Κινηματογραφικές σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε

Πέρα από το ισχυρό ράπισμα στη παιδική ψυχούλα μου και το κλάμα με λυγμούς τότε,μάλλον έχει μείνει κουσούρι γιατί και τώρα που ποστάρω τη σκηνή με επηρεάζει κάπως :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η απόλυτα λυπηρή αποδοχή μιας μοίρας δέσμιας του διαφορετικού, του ασυνήθιστου, που η ανθρώπινη φύση αρνείται να δεχτεί....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Interstellar: 23 years of messages scene.

Δεν μπορώ να βρω ένα καλό βίντεο για να τη βάλω. Αλλά ήταν ένα mess. O Cooper έκλαιγε. Η Murph έκλαιγε. Εγώ έκλαιγα.

Interstellar: 23 years of messages scene.

Δεν μπορώ να βρω ένα καλό βίντεο για να τη βάλω. Αλλά ήταν ένα mess. O Cooper έκλαιγε. Η Murph έκλαιγε. Εγώ έκλαιγα.

Σταθερή επιθυμία χωρίς αντίκρυσμα :happy:

Τσάρλι Τσάπλιν Ο Μεγάλος Δικτάτωρ​

Ο Λόγος του τέλους​

Αφιερώνεται στα φασιστοειδή που ζουν ανάμεσά μας...

Όσες φορές το δω, θα πλαντάξω στο κλάμα!
Η ταινία αυτή πέρασε στα ...ψιλά σαν μια κωμωδία. Οι κωμωδίες δυστυχώς δεν πιάνουν πολλά αστέρια.
Ήταν όμως μια ...πικρή κωμωδία, με όλο τον αγώνα της ζωής μέσα. Βέβαια εδώ τα παληκάρια παίρνουν ένα χειροκρότημα. Στη ζωή παίρνουν συνήθως όχι. Όμως, έχοντας σχέση και με αθλητισμό, ξέρω πως τουλάχιστο σe ολυμπιάδα, θα υπήρχε μια αναγνώριση.
Και ο φοβερός διάλογος στην πρωηγούμενη σκηνή κόουτς με Deris:
Deris: πώς θα ξέρω αν αξίζω;
κοουτς: Αύριο περνώντας τη γραμμή του τερματισμού, θα το ξέρεις
:clover:

Τελευταία επεξεργασία:
Big Fish.

f9b1d6b0a35043e6a3d2235fd667a364.gif

Η κάλπικη λίρα. Στο τελευταίο μέρος, που είναι το ζευγάρι και στο μέρος με τη Φανή το κοριτσάκι, είχα μπήξει τα κλάματα. Ειδικά, το μέρος με τη Φανή που πεθαίνει ο πατέρας της ήταν πολύ συγκινητική. :/:
Και που το θυμάμαι, βουρκώνω.
Κι εγώ το ίδιο ήθελα να πω , στο τέλος δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back