Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

20-10-21

00:29
Καταπληκτικά τα νέα κινητά της Google, ξεπερνούν και αυτά της Apple.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-10-21

01:45
Ξεπουλήθηκαν ήδη. Πήγα να παραγγείλω το 6 pro και ήταν out of stockΚαταπληκτικά τα νέα κινητά της Google, ξεπερνούν και αυτά της Apple.

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

20-10-21

09:40
Δεν ζω σε χώρα που κυκλοφορούν αλλά λέω να πάρω από Γαλλία.Ξεπουλήθηκαν ήδη. Πήγα να παραγγείλω το 6 pro και ήταν out of stockΤουλάχιστον έχω android 12 στο 3XL
Ποιο προτείνεις; 6 ή 6 pro?
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

21-10-21

07:13
6 pro χωρίς 2η σκέψη. Τα δίνουν και με δωρεάν pixel buds αν κάνεις pre-order. Η τιμή είναι απίστευτη για αυτό που προσφέρει!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

21-10-21

07:50
Εξαιρετικά κινητα τα νεα pixel αν ερχόταν Ελλαδα θα το χτύπαγα άνετα. Θεωρώ οτι ειναι στο ιδιο επίπεδο με τα Galaxy S21 Ultra και τα iPhone 13 pro.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

21-10-21

11:17
vfm τα νεα pixel αλλά άσχημα από πίσω
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

21-10-21

11:55
Άλλαξα από j5 (σκυλί βγήκε το άτιμο) μετά από 3.5 χρόνια σε Α52. Υπέροχο είναι το σκασμένο αν και στην αρχή ζορίστηκα να το συνηθίσω γιατί είναι λίγο κουμούτσα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

21-10-21

14:19
Καλορίζικο!! Σε συμπάθησα ακομα περισσότερο που έμεινες στη Samsung.Άλλαξα από j5 (σκυλί βγήκε το άτιμο) μετά από 3.5 χρόνια σε Α52. Υπέροχο είναι το σκασμένο αν και στην αρχή ζορίστηκα να το συνηθίσω γιατί είναι λίγο κουμούτσα.

Εγω εχω το s20.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

21-10-21

14:23
Φτύστο να ζήσει μια τετραετία.Καλορίζικο!! Σε συμπάθησα ακομα περισσότερο που έμεινες στη Samsung.![]()

Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα.

21-10-21

14:25
Κι εγώ, από j7 σε Α52. Είναι πολύ καλύτερο από το 51 που έχει φίλος μου, κυρίως σε κάμερα και ήχο.Άλλαξα από j5 (σκυλί βγήκε το άτιμο) μετά από 3.5 χρόνια σε Α52. Υπέροχο είναι το σκασμένο αν και στην αρχή ζορίστηκα να το συνηθίσω γιατί είναι λίγο κουμούτσα.
Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές(έχουν βέβαια το λίιιγο ψεύτικο της σάμσουνγκ, αλλά και πάλι η ποιότητα είναι τρελή για τα λεφτά που δίνεις) και είναι πολύ γρήγορο. Ίσως το καλύτερο στο εύρος τιμής του(ευτυχώς υπάρχουν η xiaomi και η poco και ανάγκασαν τη σάμσουνγκ να βγάλει δυνατά mid range κινητά).
Μόνο η σύνδεση με το δακτυλικό αποτύπωμα αργεί λίγο και είχα κάποια θεματάκια με τη θύρα φόρτισης, αλλά δεν είναι σημαντικά.
Gate4
Επιφανές μέλος

21-10-21

14:31
Από το j5 που οι φωτογραφίες ήταν σάπιες (όχι πως το κατηγορώ 170 το πήρα και το μόνο πρόβλημα που βγαλε ήταν στο τέλος η μνήμη που το έκανε να κολλάει υπερβολικά πολύ) το Α52 με φαίνεται έτη φωτός καλύτερο. Σίγουρα υπάρχουν κινητά με πολύ καλύτερη κάμερα αλλά αυτό που έχω με κάνει δεν παραπονιέμαι στο ελάχιστο.Κι εγώ, από j7 σε Α52. Είναι πολύ καλύτερο από το 51 που έχει φίλος μου, κυρίως σε κάμερα και ήχο.
Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές(έχουν βέβαια το λίιιγο ψεύτικο της σάμσουνγκ, αλλά και πάλι η ποιότητα είναι τρελή για τα λεφτά που δίνεις) και είναι πολύ γρήγορο. Ίσως το καλύτερο στο εύρος τιμής του(ευτυχώς υπάρχουν η xiaomi και η poco και ανάγκασαν τη σάμσουνγκ να βγάλει δυνατά mid range κινητά).
Μόνο η σύνδεση με το δακτυλικό αποτύπωμα αργεί λίγο και είχα κάποια θεματάκια με τη θύρα φόρτισης, αλλά δεν είναι σημαντικά.
Για το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν ξέρω γιατί δεν το έχω βάλει. Ούτε στη θύρα έχω κάποιο θέμα εκτός από μια φορά που δεν ήταν καλά βαλμένος ο φορτιστής στην πρίζα βλέπω "πλήρης φόρτιση σε 21 ώρες" παθαίνω κοκομπλόκο και μετά που το χαμπάριασα ήμουν σε φάση "ναι δεν έχει άλλο έξυπνο παιδί η μάνα μου".

American Economist
Επιφανές μέλος

21-10-21

14:36
Και αλλο Samsung Fanboy εδωΚι εγώ, από j7 σε Α52. Είναι πολύ καλύτερο από το 51 που έχει φίλος μου, κυρίως σε κάμερα και ήχο.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

21-10-21

20:38
τελεια ειναι απο πισω! Το S21 ultra κουνιεται οταν το αφηνεις στο τραπεζι γιατι η καμερα βρισκεται πανω αριστερα και δεν υπαρχει ισορροπια. Θα μου λειψει το fingerprint sensor πισω, αλλα δεν πειραζει.vfm τα νεα pixel αλλά άσχημα από πίσω
Johnny15
Επιφανές μέλος

23-10-21

14:08
Μονο το 6 βλέπω διαθέσιμο στη Γαλλία (μένω Ελβετία). Το pro δεν υπάρχει.6 pro χωρίς 2η σκέψη. Τα δίνουν και με δωρεάν pixel buds αν κάνεις pre-order. Η τιμή είναι απίστευτη για αυτό που προσφέρει!
Χάνω πολλά πράγματα αν πάω στο 6? Φαίνεται οκ και αυτό, ίδιες δυνατότητες πάνω κάτω.
American Economist
Επιφανές μέλος

23-10-21

15:10
Και το απλό 6αρι ειναι πολυ super.Μονο το 6 βλέπω διαθέσιμο στη Γαλλία (μένω Ελβετία). Το pro δεν υπάρχει.
Χάνω πολλά πράγματα αν πάω στο 6? Φαίνεται οκ και αυτό, ίδιες δυνατότητες πάνω κάτω.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

23-10-21

22:32
Καλό είναι και το 6, απλά δεν έχει τελεφωτο φακό. Μικρό το κακό. Με τα 8gb ram δεν πιστεύω να έχεις θέμα. Το 3xl μου έχει 4 και δεν κολλάει καθολου.Μονο το 6 βλέπω διαθέσιμο στη Γαλλία (μένω Ελβετία). Το pro δεν υπάρχει.
Εγώ σήμερα παρήγγειλα το 6 προ σε λευκό

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

25-10-21

00:24
Η διάρκεια μπαταρίας, η φωτογραφική και οι επιδόσεις για την επιλογή smartphone για μένα πάνε σε δεύτερη μοίρα. Εφόσον έχω την οικονομική δυνατότητα παίρνω το προϊόν της εταιρείας που έχει προσφέρει πιο πολλά στο χώρο.
Κοιτάζω πράγματα πέρα από τα features και επιχειρήματα του στυλ μην πάρεις το τάδε κινητό γιατί το άλλο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά δεν με αγγίζουν.
Κοιτάζω πράγματα πέρα από τα features και επιχειρήματα του στυλ μην πάρεις το τάδε κινητό γιατί το άλλο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά δεν με αγγίζουν.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

31-10-21

23:50
Hello,
ψάχνω κινητό Samsung γύρω στα 250.
τι μου προτείνετε;
λετε να παιχτεί καμία σόι προσφορά στο Black Friday ?
τι μου προτείνετε;
American Economist
Επιφανές μέλος

31-10-21

23:56
Samsung A32 με κλειστά ματια!! Περίμενε και το black friday καθως παίζουν πολλές προσφορές.Hello,
τι μου προτείνετε;
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.660 μηνύματα.

01-11-21

00:59
ο επεξεργαστής με αγχώνει, θα ήθελα μεγαλύτεροSamsung A32 με κλειστά ματια!! Περίμενε και το black friday καθως παίζουν πολλές προσφορές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.