American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

21-08-24

17:32
Μερίδια αγοράς ανά εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο.
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 213 μηνύματα.

26-08-24

17:05
ανεβαζω εδω γιατι η κουβεντουλα δεν ειναι το καταλληλο θρεντ.
γνωμη?
για το συγκεκριμενο μοντελο χιαομι εχω δει αρκετες αρνητικες κριτικες αλλα το μοτορολα υποτιθεται οτι δεν εχει τοσο καλη κατασκευη (εχει ομως πολυ καλυτερη μπαταρια απ'ο,τι ειδα)
γνωμη?
για το συγκεκριμενο μοντελο χιαομι εχω δει αρκετες αρνητικες κριτικες αλλα το μοτορολα υποτιθεται οτι δεν εχει τοσο καλη κατασκευη (εχει ομως πολυ καλυτερη μπαταρια απ'ο,τι ειδα)
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

26-08-24

17:46
ανεβαζω εδω γιατι η κουβεντουλα δεν ειναι το καταλληλο θρεντ.
View attachment 137538View attachment 137539
γνωμη?
Καλησπέρα και από εμένα,
Ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά θα πήγαινα στο xiaomi καθαρά και μόνο λόγο εταιρείας και service. Η Motorola κάποτε ήταν η Νο1 εταιρεία όμως αυτό ίσχυε πριν 20-25 χρόνια, πλέον δεν έχει ούτε την ποιότητα, ούτε το service ούτε τα σημεία εξυπηρέτησης που είχε κάποτε. Ίσως λοιπόν δυσκολευτείς μετά την αγορά σε περίπτωση που θέλεις κάποια υπηρεσία η' ένα καλό service. Από θέμα ποιότητας OK η Xiaomi δεν είναι κάτι σπουδαίο ομως δεν ξέρω τι παίζει με τα Motorola για να πω την αλήθεια.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

27-08-24

11:35
xiaomiανεβαζω εδω γιατι η κουβεντουλα δεν ειναι το καταλληλο θρεντ.
View attachment 137538View attachment 137539
γνωμη?
korlef
Νεοφερμένο μέλος
Ο korlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

09-09-24

11:56
Καλημέρα! Από ποιο φυσικό κατάστημα θα προτείνατε να αγοράσει κινητό κάποια μεσήλικας (οι διαθέσιμες επιλογές είναι: Γερμανός, Κωτσόβολος, Κοσμοτέ,Public, Nova, Vodafone); Επίσης, ποιο κινητό θα προτείνατε για μέτρια έως βασική χρήση με τιμή αγοράς μέχρι 300 €;;
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

09-09-24

12:20
κανενα αδερφε. σκρουτζομαγαζα μονο. Μακρια απο τα καρτελ που ανεφερες.Καλημέρα! Από ποιο φυσικό κατάστημα θα προτείνατε να αγοράσει κινητό κάποια μεσήλικας (οι διαθέσιμες επιλογές είναι: Γερμανός, Κωτσόβολος, Κοσμοτέ,Public, Nova, Vodafone); Επίσης, ποιο κινητό θα προτείνατε για μέτρια έως βασική χρήση με τιμή αγοράς μέχρι 300 €;;
American Economist
Επιφανές μέλος

09-09-24

12:29
Καλημέρα! Από ποιο φυσικό κατάστημα θα προτείνατε να αγοράσει κινητό κάποια μεσήλικας (οι διαθέσιμες επιλογές είναι: Γερμανός, Κωτσόβολος, Κοσμοτέ,Public, Nova, Vodafone); Επίσης, ποιο κινητό θα προτείνατε για μέτρια έως βασική χρήση με τιμή αγοράς μέχρι 300 €;;
Προσωπικά αγοράζω από την Vodafone καθώς είμαι πελάτης τους εδώ και 10 χρόνια. Τώρα για smartphone έως €300 δες προς Samsung μεριά καθώς τα θεωρώ μια safe επιλογή.

09-09-24

13:38
Γιατί να μην το πάρετε από Σκρουτζ που θα είναι φθηνότερο; Κι ο,τι πρόβλημα υπάρξει, το Σκρουτζ το επιστρέφει και σας στέλνουν άλλο. Τα φυσικά καταστήματα χρεώνουν τουλάχιστον 50€ παραπάνω.Καλημέρα! Από ποιο φυσικό κατάστημα θα προτείνατε να αγοράσει κινητό κάποια μεσήλικας (οι διαθέσιμες επιλογές είναι: Γερμανός, Κωτσόβολος, Κοσμοτέ,Public, Nova, Vodafone); Επίσης, ποιο κινητό θα προτείνατε για μέτρια έως βασική χρήση με τιμή αγοράς μέχρι 300 €;;
Θα σας πρότεινα κάποιο Xiaomi, Samsung ή Motorola.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

09-09-24

19:07
Τα συστημικά μαγαζιά κάνουν αρκετές φορές το χρόνο προσφορές που παίρνανε τα skroutζομάγαζα. Τα skroutzομάγαζα κάνουν παραεισαγωγή και γι αυτό τα φέρνουν πιο φθηνά. Ανάλογα με τον κατασκευαστή ίσως υπάρχει πρόβλημα με το επίσημο service.
Όποιος παίρνει κινητό με τιμολόγιο με το άρθρο 39α (για να του έρθει πιο φθηνά) χάνει το δεύτερο χρόνο εγγύησης και πρακτικά δεν κερδίζει τίποτα. Το ΦΠΑ δεν χαρίζεται αλλά η υποχρέωση μετατίθεται από το μαγαζί στον αγοραστή. Εδώ και χρόνια εντελώς παράνομα αρκετοί επαγγελματίες δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των συσκευών που παίρνουν μέσω 39α.
Όποιος παίρνει κινητό με τιμολόγιο με το άρθρο 39α (για να του έρθει πιο φθηνά) χάνει το δεύτερο χρόνο εγγύησης και πρακτικά δεν κερδίζει τίποτα. Το ΦΠΑ δεν χαρίζεται αλλά η υποχρέωση μετατίθεται από το μαγαζί στον αγοραστή. Εδώ και χρόνια εντελώς παράνομα αρκετοί επαγγελματίες δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των συσκευών που παίρνουν μέσω 39α.

09-09-24

19:16
Παραπληροφορείς και λες ψέματα. Όλα τα προϊόντα έχουν νόμιμη εγγύηση 2 χρόνων. Ειδικά από το Σκρουτζ ισχύουν τα εξής:Τα συστημικά μαγαζιά κάνουν αρκετές φορές το χρόνο προσφορές που παίρνανε τα skroutζομάγαζα. Τα skroutzομάγαζα κάνουν παραεισαγωγή και γι αυτό τα φέρνουν πιο φθηνά. Ανάλογα με τον κατασκευαστή ίσως υπάρχει πρόβλημα με το επίσημο service.

Πολιτική επιστροφών για το Καλάθι του Skroutz
Μάθε για την υπαναχώρηση, τις εγγυήσεις καθώς και το πώς να δημιουργήσεις ένα αίτημα επιστροφής για αγορές μέσω Skroutz.

Θα αφαιρούσα το ποστ σου σύμφωνα με τον κανόνα της παραπληροφόρησης αλλά καλύτερα να μείνει ώστε να δουν όσοι θέλουν τον νόμο όχι μόνο του Σκρουτζ αλλά και όλων των προϊόντων που αγοράζουμε:

Εγγυήσεις και επιστροφές προϊόντων
Ενημερωτικός οδηγός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα των καταναλωτών
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

09-09-24

20:01
Μελέτησε αυτό:Παραπληροφορείς και λες ψέματα. Όλα τα προϊόντα έχουν νόμιμη εγγύηση 2 χρόνων. Ειδικά από το Σκρουτζ ισχύουν τα εξής:
![]()
Πολιτική επιστροφών για το Καλάθι του Skroutz
Μάθε για την υπαναχώρηση, τις εγγυήσεις καθώς και το πώς να δημιουργήσεις ένα αίτημα επιστροφής για αγορές μέσω Skroutz.www.skroutz.gr
Θα αφαιρούσα το ποστ σου σύμφωνα με τον κανόνα της παραπληροφόρησης αλλά καλύτερα να μείνει ώστε να δουν όσοι θέλουν τον νόμο όχι μόνο του Σκρουτζ αλλά και όλων των προϊόντων που αγοράζουμε:
![]()
Εγγυήσεις και επιστροφές προϊόντων
Ενημερωτικός οδηγός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα των καταναλωτώνwww.lawspot.gr
Η εγγύηση είναι υποχρέωση του εμπόρου και όχι του κατασκευαστή. Σε αρκετά προϊόντα όπως οι Apple συσκευές υπάρχει παγκόσμια εργοστασιακή εγγύηση για 1 χρόνο. Στο δεύτερο χρόνο όμως όχι.
Μετά δες εδώ:
Υποστήριξη | Xiaomi Store Greece
Επισκέψου το εξουσιοδοτημένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Xiaomi στην Ελλάδα και βρες την πληρέστερη γκάμα σε Smartphones, Scooters, TVs & πλήθος ‘’έξυπνων’’ συσκευών με την 2ετη εγγύηση του επίσημου διανομέα.
Σημείωση: Κάποια skroutzoμαγαζα έχουν εισαγωγέα την infoquest αλλά αυτοί τα έχουν στην ίδια τιμή με τα συστημικά μαγαζιά.
Από την εγγύηση της Apple.
και από εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple.

Apple iPhone 15 Pro - 1TB / Black | i-System
i-system.gr
Ποιος παραπληροφορεί; Προσωπικά και το MacBook μου και το iPhone τα πήρα από συστημικά μαγαζιά με τιμές κάτω από skroutz. Παρακολουθούσα τις τιμές για κάποιο χρονικό διάστημα και πρόλαβα προσφορά. Δεν είναι παράνομες η infoquest και η Apple βέβαια απλώς εσύ δεν γνωρίζεις καλά την νομοθεσία. Διαβάζεις 2ετή εγγύηση στην ΕΕ χωρίς τις λεπτομέριες.
Όσο για το skroutz. Πήρα παιχνίδι στο Switch που ειχε Ιταλικό εξώφυλο, διαμαρτυρήθηκα στο skroutz και εκανα αρνητική αξιολόγηση στη πλατφόρμα. Ο καταστηματάρχης είπε ψέματα ότι επιστράφηκε το προιόν και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Η πλατφόρμα δεν με άφηνε να απαντήσω.
Σημείωση: Δεν ήθελα να δώσω τα λεφτά μου πίσω γιατί το ήξερα αλλά να ενημερώσω τους άλλους αγοραστές...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μια πρόσφατη αγορά μου τη προηγούμενη εβδομάδα. Στο Skroutz κάνει έκανε 54 (εισαγωγής) στο Κωτσόβολο 64 ευρώ. Έβγαλε προσφορά 19.9 ευρώ ο Κωτσόβολος και το πήρα. Δεν είναι κινητά αλλά ισχύει η ίδια λογική. Και το MacBook μου και το iPhone 13 mini το πήρα με αυτή τη λογική.
Συνημμένα

09-09-24

21:21
Δε δέχομαι τίποτα από όλα αυτά που λες. Όλα τα προϊόντα έχουν ελάχιστη εγγύηση 2 χρόνων. Αυτός είναι ο νόμος. Το ότι ο καθένας μπορεί να βγάζει τους δικούς του κανόνες στα ψιλά γράμματα, δε με αφορά. Όταν έρθει η ώρα, θα τους γαμήσω στο συνήγορο του καταναλωτή και θα συμμορφωθούν όπως το έχω κάνει με τον αγαπημένο σου Κωτσόβολο που πήγε να με κοροϊδέψει με ένα ελαττωματικό πλυντήριο ενός συγγενούς μου και τους πήρε ο διάολος από το συνήγορο του καταναλωτή, τους έβριζα επί μισή ώρα στο τηλέφωνο και άμεσα έφεραν άνθρωπο και το αντικατέστησε με άλλο καλύτερο.
Κι επαναλαμβάνω, όταν ψωνίζεις από το καλάθι του Σκρουτζ, δεν ασχολείσαι καθόλου. Λες "άλλαξα γνώμη" ή "είναι ελαττωματικό" και το γυρίζεις πίσω και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. No questions asked.
Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια για αυτούς που δεν ξέρουν τα δικαιώματά τους.
Κι επαναλαμβάνω, όταν ψωνίζεις από το καλάθι του Σκρουτζ, δεν ασχολείσαι καθόλου. Λες "άλλαξα γνώμη" ή "είναι ελαττωματικό" και το γυρίζεις πίσω και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. No questions asked.
Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια για αυτούς που δεν ξέρουν τα δικαιώματά τους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

09-09-24

21:26
Xiaomi για πάντα. Δεν τα αλλάζω. Μετά από πολλά iPhone και Samsung , πήρα το 2020 (!) Xiaomi redmi και ακόμα είναι σαν ολοκαίνουργιο (λίγο με την μνήμη μου τα χαλάει, αλλά κάποια στιγμή θα αγοράσω κάρτα
)

akikos
Επιφανές μέλος

09-09-24

22:52
Εγώ ενημερώνω ότι κάποιος που αγοράσει xiaomi παραεισαγωγής από σκροτζομάγαζο θα φάει πόρτα από το επίσημο σέρβις και να το έχει υπόψιν του. Mε απειλές και συνήγορο του καταναλωτή στο έμπορο θα στο φτιάξουν σε μη εξουσιοδοτημένο σερβις (π.χ. irepair).Δε δέχομαι τίποτα από όλα αυτά που λες. Όλα τα προϊόντα έχουν ελάχιστη εγγύηση 2 χρόνων. Αυτός είναι ο νόμος. Το ότι ο καθένας μπορεί να βγάζει τους δικούς του κανόνες στα ψιλά γράμματα, δε με αφορά. Όταν έρθει η ώρα, θα τους γαμήσω στο συνήγορο του καταναλωτή και θα συμμορφωθούν όπως το έχω κάνει με τον αγαπημένο σου Κωτσόβολο που πήγε να με κοροϊδέψει με ένα ελαττωματικό πλυντήριο ενός συγγενούς μου και τους πήρε ο διάολος από το συνήγορο του καταναλωτή, τους έβριζα επί μισή ώρα στο τηλέφωνο και άμεσα έφεραν άνθρωπο και το αντικατέστησε με άλλο καλύτερο.
Αν στείλεις μήνυμα σην infoquest αν καλύπτουν το xiaomi παραεισαγωγής θα απαντήσουν τη παρακάτω τυποποιημένη απάντηση.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Η Info Quest Technologies παρέχει 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη στα προϊόντα που εμπορευόμαστε. Τα δύο έτη εγγύησης αφορούν τις συσκευές που εισήχθησαν στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies. Επιπλέον σαν επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi μπορούμε να υποστηρίξουμε και συσκευές αγορασμένες από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά MiStores (αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Πολωνία, στην Ουκρανία και στην Σλοβακία).
Τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points. Αν η αγορά συσκευής πραγματοποιηθεί από μη επίσημο μεταπωλητή τότε η εγγύηση του προϊοντος είναι εγγύηση καταστήματος και το ίδιο το κατάστημα θα είναι αρμόδιο για οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίσει το προϊόν, είτε πρόκειται για έλεγχο είτε service της συσκευής.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2119991515 , Δευτέρα – Κυριακή 9:00 – 21:00

10-09-24

08:14
Γιατί ρε άνθρωπε να στείλω στην info quest ; Αφού σου λέω εδώ και δύο μηνύματα ότι η αγορά είναι μέσω Σκρουτζ. Στο Σκρουτζ θα στείλω και θα πω ότι είναι ελαττωματικό και θα το στείλω πίσω και θα πάρω τα χρήματα μου.Εγώ ενημερώνω ότι κάποιος που αγοράσει xiaomi παραεισαγωγής από σκροτζομάγαζο θα φάει πόρτα από το επίσημο σέρβις και να το έχει υπόψιν του. Mε απειλές και συνήγορο του καταναλωτή στο έμπορο θα στο φτιάξουν σε μη εξουσιοδοτημένο σερβις (π.χ. irepair).
Αν στείλεις μήνυμα σην infoquest αν καλύπτουν το xiaomi παραεισαγωγής θα απαντήσουν τη παρακάτω τυποποιημένη απάντηση.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

10-09-24

12:12
Κανενα ευρω πλεον στο καρτελ βονταφον γερμανος παμπλικ πλαισιο κωτσοβολος. Μακρια.
akikos
Επιφανές μέλος

10-09-24

18:36
Infoquest ειναι το μόνο επίσημο επισκευαστικό κέντρο στην ελλάδα για xiaomi. Η επιστροφή προϊόντων είναι για 14 μέρες μετά τα επισκευάζουν ή δίνουν ανακατασκευασμένα.Γιατί ρε άνθρωπε να στείλω στην info quest ; Αφού σου λέω εδώ και δύο μηνύματα ότι η αγορά είναι μέσω Σκρουτζ. Στο Σκρουτζ θα στείλω και θα πω ότι είναι ελαττωματικό και θα το στείλω πίσω και θα πάρω τα χρήματα μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.