bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 15:12 Η bubblebee: #1 21-03-23 15:12 Γενικά το τελευταίο διάστημα ψάχνω σπίτι και σήμερα είδα ένα το οποίο κατά τ' άλλα μου αρέσει αλλά όπως μου είπαν έχει κοινό ρολόι ρεύματος. Σχετικά με αυτό τι συμβαίνει; Δηλαδή πως υπολογίζεται το ρεύμα; Και παίζει να χρεώνεται κάτι έξτρα ή μόνο ότι καταναλώνω; Ευχαριστώ για όποια διαφώτιση! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:17 Ο Dias έγραψε: #2 21-03-23 16:17 Έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση. Σε παλιά πολυκατοικία υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διαμέρισμα που χωρίστηκε σε δύο μικρότερα τα οποία νοικιάστηκαν χωριστά. Όμως υπήρχε ένας μετρητής της ΔΕΗ για όλους. Ήρθε ηλεκτρολόγος και έβαλε σε κάθε διαμέρισμα έναν ενδιάμεσο μετρητή (φωτογραφία) που μετρούσε την κατανάλωση καθενός. Όταν ερχόταν ο κοινός λογαριασμός από τη ΔΕΗ, οι δύο ένοικοι μοίραζαν το ποσό ανάλογα με τις kWh που έδειχναν τα ενδιάμεσα ρολόγια. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:32 Η bubblebee: #3 21-03-23 16:32 Το διαμέρισμα που είδα εγώ έχει δικό του μετρητή μέσα (ηλεκτρικό πίνακα) οπότε η ένδειξη φαίνεται αλλά η απορία μου αφορά κυρίως τον υπολογισμό του πληρωτέου ποσού. Πχ αν κάψω μέσα σε έναν μήνα 100 kwh και ο λογαριασμός της πολυκατοικίας έρθει 300 ευρώ για 500 kwh (ξεκάθαρα τυχαία νούμερα, δεν έχω ιδέα) τότε πληρώνω το 1/5 του 300 άρα 60 ευρώ; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:53 Η Himela έγραψε: #4 21-03-23 16:53 Η γρήγορη απάντηση είναι, μήν μπλέξεις. Άκου με που σου λέω. Κορόιδα ψάχνουν; Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Μείνε μακριά. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Η bubblebee: #5 21-03-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όντως. Μου φαίνεται θα συνεχίσω το ψάξιμο ( Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Scandal charmander User2350 giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικά το τελευταίο διάστημα ψάχνω σπίτι και σήμερα είδα ένα το οποίο κατά τ' άλλα μου αρέσει αλλά όπως μου είπαν έχει κοινό ρολόι ρεύματος. Σχετικά με αυτό τι συμβαίνει; Δηλαδή πως υπολογίζεται το ρεύμα; Και παίζει να χρεώνεται κάτι έξτρα ή μόνο ότι καταναλώνω; Ευχαριστώ για όποια διαφώτιση!
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:17 Ο Dias έγραψε: #2 21-03-23 16:17 Έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση. Σε παλιά πολυκατοικία υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διαμέρισμα που χωρίστηκε σε δύο μικρότερα τα οποία νοικιάστηκαν χωριστά. Όμως υπήρχε ένας μετρητής της ΔΕΗ για όλους. Ήρθε ηλεκτρολόγος και έβαλε σε κάθε διαμέρισμα έναν ενδιάμεσο μετρητή (φωτογραφία) που μετρούσε την κατανάλωση καθενός. Όταν ερχόταν ο κοινός λογαριασμός από τη ΔΕΗ, οι δύο ένοικοι μοίραζαν το ποσό ανάλογα με τις kWh που έδειχναν τα ενδιάμεσα ρολόγια. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:32 Η bubblebee: #3 21-03-23 16:32 Το διαμέρισμα που είδα εγώ έχει δικό του μετρητή μέσα (ηλεκτρικό πίνακα) οπότε η ένδειξη φαίνεται αλλά η απορία μου αφορά κυρίως τον υπολογισμό του πληρωτέου ποσού. Πχ αν κάψω μέσα σε έναν μήνα 100 kwh και ο λογαριασμός της πολυκατοικίας έρθει 300 ευρώ για 500 kwh (ξεκάθαρα τυχαία νούμερα, δεν έχω ιδέα) τότε πληρώνω το 1/5 του 300 άρα 60 ευρώ; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:53 Η Himela έγραψε: #4 21-03-23 16:53 Η γρήγορη απάντηση είναι, μήν μπλέξεις. Άκου με που σου λέω. Κορόιδα ψάχνουν; Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Μείνε μακριά. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Η bubblebee: #5 21-03-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όντως. Μου φαίνεται θα συνεχίσω το ψάξιμο ( Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Scandal charmander User2350 giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση. Σε παλιά πολυκατοικία υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διαμέρισμα που χωρίστηκε σε δύο μικρότερα τα οποία νοικιάστηκαν χωριστά. Όμως υπήρχε ένας μετρητής της ΔΕΗ για όλους. Ήρθε ηλεκτρολόγος και έβαλε σε κάθε διαμέρισμα έναν ενδιάμεσο μετρητή (φωτογραφία) που μετρούσε την κατανάλωση καθενός. Όταν ερχόταν ο κοινός λογαριασμός από τη ΔΕΗ, οι δύο ένοικοι μοίραζαν το ποσό ανάλογα με τις kWh που έδειχναν τα ενδιάμεσα ρολόγια.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:32 Η bubblebee: #3 21-03-23 16:32 Το διαμέρισμα που είδα εγώ έχει δικό του μετρητή μέσα (ηλεκτρικό πίνακα) οπότε η ένδειξη φαίνεται αλλά η απορία μου αφορά κυρίως τον υπολογισμό του πληρωτέου ποσού. Πχ αν κάψω μέσα σε έναν μήνα 100 kwh και ο λογαριασμός της πολυκατοικίας έρθει 300 ευρώ για 500 kwh (ξεκάθαρα τυχαία νούμερα, δεν έχω ιδέα) τότε πληρώνω το 1/5 του 300 άρα 60 ευρώ; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:53 Η Himela έγραψε: #4 21-03-23 16:53 Η γρήγορη απάντηση είναι, μήν μπλέξεις. Άκου με που σου λέω. Κορόιδα ψάχνουν; Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Μείνε μακριά. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Η bubblebee: #5 21-03-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όντως. Μου φαίνεται θα συνεχίσω το ψάξιμο ( Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Scandal charmander User2350 giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το διαμέρισμα που είδα εγώ έχει δικό του μετρητή μέσα (ηλεκτρικό πίνακα) οπότε η ένδειξη φαίνεται αλλά η απορία μου αφορά κυρίως τον υπολογισμό του πληρωτέου ποσού. Πχ αν κάψω μέσα σε έναν μήνα 100 kwh και ο λογαριασμός της πολυκατοικίας έρθει 300 ευρώ για 500 kwh (ξεκάθαρα τυχαία νούμερα, δεν έχω ιδέα) τότε πληρώνω το 1/5 του 300 άρα 60 ευρώ;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 16:53 Η Himela έγραψε: #4 21-03-23 16:53 Η γρήγορη απάντηση είναι, μήν μπλέξεις. Άκου με που σου λέω. Κορόιδα ψάχνουν; Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Μείνε μακριά. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Η bubblebee: #5 21-03-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όντως. Μου φαίνεται θα συνεχίσω το ψάξιμο ( Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η γρήγορη απάντηση είναι, μήν μπλέξεις. Άκου με που σου λέω. Κορόιδα ψάχνουν; Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Μείνε μακριά.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Η bubblebee: #5 21-03-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όντως. Μου φαίνεται θα συνεχίσω το ψάξιμο (
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν ο άλλος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, δε θα έχεις εσύ ρεύμα ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όντως. Μου φαίνεται θα συνεχίσω το ψάξιμο (