Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω και κάτι σε όλα τα αγόρια/άντρες: όσο και αν νιώσετε περίεργα εκείνη τη στιγμή, όσο και αν έχετε τάσεις φυγής (πλακίτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το εχω συζητησει ιδιαιτερα για να γνωριζω κατα ποσο συμβαινει σε αρκετες ή οχι. Επισης, αμα συμβαινει λογικα ειναι συνηθως λογω πονου. Αμα δεν εχει συνηθισει η κοπελα, αμα ειναι σφιγμενη, αμα δεν εχει βοηθησει ο αλλος, αν ειναι too tight , αν δεν εχει κανει λιγο ''προπονηση'' μονη της και αλλοι παρομοιοι παραγοντες σιγουρα παιζουν ρολο.
Νομιζω το κομματι της ''προπονησης'' ισως βοηθησει ωστε να μειωθουν οι πιθανοτητες να πονεσει η κοπελα την πρωτη της φορα. Νομιζω οτι πολλες φορες το ολο ζητημα της ''πρωτης φορας'' υπεραναλυετε και πως πολλοι υπερβαλλουν με αποτελεσμα και οι μεν και οι δε να εχουν αγχος, το οποιο μπορει να οδηγησει και σε ατσουμπαλιες (λογικο αν δεν εισαι χαλαρος), οπου οι ατσουμπαλια μπορει να πονεσει την κοπελα εστω και για μια στιγμη η οποια εχει διαρκεια. Γενικα οπως ειπα, σιγουρα παιζουν πολυ παραγοντες. Ισως αμα η κοπελα συγκινηθει να δακρυσει και απο αυτο ή ακομη και απο ευχαριστηση που το δευτερο δεν μου φαινεται διολου περιεργο.
Βαλτε δημοσκοπηση , να δουμε ποσες δακρυσαν την πρωτη φορα και ποσες οχι για να εχουμε εικονα. ^^
tzatziki lover
Νεοφερμένο μέλος

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Αναφέρομαι στην πρώτη ολοκληρωμενη σεξουαλική επαφή. Τα στερεότυπα θέλουν τα κορίτσια να κλαίνε και να ...ζητάνε τη μαμά τους.
τη μια φορα που ετυχε να ειμαι ο πρωτος μιας κοπελας , δε μου ετυχε να ζητησει τη μαμα της , αλλα αν μου τυχαινε πιστευω θα μου επεφτε σε miliseconds .
Dias
Επιφανές μέλος

Αυτή, σχεδόν κατά λέξη, είναι και η άποψη της κοπέλας μου.Οι κοπέλες νιώθουν έναν συναισθηματικό χείμαρρο μέσα τους μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή και ο τρόπος που εκφράζουν τα ανάμεικτα συναισθήματα που έχουν εκείνη την στιγμή είναι το κλάμα. Είναι πάρα πολύ συνηθισμένη αντίδραση και οι περισσότεροι άντρες δεν κατανοούν την αιτία αυτής της συναισθηματικής εκδήλωσης. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει σε πάρα πολλές κοπέλες. Για τις κοπέλες υπάρχουν πολύ λόγοι να κλάψουν εκείνη τη στιγμή και σίγουρα είναι δύσκολο να το αντιληφθεί αυτό ένας άντρας.

----------------------------------------------------------------------------
@ Χαρά, tzatziki lover
Ομολογώ ότι με εξέπληξαν κάπως οι απαντήσεις σας. Δώσατε βάρος στο σωματικό μέρος και αφήσατε στην άκρη το ψυχολογικό. Τα ερωτήματα που έβαλα αναφέροταν καθαρά στο συναισθηματικό μέρος, καθώς το σωματικό είναι βασικά στιγμιαίο και είχα στο μυαλό μου τα δάκρυα που κυλάνε αμέσως μετά. Αν εσείς δεν κλάψατε, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είσαστε ...αναίσθητες, απλά κάθε άνθρωπος αντιδρά με το δικό του τρόπο. Δεν είχα σκεφτεί να βάλω δημοσκόπηση και ζήτησα από τους διαχειριστές να την προσθέσουν.

Προφανώς το "να ζητήσει τη μαμά της" δεν είναι κυριολεκτικό. Αλλά και αν ακόμα ήταν, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα που αναφέρεις, καθώς το "θαύμα" θα είχε ήδη συντελεστεί.τη μια φορα που ετυχε να ειμαι ο πρωτος μιας κοπελας , δε μου ετυχε να ζητησει τη μαμα της , αλλα αν μου τυχαινε πιστευω θα μου επεφτε σε miliseconds .

Guest 781029
Επισκέπτης

Guest 781029
Επισκέπτης

Οσες μιλαμε τοσην ωρα στη πηγαδι κατουρησαμε; ΧΔ
Δεν ξέρω, δε μιλήσατε για τον εαυτό σας

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

αυτο θες να μαθεις;;Δεν ξέρω, δε μιλήσατε για τον εαυτό σας![]()

Dias
Επιφανές μέλος

Μάλλον είναι πιο ...πιπεράτο να μαθαίνεις για το κορίτσι της διπλανής πόρτας.αυτο θες να μαθεις;;![]()

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

υ.γ εχω παρατηρησει οτι οι γυναικες που τελειωνουν απο την πρωτη σεξουαλικη επαφη ειναι πιο σπανιο να κλαψουν. γι αυτο αγορια, το νου σας!

Θα μπορουσε, δεν το απορριπτω αλλα ακουγεται καπως off ας πουμε.
Εσυ δηλαδη δακρυσες; Ή απλα μεταφερεις την σκεψη σου πανω στο θεμα; Γιατι εικασιες ολοι μπορουμε να κανουμε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Tσου...η "πρωτη φορα" οντως προκαλει εντονα συναισθηματα σε μια κοπελα. το γεγονος οτι "χανουμε" την παρθενια μας μπορει εκεινη τη στιγμη να μας στοιχισει υποσυνειδητα ως απωλεια.
Οκ, έχουν περάσει και μερικοί αιώνες από τότε δλδ, αλλά τσου, τσου και πάλι τσου...
Εκτός κι αν η κοριτσοπαρέα μου είμαστε ένα μάτσο "αναίσθητες" (που παίζει δλδ αλλά still...)
Bέβαια καμία από μας δεν ήταν *πολύ* μικρή όταν συνέβη το "μοιραίο" (στο εύρος 16-19 ήμαστε) και αναφέρεστε σε μικρότερες ηλικίες για τις ...μεγάλες ευαισθησίες. Dunno...
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε νομιζω στα συναισθηματα να συμπεριλαμβανεται καποια ενδομυχη σκεψη περι απωλειας.
Θα μπορουσε, δεν το απορριπτω αλλα ακουγεται καπως off ας πουμε.
Εσυ δηλαδη δακρυσες; Ή απλα μεταφερεις την σκεψη σου πανω στο θεμα; Γιατι εικασιες ολοι μπορουμε να κανουμε.
τσ, εικασιες. για να εκφερω γνωμη οπως ειναι λογικο, εχω καποια δεδομενα. αν και η αποψη μου δε βασιζεται σε εμπεριστατωμενα ψυχολογικα συμπερασματα, ναι βασιζεται σε προσωπικη εμπειρια. θυμαμαι αν και δεν ειχα κλαψει, την πρωτη μου φορα ενιωθα μια ανεξηγητη μελαγχολια μεχρι το επομενο πρωινο. αναρωτηθηκα λοιπον γιατι. αφου με τη θεληση μου ειχε συμβει ο,τι ειχε συμβει. ετσι κατεληξα στα συμπερασματα που παρεθεσα παραπανω. αυτα για να σου απαντησω, τονισα ομως πως καθε κοπελα το βιωνει διαφορετικα.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

γιατι να κλαψει την 1 φορα(δεν εχω κανε ακομη σεξ) για μενα ειναι μαγεια απο κοριτσι να γινεσαι γυναικα
Θες να μας πεις τώρα δηλαδή ότι τα 13χρονα που κάνουν σεξ και κόβουν πχ φλέβα και για τον Bieber θεωρούνται γυναίκες;
Δηλαδή το να γίνουν δύο παιδάκια "ένα", αυτομάτως τα ωριμάζει κιόλας; Εκτός κι αν αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τον όρο «γυναίκα».
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Μήτσος10
- taketrance
- DimitraA.
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- Nikoleta05
- gepapad
- Antonius
- thenutritionist
- Εριφύλη
- User2350
- camil
- Joji
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- kn9919
- Sevasti
- Wonderkid
- aceon
- Karim10
- Konstantinos_m
- ggl
- Insertcoin
- Λίνα
- McManus
- skatoula14
- Fin4
- Dim1234
- Νηματολάγνος
- Meryborkmas
- giannhs2001
- charmander
- tsiobieman
- italian
- CiNeFiL
- Griff
- orchidea
- edweimaste
- eukleidhs1821
- azula
- leo41
- Scandal
- fretoe
- T C
- Johnny15
- SlimShady
- Ryuzaki
- Idontknoww
- Memetchi
- fmarulezkd
- Libertus
- Athens2002
- harry akritas
- Μαρία Α
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.