Ξαναρωτώ Ξερετε ποια ειναι η αντιμετώπιση σε αυτά τα περιστατικά ;
Απαντω Η κοπέλα έπρεπε να είχε διασωληνωθεί αμέσως αν ειχε γινει θα ζούσε.
Διασωλήνωση δε γίνεται και μέσα στο ΕΚΑΒ ; Υποτυπώδης έστω, μέχρι να φτάσουν ; Πέρα απ' αυτό, αν υποθέσουμε ότι οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ δεν ενημέρωσαν ότι φτάνει έκτακτο περιστατικό...οι γιατροί γιατί δεν την βούτηξαν αμέσως με το που έφτασαν στο νοσοκομείο ; Δεν ήταν στη θέση τους ;

Αν δεν ήταν στη θέση τους (όπως αφήνεις να εννοηθεί...) τί σημασία έχει (επί του πρακτέου, όχι βάσει πρωτοκόλλου...), αν ενημέρωνε το ΕΚΑΒ ότι μεταφέρει έκτακτο περιστατικό ;
Λοιπον γιατι ολοι πιάσατε να με φάτε; Με βαφτίζετε ολοι τρολ (ισως έχετε κανει αναφορά) λέτε οτι είμαι παλιάνθρωπος κοκ Απλά αδιαφορώ το τι λένε οι δημοσιογράφοι.....
Δεν ισχύουν αυτά που λες. Γιατί κάποιος να σε χαρακτηρίσει έτσι ;

Προσωπικά, σε προηγούμενο ποστ μου, ειρωνεύτηκα το γεγονός ότι τόνισες ότι τα κ@λόπαιδα περίμεναν το ΕΚΑΒ. Και έτσι να έγινε τί έχει να λέει ; Να τους πούμε και μπράβο ; Αυτό έθιξα μόνο.

Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ να μη χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τέτοια περιστατικά καθώς έτσι προσβάλλουμε τη μνήμη των πραγματικά άτυχων ανθρώπων...«άτυχη» ήταν κάποια που πήρε το τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις 28/02/2023, όχι κάποια wannabe Τούνη που κάνει βίζιτες, ναρκωτικά, συναγελάζεται με τον υπόκοσμο και γενικότερα πάει γυρεύοντας να φάει το κεφάλι της!

Και γενικά πολύ συζήτηση γι' αυτό το περιστατικό χωρίς λόγο, η εικόνα του θύματος μιλά από μόνη της, όπως κι οι πληροφορίες για τους γ@μιάδες της (γνωστά σεσημασμένα λουλούδια του μπαξέ)...
Ντροπή σου

Καλά ηρέμησε, ούτε η μάνα της να 'σουν που έλεγε ότι η κόρη της ήταν για καλλιστεία κ.λπ. σιγά τη γυναίκα, 19 χρονών κι έμοιαζε με «τραβηγμένη» 35-40άρα κι απ' ότι διέκρινα κι από μια photo πιθανότατα με κλασικό επαρχιώτικο χάλια χαμόγελο/οδοντοστοιχία (γι' αυτό και δεν ποζάρει χαμογελαστή πουθενά απ' ότι είδα)...
Βρε συ είναι δυνατόν ;

Και εδώ η εμφάνιση ; Και εδώ τα 7αρι, 9αρι, 10αρι ;

Δηλαδή αν δεν ήταν η "σιγά τη γυναίκα με το επαρχιώτικο χαμόγελο...", αλλά για τα καλλιστεία, όπως υποστήριζε η μητέρα της, θα άλλαζε κάτι ;

Στην τελική, είναι νεκρή. Και κάποια πράγματα αν σκεφτούμε, "φωναχτά" δεν τα λέμε. Σεβόμενοι και το γεγονός ότι πέθανε η κοπέλα...

Ευθέως θα (σ)το πω. Πώς μπορείς και είσαι τόσο σκληρός ;

Ποια είναι αυτή η "γνωστή πλατφόρμα";
Μπορείς να βάλεις σύνδεσμο εδώ ή δεν επιτρέπεται;
Δεν είναι μία, είναι πολλές κλειστές. Απλώς μπορείς να ξεκινήσεις και με αυτό που είπα στον Ηλία, αλλά καλύτερα να μάθεις πρώτα για την «υποκουλτούρα» των «incels», ώστε να έχεις μια πιο γενική εικόνα πριν δεις και ανάλογα ντοκιμαντέρ.

Ευθέως θα (σ)το πω. Πώς μπορείς και είσαι τόσο σκληρός ;
Ανωνυμια πισω απο το ιντερνετ ειναι η απαντηση. In real life μπροστα σε κοσμο, ουτε τα μισα δεν θα ελεγε.
Προσωπικά, σε προηγούμενο ποστ μου, ειρωνεύτηκα το γεγονός ότι τόνισες ότι τα κ@λόπαιδα περίμεναν το ΕΚΑΒ. Και έτσι να έγινε τί έχει να λέει ; Να τους πούμε και μπράβο ; Αυτό έθιξα μόνο.
Αμα εγινε ετσι οπως λεει ο φοκος και που διαβασα και εγω , τοτε αλλαζει πολλα στο ποινικο κομματι της υποθεσης. Δεν υπαρχει εγκαταλειψη θυματος οπως ξεραμε αρχικα./

Δεν είναι μία, είναι πολλές κλειστές. Απλώς μπορείς να ξεκινήσεις και με αυτό που είπα στον Ηλία, αλλά καλύτερα να μάθεις πρώτα για την «υποκουλτούρα» των «incels», ώστε να έχεις μια πιο γενική εικόνα πριν δεις και ανάλογα ντοκιμαντέρ.
Καλά, δεν σημαίνει ότι αυτά τα κτήνη που είχαν κάνει αυτό στην Πελικό. Τότε κιόλας που το έκαναν δεν υπήρχε καν ο όρος. Θεωρώ πάντως ότι οι incels προέκυψαν σαν αποτέλεσμα του φεμινισμού. Σημεία των καιρών.

Και καλά έπαθαν και σωστά δεν επιλέγονται πλέον.

Αμα εγινε ετσι οπως λεει ο φοκος και που διαβασα και εγω , τοτε αλλαζει πολλα στο ποινικο κομματι της υποθεσης. Δεν υπαρχει εγκαταλειψη θυματος οπως ξεραμε αρχικα./
Το ότι την μετέφεραν από το δωμάτιο κάτω σε παγκάκι ή στο δρόμο, τί είναι ; Εγκατάλειψη δεν είναι, τρόπον τινά ; Ίσως και καθοριστικής σημασίας. Και εκεί μπέρδευαν τους διασώστες μέχρι να αποφασίσουν τί θα πουν : Μια την βρήκαν εκεί, μια την μετέφεραν οι ίδιοι κ.λπ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα αποδειχθεί. Και μακάρι να μην αλλάξει τίποτα στο ποινικό κομμάτι και να πάθουν ακριβώς αυτό που τους αξίζει, χωρίς ελαφρυντικά...

Το ότι την μετέφεραν από το δωμάτιο κάτω σε παγκάκι ή στο δρόμο, τί είναι ; Εγκατάλειψη δεν είναι, τρόπον τινά ; Ίσως και καθοριστικής σημασίας. Και εκεί μπέρδευαν τους διασώστες μέχρι να αποφασίσουν τί θα πουν : Μια την βρήκαν εκεί, μια την μετέφεραν οι ίδιοι κ.λπ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα αποδειχθεί. Και μακάρι να μην αλλάξει τίποτα στο ποινικό κομμάτι και να πάθουν ακριβώς αυτό που τους αξίζει, χωρίς ελαφρυντικά...

Ο φοκος δεν απαντάει στο αν γράφονται αυτά στο ημερολόγιο συμβάντων του νοσοκομείου... Από γενικότητες επιπέδου πρωιναδικων μας χορτασε 😄

Το ότι την μετέφεραν από το δωμάτιο κάτω σε παγκάκι ή στο δρόμο, τί είναι ; Εγκατάλειψη δεν είναι, τρόπον τινά ;
Απο το δωματιο στον δρομο την μετεφεραν για να την βρει εκει το εκαβ.Ειπαν ψεματα στους διασωστες οτι την βρηκαν εκει για να την σκαπουλαρουν αφου ειχαν χεσμενη την φωλια τους.

Καλά, δεν σημαίνει ότι αυτά τα κτήνη που είχαν κάνει αυτό στην Πελικό. Τότε κιόλας που το έκαναν δεν υπήρχε καν ο όρος. Θεωρώ πάντως ότι οι incels προέκυψαν σαν αποτέλεσμα του φεμινισμού. Σημεία των καιρών.
Ναι, η ιστορία της είναι ιδιαίτερα σοκαριστική και, πολύ σωστά, τότε δεν υπήρχε ο όρος ούτε η γνώση…
Τώρα, όμως υπάρχει. Υπάρχουν σχετικές έρευνες και μελέτες.

Απο το 2022 εχω ανάλογη ερευνητική εργασία πάνω στον φεμινισμό,online Radicalization την υποκουλτούρα των incels και αμέτρητες εργατοώρες σε ομιλίες για τον μισογυνισμό Toxic Masculinity και την καταπολέμησή του με γνώμονα πάντα τα παιδιά και τους εφήβους.
O αλγόριθμος εχει την ιδιότητα να εντοπίζει εύκολα παιδιά και εφηβους και να προτείνει περιεχόμενο που σε οδηγεί σε echo chamber..
Ήμουν και συνεχίζω, όσο αντέχω τόσο κοντά στα παιδιά και στους γονείς, ειδικά στις μητέρες, που για εμένα όλο αυτό είναι σκοπός και μεγάλη αγάπη ειδικα τωρα που μεγάλωσαν και τα δικα μου !

Τελευταία επεξεργασία:
Ο φοκος δεν απαντάει στο αν γράφονται αυτά στο ημερολόγιο συμβάντων του νοσοκομείου... Από γενικότητες επιπέδου πρωιναδικων μας χορτασε 😄
Αυτό είναι το ένα σκέλος. Από την άφιξη του ΕΚΑΒ στο σημείο και μετά...

Εδώ υπάρχουν σημεία και τέρατα στο άλλο σκέλος...Τί έγινε στο δωμάτιο, μέχρι που την πήρε αγκαλιά και την μετέφερε εκτός...

Αυτό είναι το ένα σκέλος. Από την άφιξη του ΕΚΑΒ στο σημείο και μετά...

Εδώ υπάρχουν σημεία και τέρατα στο άλλο σκέλος...Τί έγινε στο δωμάτιο, μέχρι που την πήρε αγκαλιά και την μετέφερε εκτός...

Φαντάσου ότι μια δικογραφία μπορεί να είναι 100-200 σελίδες να δουλευουν 3-4 άτομα για να φυγει γρήγορα για τον Ανακριτή κ τον εισαγγελέα κ να έχεις τον κάθε μυρωδιά του φβ να κάνει τον τηλεδικαστη με σκορπιες ανεπίσημες πληροφοριες.

Το θέμα είναι τι λεει η δικογραφία. Αυτήν εξετάζουν στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία.

Εγώ ρωτάω αν κατεγράφη ότι ήταν μαζί όταν τη παρελαβε το ΕΚΑΒ γιατί είναι σημαντική πληροφορια. Ο φοκος δεν απαντάει βέβαια αλλά μας ρωτάει αν ξέρουμε κάτι αλλά που είναι θέματα των ιατρών να τα ξέρουν.

Πάμε παρακατω... Αν τώρα έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο και μετά καποιος πει ότι ήταν ψεύδεται. Γιατί αν ήταν για ποιο λόγο δεν το έγραψε εκείνη τη στιγμή ;

Άφιξη πχ στις 05.00 στο σημείο ενδιαφέροντος παρεληφθη η ημεδαπη με στοιχεία σε ....... Κατάσταση παρουσια των. .... Η χωρίς παρουσια κτλ κτλ.

Για κάποιο λόγο, όλη αυτή η υπόθεση μου θυμίζει την κλασική 80s ελληνική ταινία ''Τα Τσακάλια''. Από τότε συνέβαιναν αυτά, απλά ίσως όχι σε τέτοια έκταση.

Το θέμα είναι τι λεει η δικογραφία. Αυτήν εξετάζουν στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία.

Εγώ ρωτάω αν κατεγράφη ότι ήταν μαζί όταν τη παρελαβε το ΕΚΑΒ γιατί είναι σημαντική πληροφορια. Ο φοκος δεν απαντάει βέβαια αλλά μας ρωτάει αν ξέρουμε κάτι αλλά που είναι θέματα των ιατρών να τα ξέρουν.
Μα πού να ξέρει για να σου απαντήσει ; Για να σου δώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία που θες ; Ήταν ο φόκος παρών στο περιστατικό ή έστω στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ;;

Μα κι αν ξέρει/έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί, σου φαίνεται λογικό να το πει "στον αέρα", όταν μάλιστα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και η δικογραφία ακόμα ανοιχτή ;

Μα πού να ξέρει για να σου απαντήσει ; Για να σου δώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία που θες ; Ήταν ο φόκος παρών στο περιστατικό ή έστω στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ;;

Μα κι αν ξέρει/έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί, σου φαίνεται λογικό να το πει "στον αέρα", όταν μάλιστα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και η δικογραφία ακόμα ανοιχτή ;

Γενικά ρωτάω εάν κάνουν καταγραφές αναλυτικά στο ημερολόγιο συμβάντων. Οχι για το συγκεκριμένο. Ας μας πει γενικά. Εδώ βγαίνει κ λεει οτι δεν την εγκατέλειψαν... Που το ξέρει; αμα το ξερει θα ξέρει και που καταγράφηκε αν καταγράφηκε.

ε ναι δεν ημουν οποτε γενικόλογα θα απαντάω. Γενικά δεν υπάρχει ημερολογιο αλλά υπάρχει το λεγόμενο ΚΑΒ (που δε ξέρω ποια ειναι τα αρχκα και τα λένε αυτά) αυτό ειναι ένα κενό που γράφεις στοιχεία απο πάνω. και κάτω έχει ένα κενό και γράφεις οτι θελεις. πχ διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ - οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια- γραφεις την κλινική εξεταση λες τι έκανες παρθηκε γενική βιοχημικό, έγινε ΗΚΓ, έγινε κλήση καρδιολογου, αναισθησιολόγου και μετά συνεχίζεις με τα αποτελέσματα και την έκβαση. Οταν μπει σε τμήμα υπάρχει η λεγόμενη λογοδοσία που τη γράφουν οι νοσηλευτές και συμπληρώνεται ανά βράδια και ο ιατρικός φάκελος που στη λεγόμενη πορεία νόσου γράφει ανα ημέρα τι έκανες.

ε ναι δεν ημουν οποτε γενικόλογα θα απαντάω. Γενικά δεν υπάρχει ημερολογιο αλλά υπάρχει το λεγόμενο ΚΑΒ (που δε ξέρω ποια ειναι τα αρχκα και τα λένε αυτά) αυτό ειναι ένα κενό που γράφεις στοιχεία απο πάνω. και κάτω έχει ένα κενό και γράφεις οτι θελεις. πχ διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ - οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια- γραφεις την κλινική εξεταση λες τι έκανες παρθηκε γενική βιοχημικό, έγινε ΗΚΓ, έγινε κλήση καρδιολογου, αναισθησιολόγου και μετά συνεχίζεις με τα αποτελέσματα και την έκβαση. Οταν μπει σε τμήμα υπάρχει η λεγόμενη λογοδοσία που τη γράφουν οι νοσηλευτές και συμπληρώνεται ανά βράδια και ο ιατρικός φάκελος που στη λεγόμενη πορεία νόσου γράφει ανα ημέρα τι έκανες.

Πως ξέρεις ότι ήταν εκεί οι κατηγορουμενοι οταν τη παρελαβε το ΕΚΑΒ λοιπόν ; απλή απορία.

Πως ξέρεις ότι ήταν εκεί οι κατηγορουμενοι οταν τη παρελαβε το ΕΚΑΒ λοιπόν ; απλή απορία.
Το άκουσε, το διάβασε. Έχει διαρρεύσει...

Το γράψαμε και παραπάνω σαν είπαμε ότι μπέρδευαν και τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ, σαν έφτασαν, για το εάν την βρήκαν στο δρόμο ή ήταν μαζί της...Τα μάσαγαν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back