Κοιτάζει άλλες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,861 μηνύματα.
Btw, χώρισε. Τι σου προσφέρει;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πολύ αξία δώσατε

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Γαμω την κοινωνική / συντροφική μας φύση.. Μια χαρά θα ήμασταν μόνοι. Μια
συναισθηματική λοβοτομή χρειαζόμαστε. Αι σιχτιρ πια.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,861 μηνύματα.
Μλκ, αλήθεια αναρωτιέμαι
Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας τέτοιος; Σε τι χρησιμεύει; Γιατί να τον κρατάς στη ζωή σου;

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,468 μηνύματα.
Μλκ, αλήθεια αναρωτιέμαι
Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας τέτοιος; Σε τι χρησιμεύει; Γιατί να τον κρατάς στη ζωή σου;

Εντάξει ο κόσμος θέλει και έναν συντροφο δεν είναι όλοι στη κοσμαρα τους να κάθονται με το πουλι στο χέρι.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εντάξει ο κόσμος θέλει και έναν συντροφο
ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ρε ένας τέτοιος;

Να τον έχεις σπίτι σου και να γράφει και για άλλες. Ρε άι σιχτίρ από δω.

Χώρισε τον κοπέλα μου να βρεις την ηρεμία σου. Μια ζωή την έχουμε και σύντομη. Δεν θα την χαραμίζουμε για τον κάθε αμελητέο.. @darkhappysong

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,468 μηνύματα.
ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ρε ένας τέτοιος;

Να τον έχεις σπίτι σου και να γράφει και για άλλες. Ρε άι σιχτίρ από δω.

Χώρισε τον κοπέλα μου να βρεις την ηρεμία σου. Μια ζωή την έχουμε και σύντομη. Δεν θα την χαραμίζουμε για τον κάθε αμελητέο.. @darkhappysong

Καλά από το καναπέ καλά τα λες.

Μόλις κανεις τη πρωτη σου ολοκληρωμένη μακροχρόνια σχέση ελα να σε δουμε και σενα.

Δεν είναι όλα άσπρα μαυρα σε αυτά εκτός κ αν ρωτησειςνκανενα παρθενο ετών 30 που έχει άποψη για όλα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Καλά από το καναπέ καλά τα λες.

Μόλις κανεις τη πρωτη σου ολοκληρωμένη μακροχρόνια σχέση ελα να σε δουμε και σενα.
Κανέναν μαλάκα δεν θα ανεχόμουν να γράφει για άλλες, μπροστά στα μάτια μου.

Επίσης, η κοπέλα δεν μιλάει για μακροχρόνια. 6 μήνες τα έχουν, όχι έξι χρόνια!

Devil

Επιφανές μέλος

Κανέναν μαλάκα δεν θα ανεχόμουν να γράφει για άλλες, μπροστά στα μάτια μου.

Επίσης, η κοπέλα δεν μιλάει για μακροχρόνια. 6 μήνες τα έχουν, όχι έξι χρόνια!

E kala ρε Ειρφυλη ετσι και αλλιώς δεν εχεις και κανέναν να ανέχεσαι γιατι είσαι στο κόσμο σου μεταξύ μας

και το λεω απο την άποψη οτι δεν θές να κανεις και τιποτα με κάποιον τωρα.... οσο καιρο σε βλέπω δηλαδη.

Άρα δε δυσκολεύεσαι και πολύ με αυτες τις ριζοσπαστικές θεωρίες.... η κοπελα εδω ψάχνει ενα συντροφο
βρηκε εναν της ΑΡΕΣΕ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) τη συγκινησε περνανε πολυ ωραια μαζι αλλά.... εχει αυτο που είπαμε και μπαινεις τωρα εσυ ή ο κάθε άλλος που μπορει να ειναι ειτε χωρισμενος και δεν τον νοιάζει είτε να μη θέλει κάτι και να λεει "ΕΛΑ μωρε τον μαλάκα στειλτον στο διαολο"

Ok. Thank you for your help ξερω γω. Πάρε ενα cookie. :look:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

E kala ρε Ειρφυλη ετσι και αλλιώς δεν εχεις και κανέναν να ανέχεσαι γιατι είσαι στο κόσμο σου μεταξύ μας

και το λεω απο την άποψη οτι δεν θές να κανεις και τιποτα με κάποιον τωρα.... οσο καιρο σε βλέπω δηλαδη.

Άρα δε δυσκολεύεσαι και πολύ με αυτες τις ριζοσπαστικές θεωρίες.... η κοπελα εδω ψάχνει ενα συντροφο
βρηκε εναν της ΑΡΕΣΕ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) τη συγκινησε περνανε πολυ ωραια μαζι αλλά.... εχει αυτο που είπαμε και μπαινεις τωρα εσυ ή ο κάθε άλλος που μπορει να ειναι ειτε χωρισμενος και δεν τον νοιάζει είτε να μη θέλει κάτι και να λεει "ΕΛΑ μωρε τον μαλάκα στειλτον στο διαολο"

Ok. Thank you for your help ξερω γω. Πάρε ενα cookie. :look:

Καταρχάς, άσε με να ξέρω καλύτερα τι είχα ή τι έχω και με ποιον. Δεν θα βγάλω και τα προσωπικά μου σε αγνώστους😌

Κατά δεύτερον, ο τύπος γράφει για άλλες. Πράγμα που δείχνει τεράστια ασέβεια προς εκείνη. Δεν έχει να κάνει με το ότι της αρέσει. Είναι θέμα αξιοπρέπειας, να του το τρίψει στην μούρη, να τον ρωτήσει ΕΥΘΕΩΣ!

Και η απορία μου παραμένει. Σε τι στο καλό ωφελεί μια τέτοια σχέση, όπου άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη; Αφού ο κύριος σκέφτεται άλλες, ας πάει στις άλλες, να αφήσει την κοπέλα ήσυχη και υγιή να ξανά φτιάξει τη ζωή της. Δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλά σερνικά.

Devil

Επιφανές μέλος

Καταρχάς, άσε με να ξέρω καλύτερα τι είχα ή τι έχω και με ποιον. Δεν θα βγάλω και τα προσωπικά μου σε αγνώστους😌

Κατά δεύτερον, ο τύπος γράφει για άλλες. Πράγμα που δείχνει τεράστια ασέβεια προς εκείνη. Δεν έχει να κάνει με το ότι της αρέσει. Είναι θέμα αξιοπρέπειας, να του το τρίψει στην μούρη, να τον ρωτήσει ΕΥΘΕΩΣ!

Και η απορία μου παραμένει. Σε τι στο καλό ωφελεί μια τέτοια σχέση, όπου άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη; Αφού ο κύριος σκέφτεται άλλες, ας πάει στις άλλες, να αφήσει την κοπέλα ήσυχη και υγιή να ξανά φτιάξει τη ζωή της. Δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλά σερνικά.

Μα δεν σε ρώτησα για τα προσωπικά σου κοπέλα μου... εσυ τα έλεγες παλιά.

Εν πάση περιπτώση αμα λοιπόν έχεις σχέση θα δεις σε λίγο καιρό οτι δεν είναι όλα ρόδινα. Οπότε θα έχεις δυο επιλογές είτε να κάτσεις να δεις αν σώζεται κάτι ή να λειτουργησεις οπως τώρα σε φάση οξυθυμη και να χωρίσεις. Ηδη εχεις κοπανησει και μερικά μπινελίκια... φαινεται ξεκαθαρα οτι εισαι και εσυ νευρική.

Οκ μπορει να σου βγεί μπορεί και οχι.

Το οτι υπάρχουν πολλά αρσενικά δεν ειναι ψέμμα αλλα όλοι έχουν κάποια θεματάκια... καθενας εχει το θέμα του και επειδή δεν είστε και φημισμενες για την υπομονή / κατανοηση σας τουλάχιστον οι συγχρονες γυναίκες.....

αυτη τη δουλειά θα κανεις... θα τα φτιαχνεις και θα χωρίζεις.

Η θεματοθέτρια χωρις να θέλω να της το κτυπήσω εάν χωρίσει θα ειναι ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ χωρισμός.

Αμα ανοιγαμε κουβέντα για σχέσεις (για αυτο δεν θελω να μιλάω για τα παλιά) πιστεψε με θα με προβλημάτιζε. Μια κοπελα πχ στα 33 να εχει 3 διαλυμένες σχέσεις.

Αφου λοιπόν σας ειμαι άγνωστος και δίκιο έχετε δεν εχω και κανενα ΄λογο να σας χαιδέψω τα αυτιά όπως ενας οικειος σας :look:

Απο ένα σημείο και μετά το πλήθος των διαλυμένων σχέσεων λειτουργει ΜΟΝΟ εις βάρος σου. Ο αλλος δεν θα σ έχει εμπιστοσύνη. Αν το μάθει φυσικά.

Καλυτερα να μ πεις εμεινα 5-6 χρονια μόνος μονη παρά να μ πεις σε αυτα τα 5-6 χρονια ειχα 3-4 σχέσεις και χωρισα απο ΟΛΕΣ.

Δειχνει ατομο που δεν ειναι σταθερό συναισθηματικά. Και ειμαι κάθετος σε αυτό.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Devil

Επιφανές μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εσυ ας πουμε εισαι καλύτερη ;
Όχι, εγώ είμαι μέσα στα ψυχολογικά και το παραδέχομαι.

Αλλά δε θα τα έβγαζα στον άλλο ούτε θα έγραφα για άλλους άντρες. Μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής.

Αν ποτέ σκεφτόμουν κάποιον άλλον (που δεν θα το έκανα ποτέ, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου) ή θα το καταπίεζα και θα προσπαθούσα να το πνίξω ή αν δεν γινόταν θα χώριζα από μόνη μου. Κανένας δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες κοροϊδίες! Και είμαι 22 και τα λέω αυτά, όχι 40!

Devil

Επιφανές μέλος

Όχι, εγώ είμαι μέσα στα ψυχολογικά και το παραδέχομαι.

Αλλά δε θα τα έβγαζα στον άλλο ούτε θα έγραφα για άλλους άντρες. Μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής.

Αν ποτέ σκεφτόμουν κάποιον άλλον (που δεν θα το έκανα ποτέ, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου) ή θα το καταπίεζα και θα προσπαθούσα να το πνίξω ή αν δεν γινόταν θα χώριζα από μόνη μου. Κανένας δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες κοροϊδίες! Και είμαι 22 και τα λέω αυτά, όχι 40!

Μάλιστα ωραία... μπράβο σου που το παραδέχεσαι τουλάχιστον δείχνει οτι έχεις ήθος. Αυτο η αληθεια ειναι το έχω δει οτι το έχεις απλα εισαι λίγο ν ευρική και αγχώδης εεε δεν πειράζει ουδεις τέλειος.... (μονο εγω) χαχα πλάκα κανω προφανως εχω κ εγω τα δικά μου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,338 μηνύματα.
Ολοι οι άνθρωποι έχουμε καποια ψυχολογικα ο καθενας.

Το θεμα ειναι να μη χαλάς τη ζωη του άλλου ανθρωπου κοροιδευοντας τον.

Δεν ειναι σωστό. Έχουμε περιορισμενο χρονο πανω σ αυτη τη γη.

Κάποιοι ζουμε για την αγάπη, κι άλλοι την πετάνε στα σκουπιδια.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μάλιστα ωραία... μπράβο σου που το παραδέχεσαι τουλάχιστον δείχνει οτι έχεις ήθος. Αυτο η αληθεια ειναι το έχω δει οτι το έχεις απλα εισαι λίγο ν ευρική και αγχώδης εεε δεν πειράζει ουδεις τέλειος.... (μονο εγω) χαχα πλάκα κανω προφανως εχω κ εγω τα δικά μου.
Ναι, φυσικά και το παραδέχομαι. Σας έχω πει πολλές φορές ότι διακατέχομαι από ψυχολογικά, είμαι καταθλιπτική, είμαι και βλαμμένη ώρες ώρες. Αλλά δεν θα τα έβγαζα σε κανέναν! Όταν με πιάσει θα κλειστώ μόνη μου για κάνα μισάωρο και θα μου περάσει.

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται μια βλαμμένη😌

Πόσω μάλλον, αν γράφει και για άλλους. Μη τρελαθούμε τελείως!

Devil

Επιφανές μέλος

Ναι, φυσικά και το παραδέχομαι. Σας έχω πει πολλές φορές ότι διακατέχομαι από ψυχολογικά, είμαι καταθλιπτική, είμαι και βλαμμένη ώρες ώρες. Αλλά δεν θα τα έβγαζα σε κανέναν! Όταν με πιάσει θα κλειστώ μόνη μου για κάνα μισάωρο και θα μου περάσει.

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται μια βλαμμένη😌

Πόσω μάλλον, αν γράφει και για άλλους. Μη τρελαθούμε τελείως!

Κοίτα αν έχεις μόνο αυτά... δεν ειναι θέμα. Εντάξει θα τα ανεχτεί και ο άλλος και οκ. Θελω να σ πω λοιπον οτι κανεις μας δεν ειναι τέλειος. Και αν κάποιος ενδιαφέρεται οντως να εχει μια σχέση στη ζωή του τα ζυγίζει και προχωράει. Πχ εγω θα προτιμούσα κάποια να ειναι και λιγο με τα ψυχολογικά της απο το να εχω κάποια που ρε φιλε σηκωνεται και φευγει με το παραμικρό. Ε δεν ειναι τωρα αυτο κατάσταση.

Σαν να εχεις μια εταιρεία να έχεις προσλάβει ενα άτομο και ανα πάσα στιγμη να σου λέει θα φυγω και να ανησυχεις μηπως και βαρέσει καμια αναλαμπή και δεν έρθει την αλλη μέρα στη δουλειά. Ε δεν επιλέγεις τέτοιους εργαζόμενους / συντροφους κτλ.

Ολοι οι άνθρωποι έχουμε καποια ψυχολογικα ο καθενας.

Το θεμα ειναι να μη χαλάς τη ζωη του άλλου ανθρωπου κοροιδευοντας τον.

Δεν ειναι σωστό. Έχουμε περιορισμενο χρονο πανω σ αυτη τη γη.

Κάποιοι ζουμε για την αγάπη, κι άλλοι την πετάνε στα σκουπιδια.

Μια χαρά σωστό ειναι.... ας ρίξει ο καθενας τα στάνταρ του να κάνει μια υποχώρηση κάπου να κερδίσει κάτι άλλο. Τουλάχιστον για μένα. Ναι μέν να σ αρέσει κάποια ή κάποιος για να προχωρήσεις αλλα μην ψάχνεις και τα μοντέλα.... μπορεί να έχουν αλλα κουσούρια.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Επειδή όμως είμαι κι εγώ ειλικρινής, έτσι θα ήθελα να είναι και ο άλλος.

Πραγματικά, δεν ξέρω πως το ανέχεται η θεματοθέτρια, αλλά εγώ αν έβλεπα τέτοιες σκέψεις εκτός του ότι θα με πείραζε υπερβολικά πάρα πολύ, θα τον πετούσα έξω, ξεκάθαρα. Με κλωτσιές.

Devil

Επιφανές μέλος

Επειδή όμως είμαι κι εγώ ειλικρινής, έτσι θα ήθελα να είναι και ο άλλος.

Πραγματικά, δεν ξέρω πως το ανέχεται η θεματοθέτρια, αλλά εγώ αν έβλεπα τέτοιες σκέψεις εκτός του ότι θα με πείραζε υπερβολικά πάρα πολύ, θα τον πετούσα έξω, ξεκάθαρα. Με κλωτσιές.

Κοιτα οτι αυτός έκανε χοντράδα.... την έκανε. Δηλαδη οκ αυτη εχει το κουσουρι οτι υπερ αγχωνεται και ψάχνεται πολυ φοβαμαι οτι κ αυτο το θεμα να μην ηταν θα δημιουργούσε αλλο και αυτο ξέρεις κουράζει δεν γινεται έτσι..... πραγματικά σε αυτες τις ηλικιες εχεις ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ δεν μπορείς να γυριζεις στο σπίτι και να εχεις να αντιμετωπίσεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Δηλαδη μη το βλέπεις ελαφρα τη καρδία οτι έκατσε να ψάξει..... μετά αυτά που εγραψε αυτος ναι ηταν μαλακίες. Μπορεί ομως ο τύπος να μην κερατώσει ποτέ απλά να τα έγραψε μπορεί ναι μπορεί οχι δεν μπορεί κανείς να ξέρει.

Τελοςπαντων παίρνει και χάπια λέει.... καταστασεις τωρα.... εσεις ξέρετε κοριτσια. Εσεις επιλεγετε κακα τα ψεμματα ετσι οταν θέλει η γυναικα γινεται κάτι... σπάνια θα πει ΟΧΙ Ο αντρας... οποτε αφου εσεις επιλέγετε και μας πλγσιάζετε ή δινετε το πράσινο φως να σας πλησιάσουμε εμεις.... εχετε και το μαχαιρι και το πεπόνι.

Μην ακουμε μετά παράπονα. Σορρυ κιολας.

ΠΑΝΤΩΣ προσωπικά ποτέ δεν ειχα τέτοια λόξα.... να κάθομαι να γράφω τέτοια πραγματικά αμα περνούσα καλά και στο σέξ και στην επικοινωνια δεν θα ήθελα κάτι αλλο.

Τωρα αυτος πάει στο ψυχοθεραπευτη λέει να του πει τι.... οτι του αρέσουν άλλες ενω εχει σχέση με μια αλλη και κανουν και καλο σέξ. Τεσπα δεν μπορω να καταλαβω ενας αχταρμάς.

Εχει προβληματα ο κοσμος δυστυχως.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια