Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Green mile, οταν σκοτωνουν τον μεγαλο.
Donnie Darko, το τραγουδακι στο τελος σκοτωνει.
Πολιτικη κουζινα, δε θυμαμαι σκηνες αλλα μου χαλασε τη διαθεση για μερες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Περα απο την πλακα, τελευτεα φορα που εκλαψα χαρη σε τηλεωραση (γιατι με ταινια η θεατρο δεν εκλαψα ποτε) ητανε οταν ειμουν 4 η 5 χρονων και ειχε παει ενας γνωστος του πατερα μου σε ενα τηλεπαιχνιδι και εχασε, η μονη φορα που εκλαψα απο την τηλεωραση
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δε θα πω σκηνές γιατί... αν καποιος δεν εχει δει την ταινια θα του την χαλάσω

Πράσινο Μίλι

Η πολη των αγγέλων

Message in a botle

και πολλά άλλα... σε κάθε ταινία που ειναι συγκινητική κλαιω και δεν το βρισκω και κακό... όπως δεν ειναι κακό να γελάω με τις κωμωδίες

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Πράσινο Μίλι![]()
Πολυ ωραια και συγκινιτικη ταινια αλλα τα ζουμια γιατι σε πειρανε; Αν δεν θες να πεις για να μην το χαλασεις σε καπιους στειλε μου πμ. Δεν μπορω να καταλαβω, η εγω ειμαι αναιστιτος η οι τρυγιρο μου ειναι υπερευαιστιτοι....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Πολυ ωραια και συγκινιτικη ταινια αλλα τα ζουμια γιατι σε πειρανε; Αν δεν θες να πεις για να μην το χαλασεις σε καπιους στειλε μου πμ. Δεν μπορω να καταλαβω, η εγω ειμαι αναιστιτος η οι τρυγιρο μου ειναι υπερευαιστιτοι....
κοίτα... εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη απο μόνη μου αλλά....
ακολουθεί spoiler

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:κοίτα... εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη απο μόνη μου αλλά....
ακολουθεί spoiler
στις σκηνές που τον ψήνει επιτηδες λάθος και τον κάνει να υποφέρει.... η σκηνή που τελικά πεθαίνει ο μεγαλος... η σκηνη που κανει καλα τους άλλους... είναι ένα σωρό σκηνες...
Απο την αρχη μεχρι το τελος τις ταινιας δλδ... Στην πρωτη σκηνη που λες εγω καθε αλλο παρα συγκινηση ενιωσα, ενα μισως αιστανθικα... Η αλλες που λες ενταξει, ειναι καπος πιο μελο αλλα νταξει δεν αξιζει και κλαμα πια... Εγω στο μονο σειμιο που ψιλοεχασα την ροΐ ητανε οταν του ελεγε πως μπηκε μεσα, δεν ξερω αν εγω παρερμινευσα αλλα αν καταλαβα καλα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

E.T. (The Extraterrestrial)
Moulin Rouge
Sweet November
Message in a Bottle (tnx KOYE που μου το θύμησες)
The Return of the King
Εδώ που τα λέμε σε όλη την ταινία έκλαιγα από συγκίνηση που έβλεπα το αγαπημένο μου παραμύθι στην μεγάλη οθόνη!!!
Philadelphia
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Θα γραψω την υποθεση λιγο χωρις spoiler και λιγο με spoiler....
Δώσαν ραντεβού μια μέρα να βρεθουν πάνω στον ουρανοξύστη του εμπαιαρ στειτ...
Εγινε όμως ενα ατυχημα και αυτη δεν κατάφερε να παει ποτε

Απιστευτη η Charlize (μιλαμε για ερωτα με την κοπελα οχι αστεια!) στον ρολο της και καθε φορα που επεφτε το τραγουδι only time απο enya....μιλαμε γινομουν κομματια...

Εργαρα παντως και ειδικα για ολους εμας που ειμαστε ευσυγκινητοι και δεν ντρεπομαστε να το δειξουμε!
Ειδικα η σκηνη οπου εμαθε ο keanu οτι εμαθε, οπου πονουσε αυτη αλλα και η τελευταια...

Ειναι κι αλλες...Θα επανελθω οταν τις θυμηθω...
Maggie
Περιβόητο μέλος

Είναι και κάποιες άλλες αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως και μένα με συγκινούν οι ταινίες με μεγάλους έρωτες που έχουν τραγική κατάληξη.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά σίγουρα έχω συγκινιθεί πολύ....
μια ταινία που με συγκίνισε πολύ είναι το lilia4ever!!
Πραγματικά απίστευτη ταινία!!!
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

και όταν πεθαίνει ο Κόμης Δράκουλας στο έργο του Κόπολα...

Isiliel
Επιφανές μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Πέρα απο αυτά που ήδη γράψατε:
Μία ταινία που με συγκινεί πολύ είναι τα "Καλυτερα μας χρόνια" νομίζω "The way we were" ο αγγλικός τίτλος. Όταν η Στρέιζαντ συναντά τυχαία στον δρόμο τον μεγάλο της έρωτα με την σύζυγο του.Με συγκλονίζουν οι ανεκπλήρωτοι έρωτες ειδικά όταν είναι εμφανές πως κανένας ποτέ δεν ξεπέρασε τον άλλον απλά έπρεπε να συνεχίσουν χώρια

"Σχέσεις στοργής" Η σκηνή όπου η μάνα φωνάζει να φέρουν το φάρμακο στην κόρη της που σφαδάζει απο τους πόνους

"Εις το όνομα του πατρός" Δεν είναι σκηνή, είναι η ηθική ικανοποίηση απο τον τρόπο που αποδείχτηκε η αθωότητα τους ενώ ήδη ο ένας είχε πεθάνει στην φυλακή.
"Καζαμπλάνκα"Η σκληρή απόφαση της Μπέργκμαν και ο αποχαιρετισμός "Θα έχουμε πάντα το Παρίσι"(μην γελάτε σας είπα μου αρέσουν οι ανεκπλήρωτοι έρωτες).
Είναι σίγουρα κι άλλες, αυτές θυμάμαι πιο έντονα.
Υ.Γ.ΚΟΥΕ δεν ξέρω την ταινία που περιγράφεις αλλά καταλαβαίνω απο που εμπνεύστηκε ο Παπακαλιάτης το στόρυ του "Δυο μέρες μόνο"

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα θυμηθώ κι άλλες.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλη η ταινία είναι είναι συγκλονιστική κατά τη γνώμη μου. Βλέπεις έναν άνθρωπο όλο ζωή να μένει καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι ανύμπορος για οτιδήποτε. Είναι η μόνη ταινία που με συγκίνησε και το θυμάμαι, γιατί είναι και άλλες τις οποίες τις έχω ξεχάσει τελείως.
Εκεί που πραγματικά ανατρίχιασα και δεν πιστεύω να ξανανοιώσω έτσι σε ταινία, είναι όταν αφήνει την αγαπημένη του στην σπηλιά με τον σπασμένο αστράγαλο και πάει να φέρει βοήθεια. Όλη η ιστορία από την στιγμή που την αφήνει εκεί, μέχρι να παέι και να την βρει νεκρή, και η αφήγηση που γίνεται με ό,τι του έχει γράψει αυτή όσο είναι στην σπηλιά, είναι το λιγότερο συγκινητική.
Βέβαια δεν έκλαψα, αλλά συμφωνώ με αυτό που έγραψε κάποιος παραπάνω πως δεν ξεσπάς αν δεν κλάψεις. Η αλήθεια έιναι ότι βούρκωσα όμως..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.