Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 21:04 Η Subject to change: #21 14-10-05 21:04 Ε όχι δα! Φαίνεται πότε είναι ενα άρωμα γυναικείο και πότε ανδρικό! Ειδικά τα ανδρικά τα ξεχωρίζω πολύ εύκολα! Κι εγώ πάντα πριν βγώ απο το σπίτι βάζω άρωμα, έχω εξάρτηση απο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 21:10 Ο e-stekoumenos: #22 14-10-05 21:10 ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:52 Η Subject to change: #23 14-10-05 22:52 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:58 Ο Scandal έγραψε: #24 14-10-05 22:58 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXA Edit: Το άρωμα που λατρέυω να φοράω εγώ και ο άλλος είναι το Axe Marine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Οκτωβρίου 2005 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:25 Η Maggie έγραψε: #25 24-10-05 19:25 Το Beyond Paradise,είναι υπέροχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 17:49 Η stupid bitch: #26 07-11-05 17:49 Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε όχι δα! Φαίνεται πότε είναι ενα άρωμα γυναικείο και πότε ανδρικό! Ειδικά τα ανδρικά τα ξεχωρίζω πολύ εύκολα! Κι εγώ πάντα πριν βγώ απο το σπίτι βάζω άρωμα, έχω εξάρτηση απο αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 21:10 Ο e-stekoumenos: #22 14-10-05 21:10 ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:52 Η Subject to change: #23 14-10-05 22:52 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:58 Ο Scandal έγραψε: #24 14-10-05 22:58 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXA Edit: Το άρωμα που λατρέυω να φοράω εγώ και ο άλλος είναι το Axe Marine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Οκτωβρίου 2005 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:25 Η Maggie έγραψε: #25 24-10-05 19:25 Το Beyond Paradise,είναι υπέροχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 17:49 Η stupid bitch: #26 07-11-05 17:49 Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:52 Η Subject to change: #23 14-10-05 22:52 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:58 Ο Scandal έγραψε: #24 14-10-05 22:58 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXA Edit: Το άρωμα που λατρέυω να φοράω εγώ και ο άλλος είναι το Axe Marine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Οκτωβρίου 2005 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:25 Η Maggie έγραψε: #25 24-10-05 19:25 Το Beyond Paradise,είναι υπέροχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 17:49 Η stupid bitch: #26 07-11-05 17:49 Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2005 στις 22:58 Ο Scandal έγραψε: #24 14-10-05 22:58 Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXA Edit: Το άρωμα που λατρέυω να φοράω εγώ και ο άλλος είναι το Axe Marine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Οκτωβρίου 2005 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:25 Η Maggie έγραψε: #25 24-10-05 19:25 Το Beyond Paradise,είναι υπέροχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 17:49 Η stupid bitch: #26 07-11-05 17:49 Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos: ...τώρα τι θυμήθηκα....Κάποτε δοκίμασα να φορέσω ΦΑΡΕΝΑΙΤ...εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως έδενε με την επιδερμίδα μου..και έβγαινε τελικά το άρωμα λιβανιού....Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο να διαλέξω κάτι βίβλια...και δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι...που τους ακούω να λένε..."έγινε καμμιά κηδεία....κάτι σαν λιβάνι μυρίζει..."... Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXA Edit: Το άρωμα που λατρέυω να φοράω εγώ και ο άλλος είναι το Axe Marine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:25 Η Maggie έγραψε: #25 24-10-05 19:25 Το Beyond Paradise,είναι υπέροχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 17:49 Η stupid bitch: #26 07-11-05 17:49 Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Beyond Paradise,είναι υπέροχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 17:49 Η stupid bitch: #26 07-11-05 17:49 Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από γυναικεία αρώματα,με τρελαίνουν τα:"IRRESISTABLE"-Givenchy και το "Just Cavalli",το οποίο μυρίζει σαν καραμελωμένη ζάχαρη!!!έχω τελειώσει τουλάχιστον 3 μπουκάλια..χιχι!! Από αντρικά,"κολάζομαι" με τα"Cool water"-Davidoff & "Farenheit"...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:06 Η nikita13 έγραψε: #27 07-11-05 18:06 Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Της paco rabanne είναι φοβερό και πολύ εντυπωσικό.. Kenzo(που ενώ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα έχει επικρατήσει σαν σήμα κατετεθέν μου) Hypnotic poisson του οίκου Dior πολύ θυληκό άρωμα αλλά και βαρύ(κατά την άποψη μου) γι'αυτό το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.. Το J'adore.. Ας σταματήσω εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 18:09 Η Skoulikadera---: #28 07-11-05 18:09 Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Emporio Armani-CITY GLAM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JiMiOuS Νεοφερμένο μέλος Ο JiMiOuS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 20:46 Ο JiMiOuS έγραψε: #29 12-11-05 20:46 Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορυφή για μένα είναι η JOOP και η Gautier από αντρικά. Ενώ από γυναικεία θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Skoulikadera. Από γυναικεία μου αρέσει επίσης και η Kenzo Flower. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά όποτε φοράω JOOP ή Gautier γύρω μου βλέπω μόνο γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 22:30 Ο The Djinn: #30 12-11-05 22:30 Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημενες για εμενα (δεν τις αγορζω ταυτοχρονα, αλλα αυτες ειναι οι "σιγουρες που με την πρωτη ευκαιρια θα παρω) Bulgari - Blu Armani-Acqua Gio Givenchy-Pi Greco (καλουτσικο) Davidoff-Cool Water και echo L. Biagiotti-ROMA Paco rabanne - Xs Jean Paul Gautier Angel (αντρικη) (αυτες σαν πρωτες σκεψεις) Και απο γυναικειες μετρανε οι: Angel paco rabanne Kenzo Dior-Hypnotic poisson ας μεινω σε αυτες,δεν μου ερχονται αλες προς το παρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 23:28 Ο iJohnnyCash: #31 12-11-05 23:28 κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:26 Ο Valder έγραψε: #32 13-11-05 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: κανεις δεν ξέρει το YSL Kouros ΄; Click για ανάπτυξη... Νομίζω την έχουμε κάτω στο πατρικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:30 Ο Dark_kronos: #33 13-11-05 00:30 Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 00:39 Ο giostau έγραψε: #34 13-11-05 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Παιδια ξερετε αμα υπαρχει ακομα το αρωμα της Harley που ειχε βγει καποτε; Click για ανάπτυξη... Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο;;; Δεν ξέρω αν υπάρχει στα μαγαζιά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα μπουκάλι στο πατρικό μου!!! (αν και θα έχει ξεθυμάνει μετά από 10+++++ χρόνια που είναι εκεί....) Την φόραγα συνέχεια όταν ήμουν στην ηλικία σου!!! Τώρα χρησιμοποιώ Fahrenheit και Ferrari Black.... από γυναικεία είναι διάφορα που μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2005 στις 12:16 Ο Dark_kronos: #35 13-11-05 12:16 Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ειπα να ψιλοαρχισω να φοραω αρεα και που και μια και εχω κολιμα με της Harley το θυμιθικα επειδη οταν ειμουν μικρος το επερνε ο ξαδερφος μου και παντα εγω θαυμαζα τον ξαδερφο μου και ηθελα να τον αντιγραφω για να γινω σαν αυτον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:16 Η roumana έγραψε: #36 20-10-06 21:16 Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Δεκεμβρίου 2007 roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κολόνια φοράτε? Πιστεύω ότι η κολόνια που φοράμε πρέπει να μας εκφράζει. Πώς διαλέγετε μια κολόνια? Με ποια κριτήρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 21:26 Η roumana έγραψε: #37 20-10-06 21:26 Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν…εγώ φοράω τώρα Dolce Gabana Light Blue. Όταν όμως χειμωνιάζει θα φορέσω κάτι από JeanPaulGaultier. Ταιριάζει πιο πολύ με τους βραδινούς εξόδους που θα κάνω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:03 Η adespoto έγραψε: #38 20-10-06 22:03 Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρησιμοπιώ διάφορες κατά καιρούς, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε μια που έχω αγοράσει από τα fresh line. Νομίζω λέγεται Περσεφόνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:08 Ο Valder έγραψε: #39 20-10-06 22:08 Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτή τη στιγμή Davidoff Cool Water. Τη διάλεξα για σήμερα γιατί βγήκα με μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ήμουν ελαφρώς αξύριστος με κάπως μακρύ μαλλί. Κοινώς πολύ τεστοστερο-κατάσταση (χουμορ κάνω μη ντοματίζετε τον ομιλώντα) και το τράβαγε η περίσταση. Συνήθως παίζω μεταξύ Nina Ricci "Memoire de l' homme", Givenchy, και Tommy Hilfiger. Χειμώνα συνήθως παίζω πάλι με Tommy αλλά και με Kenzo Jungle. Για τεστοστερόν καταστάσεις, είπαμε, Davidoff Cool Water που πραγματικά τα σπάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrJ7000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrJ7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2006 στις 22:35 Ο DrJ7000 έγραψε: #40 20-10-06 22:35 Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dolce Gabana, όχι η Light Blue, η κλασσική στο κόκκινο μπουκάλι νομίζω.. είναι το αγαπημένο μου γυναικείο άρωμα.Παθαίνω πλάκα μ αυτό. Για μένα,αυτο τον καιρό αρέσει πολύ και φοράω Paco rabanne (ultraviolet) και DKNY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.