Kougami Δραστήριο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 413 μηνύματα. Κυριακή στις 14:32 Ο Kougami έγραψε: #61 Κυριακή στις 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αξιζει να ξεκινησω τα χαρι ποτερ εν ετη 2026? Βγαινει και σειρα απο την θρυλικη hbo τον δεκεμβριο. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά τα έβλεπα τα χρόνια που έβγαιναν (κάποια τα είχα δει στο σινεμά) αλλά ακόμα και σήμερα άνετα κάθομαι να τα ξαναδώ άμα τα δείξει στην τηλεόραση ξέρω’γω. Μπορεί να είναι και η νοσταλγία λίγο.Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. Κυριακή στις 14:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #62 Κυριακή στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξέρεις το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό βιβλίο. Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν πετύχαν καλά και την μετάφραση στα Ελληνικά. Να διαβάσεις όλη την τριλογία. Το αγαπημένο μου είναι το σκοτεινό δάσος. Spoiler: 💫 Α και να δείς τη σειρά του Netflix για το 3bp. Μου άρεσε πολύ! Αυτά Click για ανάπτυξη... Το εχω δειιι και γνωρίζω τα βιβλία, στην αρχή ειχα διαβάσει στα reviews οτι ειναι αρκετα misogynistic αλλα η πλοκή εχει ενδιαφέρον. Να σου πω την αλήθεια παροτι που είναι sci fi, ειναι πιο αληθινό απο το Project hail Mary. Αν ενας πολιτισμός ειχε συναντήσει καποιον αλλον, θα ηταν αρκετα δύσκολο για συνύπαρξη οπως στο hail Mary, θα γινόταν αυτο που εγινε στο 3 body οπου δυο πολιτισμοί πολεμούσαν μέχρι που εμφανίστηκε μεγαλύτερο ψάρι με dimensional όπλο (δεν θα κανω spoil) και εγινε οτι εγινε. Αλλα το καλοκαίρι θα τα διαβάσω Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Κυριακή στις 14:33 Ο Paragontas7000: #63 Κυριακή στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Σήμερα στις 21:55 Η amarelia έγραψε: #64 Σήμερα στις 21:55 @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: In 2130, a massive, artificial cylinder enters the Solar System, prompting a team of human explorers to intercept it. Inside, they discover a hollow, self-sustaining world filled with alien architecture and mysterious biological machines. The story follows their race against time to unlock the ship's secrets before its trajectory carries it back out into deep space. Unlike many first-contact stories, it focuses on the scientific wonder and the vast scale of an advanced civilization that seems entirely indifferent to humanity's existence. Click για ανάπτυξη... Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. 33 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #65 33 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Click για ανάπτυξη... Ωραιο φαίνεται, λοιπόν αποφάσισα να είναι το πρωτο βιβλιο απο αυτα που αναφέραμε που θα διαβάσω. Τρομερά τα sci-fi Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Angelikaaa Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa camil johnsala Debugging_Daemon Paragontas7000 taketrance charmander Εριφύλη thenutritionist vas 78 fockos Scandal еще один пророк р... touvlo gmoutzour rafaela11 Sotiris 12 fortheloveofshizaya American Economist Jack of Spades A350 bibliofagos fmarulezkd ROM32 chester20080 Kate1914 Luludaki Memetchi Wonderkid Maraki_lar_1980 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αξιζει να ξεκινησω τα χαρι ποτερ εν ετη 2026? Βγαινει και σειρα απο την θρυλικη hbo τον δεκεμβριο. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά τα έβλεπα τα χρόνια που έβγαιναν (κάποια τα είχα δει στο σινεμά) αλλά ακόμα και σήμερα άνετα κάθομαι να τα ξαναδώ άμα τα δείξει στην τηλεόραση ξέρω’γω. Μπορεί να είναι και η νοσταλγία λίγο.Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. Κυριακή στις 14:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #62 Κυριακή στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξέρεις το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό βιβλίο. Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν πετύχαν καλά και την μετάφραση στα Ελληνικά. Να διαβάσεις όλη την τριλογία. Το αγαπημένο μου είναι το σκοτεινό δάσος. Spoiler: 💫 Α και να δείς τη σειρά του Netflix για το 3bp. Μου άρεσε πολύ! Αυτά Click για ανάπτυξη... Το εχω δειιι και γνωρίζω τα βιβλία, στην αρχή ειχα διαβάσει στα reviews οτι ειναι αρκετα misogynistic αλλα η πλοκή εχει ενδιαφέρον. Να σου πω την αλήθεια παροτι που είναι sci fi, ειναι πιο αληθινό απο το Project hail Mary. Αν ενας πολιτισμός ειχε συναντήσει καποιον αλλον, θα ηταν αρκετα δύσκολο για συνύπαρξη οπως στο hail Mary, θα γινόταν αυτο που εγινε στο 3 body οπου δυο πολιτισμοί πολεμούσαν μέχρι που εμφανίστηκε μεγαλύτερο ψάρι με dimensional όπλο (δεν θα κανω spoil) και εγινε οτι εγινε. Αλλα το καλοκαίρι θα τα διαβάσω Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Κυριακή στις 14:33 Ο Paragontas7000: #63 Κυριακή στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Σήμερα στις 21:55 Η amarelia έγραψε: #64 Σήμερα στις 21:55 @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: In 2130, a massive, artificial cylinder enters the Solar System, prompting a team of human explorers to intercept it. Inside, they discover a hollow, self-sustaining world filled with alien architecture and mysterious biological machines. The story follows their race against time to unlock the ship's secrets before its trajectory carries it back out into deep space. Unlike many first-contact stories, it focuses on the scientific wonder and the vast scale of an advanced civilization that seems entirely indifferent to humanity's existence. Click για ανάπτυξη... Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. 33 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #65 33 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Click για ανάπτυξη... Ωραιο φαίνεται, λοιπόν αποφάσισα να είναι το πρωτο βιβλιο απο αυτα που αναφέραμε που θα διαβάσω. Τρομερά τα sci-fi Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Angelikaaa Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa camil johnsala Debugging_Daemon Paragontas7000 taketrance charmander Εριφύλη thenutritionist vas 78 fockos Scandal еще один пророк р... touvlo gmoutzour rafaela11 Sotiris 12 fortheloveofshizaya American Economist Jack of Spades A350 bibliofagos fmarulezkd ROM32 chester20080 Kate1914 Luludaki Memetchi Wonderkid Maraki_lar_1980 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξέρεις το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό βιβλίο. Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν πετύχαν καλά και την μετάφραση στα Ελληνικά. Να διαβάσεις όλη την τριλογία. Το αγαπημένο μου είναι το σκοτεινό δάσος. Spoiler: 💫 Α και να δείς τη σειρά του Netflix για το 3bp. Μου άρεσε πολύ! Αυτά Click για ανάπτυξη... Το εχω δειιι και γνωρίζω τα βιβλία, στην αρχή ειχα διαβάσει στα reviews οτι ειναι αρκετα misogynistic αλλα η πλοκή εχει ενδιαφέρον. Να σου πω την αλήθεια παροτι που είναι sci fi, ειναι πιο αληθινό απο το Project hail Mary. Αν ενας πολιτισμός ειχε συναντήσει καποιον αλλον, θα ηταν αρκετα δύσκολο για συνύπαρξη οπως στο hail Mary, θα γινόταν αυτο που εγινε στο 3 body οπου δυο πολιτισμοί πολεμούσαν μέχρι που εμφανίστηκε μεγαλύτερο ψάρι με dimensional όπλο (δεν θα κανω spoil) και εγινε οτι εγινε. Αλλα το καλοκαίρι θα τα διαβάσω
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Κυριακή στις 14:33 Ο Paragontas7000: #63 Κυριακή στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Σήμερα στις 21:55 Η amarelia έγραψε: #64 Σήμερα στις 21:55 @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: In 2130, a massive, artificial cylinder enters the Solar System, prompting a team of human explorers to intercept it. Inside, they discover a hollow, self-sustaining world filled with alien architecture and mysterious biological machines. The story follows their race against time to unlock the ship's secrets before its trajectory carries it back out into deep space. Unlike many first-contact stories, it focuses on the scientific wonder and the vast scale of an advanced civilization that seems entirely indifferent to humanity's existence. Click για ανάπτυξη... Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. 33 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #65 33 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Click για ανάπτυξη... Ωραιο φαίνεται, λοιπόν αποφάσισα να είναι το πρωτο βιβλιο απο αυτα που αναφέραμε που θα διαβάσω. Τρομερά τα sci-fi Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Angelikaaa Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa camil johnsala Debugging_Daemon Paragontas7000 taketrance charmander Εριφύλη thenutritionist vas 78 fockos Scandal еще один пророк р... touvlo gmoutzour rafaela11 Sotiris 12 fortheloveofshizaya American Economist Jack of Spades A350 bibliofagos fmarulezkd ROM32 chester20080 Kate1914 Luludaki Memetchi Wonderkid Maraki_lar_1980 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Σήμερα στις 21:55 Η amarelia έγραψε: #64 Σήμερα στις 21:55 @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: In 2130, a massive, artificial cylinder enters the Solar System, prompting a team of human explorers to intercept it. Inside, they discover a hollow, self-sustaining world filled with alien architecture and mysterious biological machines. The story follows their race against time to unlock the ship's secrets before its trajectory carries it back out into deep space. Unlike many first-contact stories, it focuses on the scientific wonder and the vast scale of an advanced civilization that seems entirely indifferent to humanity's existence. Click για ανάπτυξη... Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. 33 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #65 33 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Click για ανάπτυξη... Ωραιο φαίνεται, λοιπόν αποφάσισα να είναι το πρωτο βιβλιο απο αυτα που αναφέραμε που θα διαβάσω. Τρομερά τα sci-fi Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: In 2130, a massive, artificial cylinder enters the Solar System, prompting a team of human explorers to intercept it. Inside, they discover a hollow, self-sustaining world filled with alien architecture and mysterious biological machines. The story follows their race against time to unlock the ship's secrets before its trajectory carries it back out into deep space. Unlike many first-contact stories, it focuses on the scientific wonder and the vast scale of an advanced civilization that seems entirely indifferent to humanity's existence. Click για ανάπτυξη... Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά!
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.744 μηνύματα. 33 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #65 33 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Click για ανάπτυξη... Ωραιο φαίνεται, λοιπόν αποφάσισα να είναι το πρωτο βιβλιο απο αυτα που αναφέραμε που θα διαβάσω. Τρομερά τα sci-fi
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Ουριήλ θα σε σπαμμάρω λίγο ακόμα επειδή έπιασες απο τα αγαπημένα μου είδη. Λοιπόν, πρόταση βιβλίου: Αν δεν το εχεις διαβάσει ήδη, είναι έπος. και! θα βγεί σε ταινία το 2027 απο τον δημιουργό του Dune και λέγεται πως είναι συγκλονιστική και εχουν πέσει τρελά λεφτά. Αυτό σαν reminder να το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα. Αυτά! Click για ανάπτυξη... Ωραιο φαίνεται, λοιπόν αποφάσισα να είναι το πρωτο βιβλιο απο αυτα που αναφέραμε που θα διαβάσω. Τρομερά τα sci-fi