Κινητά: Συγκρίσεις, προτάσεις, γνώμες

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έκανα κάτι σαν ανανέωση το κινητό μου κι έχει αλλάξει , δεν μπορώ να δω τις ειδοποιήσεις , σέρνω προς τα κάτω και μου δείχνει μόνο αυτό . Μπορώ να δω κάπως τις ειδοποιήσεις?
Screenshot_2023-07-22-12-15-07-227_com.miui.home.jpg

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Κάπου στις ρυθμίσεις θα βρεις τρόπο να σου δείχνει τις ειδοποιήσεις. Ψάξε μία μία τις ρυθμίσεις.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Αααα απλά το κάνεις αριστερά!!! Ευχαριστώ!
Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι, αν σύρεις από πάνω αριστερά στη οθόνη θα σου βγάλει αμεσως τις ειδοποιήσεις, και αν σύρεις από πάνω δεξιά σου βγάζει τις ρυθμίσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να συρεις αριστερά αν σου βγάζει πρώτα τις ρυθμίσεις

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Νέα Samsung Fold και Flip. Πανάκριβα με μικρές αναβαθμίσεις.

Maria23667

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria23667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά θελω να αλλάξω συσκευή καθώς έχω 4 χρόνια με το Huawei p smart 2019 Και σκέφτομαι να πάω σε samnusg ή xiaomi όμως έχει η μαμά μου έχει ένα xiaomi :https://www.skroutz.gr/s/24049296/Xiaomi-Redmi-9A-Dual-SIM-2GB-32GB-Sky-Blue.html
Και κολλάει πολύ ούτε τα βασικά δε κάνει, παίζει η οθόνη μόνη της πατάει διαφορά, κάμερα και μπαταρία είναι χάλια ούτε μια μέρα χρήσης
Και δεν ξέρω αν φταίει το κινητό; ή είναι το λογισμικό της εταιρείας που κολλάει; ωστόσο είμαι ανάμεσα σε αυτά

Θέλω καλή κάμερα ζουμ και μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον 2 με 3 μέρες επίσης καλό επεξεργαστη πιο από αυτά αξίζει;

Himela

Συντονίστρια

Αν έχεις να διαθέσεις 700€ για κινητό, αν και λατρεύω την Xiaomi, μην πάρεις Xiaomi. Πάρε Samsung ας πούμε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Αν έχεις να διαθέσεις 700€ για κινητό, αν και λατρεύω την Xiaomi, μην πάρεις Xiaomi. Πάρε Samsung ας πούμε.
Γενικά όταν έχεις μια μάρκα κινητό έχεις την τάση να αγοράζεις σερί την ίδια. Εγώ είδα και έπαθα να ξεκολλήσω από τη Nokia (σερί από γυμνάσιο με 3310 μέχρι τα 28 μου Lumia 930 Windows Phone). Μετά πήγα σε Samsung Note 9, το πρώτο μου Android και ειδα το φως το αληθινό.

Maria23667

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria23667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Όντως σκέφτομαι για samnusg κυρίως της σειράς s23 το πλας βέβαια έρχεται και το s24
Έχω άκουσει για την oppo oneplus και Motorola τι παίζει με αυτές τις μάρκες γενικα;

Himela

Συντονίστρια

Τα xiaomi δυστυχώς τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ. Πλέον το επόμενο κινητό μου δε θα είναι xiaomi, πάω μάλλον για motorola. Κρίμα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Τα xiaomi δυστυχώς τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ. Πλέον το επόμενο κινητό μου δε θα είναι xiaomi, πάω μάλλον για motorola. Κρίμα.
Κι εγω πλέον δεν ξαναπαίρνω. Ανέβασαν και τις τιμές, φαρμακείο έγιναν. Πρόσφατα πήρα ένα Cubot, το'χω δεν το'χω 1 μήνα. Μια χαρά μου έχει βγει.

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

ισχύει ότι τα Xiaomi εχουν άθλια ποιότητα κλησης;
Η κλήση είναι αρκετά καλή στο 11 που έχω εγώ. Κατά τα άλλα πού και πού κολλάει η οθόνη, δεν έχει καλό ήχο σε βίντεο, η κάμερα είναι άθλια, συν τις χαζομάρες της xiaomi. Και η μπαταρία που αδειάζει με πολύ λίγη χρήση σε μία μέρα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Μου αρέσει που οι Αμερικάνοι αρχίζουν να βαριουνται από το κλειστό λογισμικό του iOS και να παίρνουν Samsung.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Τι να μας πουν τα iPhone μωρέ Αμερικανολάγνε καπιταλιστή, Xiaomi μόνο :laugh:
Το redmi note 5 ήταν το υπερσκυλι. Το είχα πάρει 200€, το έχω 7 χρόνια και ακόμη δουλεύει.
Το άλλαξα πρόσφατα για χάρη της μπαταρίας, αλλά σαν αυτό το κινητό, στα λεφτά του, ειλικρινά δεν υπήρχε.
Μετά η xiaomi χάλασε, τους πήραν τα μυαλά αέρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια