Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-07-23

12:18
Έκανα κάτι σαν ανανέωση το κινητό μου κι έχει αλλάξει , δεν μπορώ να δω τις ειδοποιήσεις , σέρνω προς τα κάτω και μου δείχνει μόνο αυτό . Μπορώ να δω κάπως τις ειδοποιήσεις?

22-07-23

12:30
Κάπου στις ρυθμίσεις θα βρεις τρόπο να σου δείχνει τις ειδοποιήσεις. Ψάξε μία μία τις ρυθμίσεις.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-07-23

12:39
Αααα απλά το κάνεις αριστερά!!! Ευχαριστώ!
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

22-07-23

13:51
Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι, αν σύρεις από πάνω αριστερά στη οθόνη θα σου βγάλει αμεσως τις ειδοποιήσεις, και αν σύρεις από πάνω δεξιά σου βγάζει τις ρυθμίσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να συρεις αριστερά αν σου βγάζει πρώτα τις ρυθμίσειςΑααα απλά το κάνεις αριστερά!!! Ευχαριστώ!
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

28-07-23

23:03
Νέα Samsung Fold και Flip. Πανάκριβα με μικρές αναβαθμίσεις.
Maria23667
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria23667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

19-11-23

13:27
Γειά σας παιδιά θελω να αλλάξω συσκευή καθώς έχω 4 χρόνια με το Huawei p smart 2019 Και σκέφτομαι να πάω σε samnusg ή xiaomi όμως έχει η μαμά μου έχει ένα xiaomi :https://www.skroutz.gr/s/24049296/Xiaomi-Redmi-9A-Dual-SIM-2GB-32GB-Sky-Blue.html
Και κολλάει πολύ ούτε τα βασικά δε κάνει, παίζει η οθόνη μόνη της πατάει διαφορά, κάμερα και μπαταρία είναι χάλια ούτε μια μέρα χρήσης
Και δεν ξέρω αν φταίει το κινητό; ή είναι το λογισμικό της εταιρείας που κολλάει; ωστόσο είμαι ανάμεσα σε αυτά
Θέλω καλή κάμερα ζουμ και μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον 2 με 3 μέρες επίσης καλό επεξεργαστη πιο από αυτά αξίζει;
Και κολλάει πολύ ούτε τα βασικά δε κάνει, παίζει η οθόνη μόνη της πατάει διαφορά, κάμερα και μπαταρία είναι χάλια ούτε μια μέρα χρήσης
Και δεν ξέρω αν φταίει το κινητό; ή είναι το λογισμικό της εταιρείας που κολλάει; ωστόσο είμαι ανάμεσα σε αυτά
Θέλω καλή κάμερα ζουμ και μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον 2 με 3 μέρες επίσης καλό επεξεργαστη πιο από αυτά αξίζει;

19-11-23

14:28
Αν έχεις να διαθέσεις 700€ για κινητό, αν και λατρεύω την Xiaomi, μην πάρεις Xiaomi. Πάρε Samsung ας πούμε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

19-11-23

14:32
Γενικά όταν έχεις μια μάρκα κινητό έχεις την τάση να αγοράζεις σερί την ίδια. Εγώ είδα και έπαθα να ξεκολλήσω από τη Nokia (σερί από γυμνάσιο με 3310 μέχρι τα 28 μου Lumia 930 Windows Phone). Μετά πήγα σε Samsung Note 9, το πρώτο μου Android και ειδα το φως το αληθινό.Αν έχεις να διαθέσεις 700€ για κινητό, αν και λατρεύω την Xiaomi, μην πάρεις Xiaomi. Πάρε Samsung ας πούμε.
Maria23667
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria23667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

19-11-23

16:32
Όντως σκέφτομαι για samnusg κυρίως της σειράς s23 το πλας βέβαια έρχεται και το s24Αν έχεις να διαθέσεις 700€ για κινητό, αν και λατρεύω την Xiaomi, μην πάρεις Xiaomi. Πάρε Samsung ας πούμε.
Έχω άκουσει για την oppo oneplus και Motorola τι παίζει με αυτές τις μάρκες γενικα;

26-06-24

18:24
Τα xiaomi δυστυχώς τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ. Πλέον το επόμενο κινητό μου δε θα είναι xiaomi, πάω μάλλον για motorola. Κρίμα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

26-06-24

19:19
Κι εγω πλέον δεν ξαναπαίρνω. Ανέβασαν και τις τιμές, φαρμακείο έγιναν. Πρόσφατα πήρα ένα Cubot, το'χω δεν το'χω 1 μήνα. Μια χαρά μου έχει βγει.Τα xiaomi δυστυχώς τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ. Πλέον το επόμενο κινητό μου δε θα είναι xiaomi, πάω μάλλον για motorola. Κρίμα.
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

26-06-24

19:44
ισχύει ότι τα Xiaomi εχουν άθλια ποιότητα κλησης;Τα xiaomi δυστυχώς τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ. Πλέον το επόμενο κινητό μου δε θα είναι xiaomi, πάω μάλλον για motorola. Κρίμα

26-06-24

19:58
Η κλήση είναι αρκετά καλή στο 11 που έχω εγώ. Κατά τα άλλα πού και πού κολλάει η οθόνη, δεν έχει καλό ήχο σε βίντεο, η κάμερα είναι άθλια, συν τις χαζομάρες της xiaomi. Και η μπαταρία που αδειάζει με πολύ λίγη χρήση σε μία μέρα.ισχύει ότι τα Xiaomi εχουν άθλια ποιότητα κλησης;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

20-08-24

19:47
Που να δείτε τι φώτο βγάζουν τα Samsung s24. Σοκ
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

20-08-24

19:48
Έχουν ανεβάσει τον πήχη η αλήθεια είναι, αλλά τα iPhone έχουν το καλύτερο βίντεο, τέλεια σταθερότηταΠου να δείτε τι φώτο βγάζουν τα Samsung s24. Σοκ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

20-08-24

20:44
iPhone is much better

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

20-08-24

20:53
Τι να μας πουν τα iPhone μωρέ Αμερικανολάγνε καπιταλιστή, Xiaomi μόνοiPhone is much better![]()

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

20-08-24

21:10
Μου αρέσει που οι Αμερικάνοι αρχίζουν να βαριουνται από το κλειστό λογισμικό του iOS και να παίρνουν Samsung.
www.phonearena.com

New report puts Samsung ahead of Apple in US smartphone sales, with Motorola a distant third
Samsung may have sold more smartphones than Apple in the US in the 12-month period ending March 2024, according to a new market report, but when it comes to "flagships", iPhone are still on top.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

20-08-24

21:22
Eγω αγορασα ενα 300, to xiaomi redmi note 13 pro και ακομα αισθανομαι σκατα για τα λεφτά που πέταξα. Γαμησε ταΤι 300€ ρε, 140€ έδωσα εγώ και τα θεωρούσα μεγάλο ποσό.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

20-08-24

21:23
Το redmi note 5 ήταν το υπερσκυλι. Το είχα πάρει 200€, το έχω 7 χρόνια και ακόμη δουλεύει.Τι να μας πουν τα iPhone μωρέ Αμερικανολάγνε καπιταλιστή, Xiaomi μόνο![]()
Το άλλαξα πρόσφατα για χάρη της μπαταρίας, αλλά σαν αυτό το κινητό, στα λεφτά του, ειλικρινά δεν υπήρχε.
Μετά η xiaomi χάλασε, τους πήραν τα μυαλά αέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.