Purple
Νεοφερμένο μέλος

Κανονιζεται. θα σε καλεσουμε. στη σχαρα θα τον κανω και ομφαλιο λωρο τηγανια για μεζεΚαι εγώ θα ήθελα ένα μικρό κομμάτι αν γίνεται. Λίγο από την μερίδα του μωρού, έτσι και αλλιώς σιγά μην το φάει όλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανονιζεται. θα σε καλεσουμε. στη σχαρα θα τον κανω και ομφαλιο λωρο τηγανια για μεζε
έχω αηδιάσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rape joke? Πρόσεχε είσαι σε επικίνδυνες εποχές.
Έχεις απόλυτο δίκιο. In real life προσέχω περισσότερο.
έχω αηδιάσει.
Είδες το "the human centipede" και αηδιάζεις με μια προτασούλα?
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Αηδιάζω και με τα δύο.Είδες το "the human centipede" και αηδιάζεις με μια προτασούλα?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

έχω αηδιάσει.
Εγώ την συμπάθησα πάντως, έχει παρόμοια διαστρεβλωμένη αίσθηση του χιούμορ με την δικιά μου.

Purple
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ την συμπάθησα πάντως, έχει παρόμοια διαστρεβλωμένη αίσθηση του χιούμορ με την δικιά μου.![]()

*Δεν με καλυπτουν καθολου τα smilies εδω. μαλλον θα χρησιμοποιω απο διπλα forum

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

* Έχω λαλήσει και διαβάζω ότι νήμα βρω, σώστε με.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ σταμάτα να αλλάζεις nicknames, έχω κάνει επανάληψη όλη την νευροανατομία με την πάρτη σου!
Ότι διαβάζω και (δεν) μου αρέσει, το βάζω.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Επόμενο nickname θέλω τον υποθάλαμο ή το κωνάριο.![]()
Ακούω και υπακούω.

Purple
Νεοφερμένο μέλος

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑκαι οι άντρες κλαίνε, εγώ θυμάμαι είχα κλάψει τα λεφτά μου
μιχαηλ1
Νεοφερμένο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

ισως να ηθελε να το κανει drama queenΕγώ πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα. Να κλάψεις όταν τελειώνεις γενικά, με όποιον τρόπο κι αν συμβεί αυτό, να το καταλάβω λόγω του κοκτέιλ ορμονών, αλλά την πρώτη φορά συγκεκριμένα, γιατί;

σιγουρα μπορει να ειναι και στις όποιες "ευαισθησιες" της,και εχει ο καθενας μας και στο ποσο ευκολα κλαιει καποιος.Εγώ πιστεύω ότι είναι ορμονικό και δεν έχει σχέση με την ψυχολογία έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας , ότι θα κλάψει από ''συγκίνηση και ευτυχία ''και όλα αυτά τα πολύ ''ροζ ''. Είναι πολύ ευπαθής στο να κλάψει και αν νιώθει ας πούμε χ γενικά, εκείνη τη στιγμή νιώθει 10χ( αν η δουλειά γίνεται σωστά) οπότε υπερφορτίζεται συναισθηματικά ας το πούμε και κλαίει . Δεν νομίζω ότι είναι την πρώτη φορά , είναι γενικά, αλλά μπορεί να είναι και στη γυναίκα δεν ξέρω
Μπορει να της ξυπνησε κανενα απωθημενο κακοποιησης,εχει συμβει κι αυτο,αν δεν ηταν η πρωτη της φορα,ή μπορει κατι να θυμηθηκε ασυναισθητα σχετικα με καποιο πρωην της για παραδειγμα.
Αυτο που λεμε υπαρχει ενα κομματι ανερμηνευτο στον καθενα μας αυτο ακριβως,δεν μπορεις να ξερεις γιατι ο αλλος αντιδραει οπως αντιδραει καταλαβες.

Βλέπω ξεθάβεις και εσύ όλο το φόρουμισως να ηθελε να το κανει drama queen
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
σιγουρα μπορει να ειναι και στις όποιες "ευαισθησιες" της,και εχει ο καθενας μας και στο ποσο ευκολα κλαιει καποιος.
Μπορει να της ξυπνησε κανενα απωθημενο κακοποιησης,εχει συμβει κι αυτο,αν δεν ηταν η πρωτη της φορα,ή μπορει κατι να θυμηθηκε ασυναισθητα σχετικα με καποιο πρωην της για παραδειγμα.
Αυτο που λεμε υπαρχει ενα κομματι ανερμηνευτο στον καθενα μας αυτο ακριβως,δεν μπορεις να ξερεις γιατι ο αλλος αντιδραει οπως αντιδραει καταλαβες.

Για την πλειοψηφία λέμε επειδή σε αυτό το θέμα μιλούσαν όλοι για ευτυχία , συγκίνηση, ψυχικό δέσιμο και λέω μήπως είσαι και πιο ευπαθής να κλάψεις γενικότερα πάνω στην επαφή. Και σε αυτό που λες εσύ, ότι κάτι θυμήθηκε , αν το θυμόταν σε άλλη φάση μπορεί και να μην έκλαιγε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Ξεθαβω ναι ντοκουμενταΒλέπω ξεθάβεις και εσύ όλο το φόρουμ
Για την πλειοψηφία λέμε επειδή σε αυτό το θέμα μιλούσαν όλοι για ευτυχία , συγκίνηση, ψυχικό δέσιμο και λέω μήπως είσαι και πιο ευπαθής να κλάψεις γενικότερα πάνω στην επαφή. Και σε αυτό που λες εσύ, ότι κάτι θυμήθηκε , αν το θυμόταν σε άλλη φάση μπορεί και να μην έκλαιγε.

ειναι αυτο που λεμε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο αλλος,απωθημενα,βιωματα ξερεις,και αρκει ενα περιστατικο οπως εδω το εν λογω σεξ ας πουμε για να της το επαναφερει στη μνημη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Μήτσος10
- taketrance
- DimitraA.
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- Nikoleta05
- gepapad
- Antonius
- thenutritionist
- Εριφύλη
- User2350
- camil
- Joji
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- kn9919
- Sevasti
- Wonderkid
- aceon
- Karim10
- Konstantinos_m
- ggl
- Insertcoin
- Λίνα
- McManus
- skatoula14
- Fin4
- Dim1234
- Νηματολάγνος
- Meryborkmas
- giannhs2001
- charmander
- tsiobieman
- italian
- CiNeFiL
- Griff
- orchidea
- edweimaste
- eukleidhs1821
- azula
- leo41
- Scandal
- fretoe
- T C
- Johnny15
- SlimShady
- Ryuzaki
- Idontknoww
- Memetchi
- fmarulezkd
- Libertus
- Athens2002
- harry akritas
- Μαρία Α
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.