Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ πάντα πριν βγώ απο το σπίτι βάζω άρωμα, έχω εξάρτηση απο αυτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Xαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα!!!Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:![]()
![]()
...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."...
![]()

Scandal
Διαχειριστής

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAΑρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:![]()
![]()
...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."...
![]()

Edit: Το άρωμα που λατρέυω να φοράω εγώ και ο άλλος είναι το Axe Marine.

Maggie
Περιβόητο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό..
Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου

Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις..
Το J'adore..
Ας σταματήσω εδώ!!

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

JiMiOuS
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες...

Bulgari - Blu
Armani-Acqua Gio
Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο)
Davidoff-Cool Water και echo
L. Biagiotti-ROMA
Paco rabanne - Xs
Jean Paul Gautier
Angel (αντρικη)
(αυτες σαν πρωτες σκεψεις)
Και απο γυναικειες μετρανε οι:
Angel
paco rabanne
Kenzo
Dior-Hypnotic poisson
ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros΄;
Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε;
Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;;
Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....)
Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!!

Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black....
από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει!

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.