Noisette
Περιβόητο μέλος

Επίσης μου είπαν πως το συγκεκριμένο samsung είναι καλύτερο από το htc desire. Μάλιστα το λειτουργικό του htc δεν είναι τόσο καλό. Δεν ξέρω! Έχω μπερδευτεί και μέχρι αύριο πρέπει να έχω διαλέξει!
Σας ευχαριστώ Άγγελε και Βιλ για τις απαντήσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

συνηθως ομως εχουν καλες μπαταριες..Έχω βρει κάποια nokia αλλά είναι μπούρδες!
βασικα ,ολα τα ακριβα τηλεφωνα ειναι με πληρεις οθονες αφης,,ή το πολυ με συρομενο πληκτρολογιο.
ελαχιστα ειναι σαν το παραπανω που εδειξα.
αν δεν σε ενοχλει η πληρης οθονη αφης,,τοτε παρε ενα απο τα πολλα που υπαρχουν..
υπαρχουν τοοσεες επιλογες..
πρωτα επελεξε τι μορφη θελεις και σε βολευει σε καθημερινη χρηση.
κλασσικο παντοφλα?full οθονη αφης,μιση οθονη?συρομενο? με qwerty πληκτρολογιο ή οχι?
και μετα διαλεξε τη μαρκα που θεωρεις καλυτερη ,,στην τιμη που θελεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σου συνιστούσα (κι εγώ) Nokia, και ειδικά το Ε6 ---> https://www.nokia.gr/products/phones/nokia-e6-00/specificationsSamsung ή htc?
Η σειρά Ε μάλιστα υποστηρίζει αναβάθμιση σε "anna" κάτι που θα γίνει over the air...
Και όταν το βαρεθείς θα το πουλήσεις σε μένα

.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα φαινεται εξαιρετικο,,μεγααλη μπαταρια,,και με απο όλα.
μονο τζατζικι του λειπει.

το htc εχει καλυτερο χωρο στα πληκτρα.

ειναι το επομενο βασικα απο το νοκια Ε5 που εβαλα παραπανω,των 200 ευρω.
πραγματικα ομως,,αυτα τα κινητα με full πληκτρα ειναι επαγγελματικα εργαλεια,,αν καποιος στελνει πολλα μηνυματα email κλπ.. ειναι πολυ εργαλεια,,
σε συγκριση το Ε6 ειναι ανωτερο σε ολα απο το htc.. το οποιο κατι διαβασα,,οτι δεν υποστηριζει browser www..κατι τετοιο..
και ενα blackberry sta 329 ευρω

το νοκια c6 το εχει το πλαισιο απο 269 ,149 ευρω..
υπερβολικη προσφορα θα ελεγα..

Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

,αα,αφου σου ειπαν και καλα λογια για το τσα τσα..Άγγελε σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τις συμβουλές σου. Τελικά παρήγγειλα το htc cha cha (και πολύ χορευτικό κινητό λέμε

αντε και καλα χορευτικα μηνυματα..

πες μας εντυπωσεις,,απο τη χρηση του ...γιατι
αν ειναι βολικο το πληρες πληκτρολογιο σκεφτομαι να παρω και εγω τετοιο για επομενο..
Noisette
Περιβόητο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Γενικά δεν ζητάω πολλά, θέλω να είναι ανθεκτικό, γιατί είμαι ο ορισμός του ατζαμή και γλυκούλι εμφανισιακά (μη με ρωτάτε πώς ορίζεται αυτό

Για πείτε.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μεχρι ποσα λεφτα θελεις να χαλασεις?
απλο κινητο,,ή με αφη?
με μποολικη μπαταριαα,,ή νορμαλ?
ενα ενδεικτικό φτηνο απλο με μεγαλη μπαταρια και κομψο ειναι αυτο

ή αυτο με 600 ωρες αναμονης
ή αυτο

που δεν σπαει με τιποτα συμφωνα με τη νοκια..
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Περίεργα κριτήρια, ξέρω.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ή κατι τετοιο

θα ηθελες πληρες πληκτρολογιο?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Να 'σαι καλά για τις προτάσεις Άγγελε, αλλά δεν βγάζω άκρη με το νετ, αν δεν τα δω, να τα ψιλαφήσω, δεν παίζει ν'αποφασίσω.

Πάντως το ξαδερφάκι του Nokia X2 που πρότεινες, το Χ3, έχει άθλια μπαταρία, το έχει η μητέρα μου και το χρησιμοποιώ τώρα που δεν έχω, και δεν κρατάει με τίποτα.

Την αντοχή της μπαταρίας πώς μπορώ να την τσεκάρω;
Liakouras
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Την αντοχή της μπαταρίας πώς μπορώ να την τσεκάρω;
ωρες αναμονης και ομιλιας,, το x3 ειναι ολυ αμηλοτερα απο χ2,,πχ..
και 850mah η διαρκεια της μπαταριας..
αν δεν τα δω, να τα ψιλαφήσω, δεν παίζει ν'αποφασίσω.
σωστα κανεις..

δες αυτο 600 ωρες αναμονης 11 ομιλιας πολυ ψηλα..
love_angel
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μπα..Άγγελε πας πακέτο με την καινούρια διαφήμιση του forum, και προμοτάρεις έτσι τη Nokia?![]()
απλα παλια δεν τα εκτιμουσα τοσο..
αλλα τωρα εχω δει οτι εχουν γενικα τις πιο μεγαλες μπαταριες.. και βολικα μενου γενικα και ανθεκτικα,,ενω τα samsung πχ ειναι προβληματικα και στα δυο,,δεν τα παω καθολου
ψαχνω σε αλλες εταιρες με 600 ωρες ομιλιας,,και δυσκολα βρισκω..
βεβαια τα νοκια εχουν resistive -αντιστασης δηλαδη οθονες αφης,,φτηνοτερες απο τις capasitive που δεν θελουν πιεση και εχουν τα lg
νομιζω οτι καλα θα ειναι τα htc
με πολλες 500-600 ωρες αναμονης -το lg σου ειχε 340 περιπου να καταλαβεις-
htc touch 2 500 ωρες αλλα με οθονη αφης resistive πιεσης δηλαδη ενω ολα τα αλλα htc εχουν capasitive σαν το lg σου,,μονο ακουμπας και λειτουργει,καλυτερο βασικα

και HTC ChaCha
για 660 ωρες αναμονης

δες πριν το θεμα ειχα προτεινει το chacha σε αλλη και νομιζω οτι οτι της αρεσε.
τα htc ειναι καλοφτιαγμενα απο οτι εχω διαβασει...
ειδικα το legend απο οτι βλεπω..

δες
προχειρα τη διαφορα capasitive resistive οθονων αφης..
enrose
Δραστήριο μέλος

Εγώ θα πρότεινα το iphone 4 μόνο κι μόνο για την αρκετά καλή φωτογραφική του...
Ναι αλλα μας γραφει πως θελει καλη μπαταρια. Το iphone δυστυχως δεν εχει πολυ καλη μπαταρια κι αυτο γιατι εχει πολλες εφαρμογες, ξερεις οσο πιο πολλα εχει τοσο πιο γρηγορα τελειωνει η μπαταρια. Εκτος αν ειναι συνεχως με ενα φορτιστη αυτοκινητου σαν και εμενα για να μην κλεισει ποτε!! Ασε που απο τιμη ξεφευγει πολυ απο αυτα που ζηταει.
Για μενα δες και μπλακμπερυ, πολυ καλα τηλεφωνα με πολυ καλη μπαταρια και σε καλες τιμες!!
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.