your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρόσφατα πήρα το bb passport, δε νομίζω να ξαναγυρίσω σε οτιδήποτε άλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

οτι βιαστηκες

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Παρτο αυριο κιολας, αν ξερεις τι θελεις μην περιμενεις , δεν θα υπαρχουν τετοιες διαφορες που να νοιωθεις
οτι βιαστηκες![]()
Τωρα εχω το Z10 & Z30, αλλα αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω το venice για πιο δυνατα χαρακτηριστικα. Αν εχει και πληκτρολογιο σαν του passport θα ειναι τελειο! Η αληθεια ειναι οτι το passport το εχω βαλει στο ματι εδω και πολυ καιρο και νομιζω οτι η τετραγωνη οθονη θα με βολεψει περισσοτερο

Παντως αν συνηθισεις στο BB 10 OS, ολα τα αλλα φαινονται να δυσλειτουργουν. Προσωπικα το εχω λατρεψει, ειδικα το hub.
your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα εχω το Z10 & Z30, αλλα αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω το venice για πιο δυνατα χαρακτηριστικα. Αν εχει και πληκτρολογιο σαν του passport θα ειναι τελειο! Η αληθεια ειναι οτι το passport το εχω βαλει στο ματι εδω και πολυ καιρο και νομιζω οτι η τετραγωνη οθονη θα με βολεψει περισσοτεροΗ μπαταρια του πως παει; Ειναι τοσο δυνατη οσο ισχυριζονται; Το Ζ10 που εχει την χειροτερη απο τα αυτα τα 3, το φορτιζω καθε 2 μερες, μερικες φορες και καθε 3-4 με πολυ ελαφρια χρηση.
Παντως αν συνηθισεις στο BB 10 OS, ολα τα αλλα φαινονται να δυσλειτουργουν. Προσωπικα το εχω λατρεψει, ειδικα το hub.
Πάρε λέμε το pass, η οθόνη σε κάνει να ξεχνάς note, μήλο και...καρπούζι (γειά σου Λόρι) στο amazon θα βρεις εφαρμογές για android, επιλεγμένες και με σκανάρισμα για κακόβουλο λογισμικό πριν σου γίνει η εγκατάσταση.
Η μπαταρία με σκληρή χρήση, και όλα ανοιχτά συν φωτεινότητα κτλ, αγγίζει τις 30 ώρες με ομιλία κανα 2ωρο.
Ποιότητα υλικών, λειτουργίας, και το ότι έχει φυσικό πληχτρολόγιο, το κάνουν μοναδικό.
Σαν συσκευή, από ελληνική αντιπροσωπεία, μπορείς να το βρεις στα 600. Όποτε αποφασίσεις στείλε pm να σου πω που

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καμία αντίρρηση, περί ορέξεως...Με 600 ευρω νομιζω υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.. O καθενας με οτι βολευεται βεβαια αλλα εγω θα προτιμουσα ενα samsung s6 edge η κατι αντίστοιχο.
Αλλά να μείνουμε εκεί, η σαμσουνγκ χτυπάει χιλιάρικο στα top μοντελα, το γιατί δεν κατάλαβα

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

PINELOPI1234
Νεοφερμένο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

ξεκινάει απο 174 ευρω
το grand έχει 1gb ram Μικρή ανάλυση, μικρότερο επεξεργαστη.. αν βάλεις πολλές εφαρμογες θα έχεις θέμα.
για 35 ευρώ λιγότερα μήν το πάρεις
Next........
Νεοφερμένο μέλος

Next........
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

https://symptomdb.com/pc-suite-huawei-p8-lite-usb-driver/software/2015/07/25/κανεις ???
κατεβασε αυτό και είσαι οκ αν και φίλε μου εγώ θα έπαιρνα ένα card reader εξωτερικό και θα τα μετέφερα στην κάρτα κατευθείαν.
Think positive
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DarthFederer
Διάσημο μέλος

https://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html?from=catspan
https://www.skroutz.gr/s/5988663/Samsung-Galaxy-A3-A300FU-16GB.html?from=catspan
https://www.skroutz.gr/s/6487975/Microsoft-Lumia-640-LTE-8GB.html
https://www.skroutz.gr/s/6808527/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-8GB.html
Guest 387569
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.