giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή είναι αρκετά βαρια, για το καλοκαίρι και για χαλαρές καταστάσεις χρησιμοποιώ και την Ferrari Black.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα επαναφέρω στο προσκήνιο την Dolce & Gabbana,την κλασσική..απλά απίστευτη...![]()
Αρχίζω και σε συμπαθώ εσένα...

Αναλογα με το ντυσιμο,εποχη και την διαθεση φοραω διαφορες.(Φυσικα απο μια συγκεκριμενη "γκαμα" η οποια μου ταιριαζει και μυριζει ομορφα επανω μου)
Aυτες που εχω ειναι:
Acqua-Armani
Davidoff Εcho
J.P.Gaultier
BVLGARI BLV
Thierry Mugler - Angel Man-(αλλα και το γυναικειο οταν το μυριζω, παθαινω..)
Eau-Parker Kenzo
Dunhill (μακραν η αγαπημενη μου!)
Οι μισες ειναι ψιλο-dead,αλλα μεχρι να αντικατασταθουν θα πρεπει να περιμενουν γιατι το ταμειο ειναι μειων...

A ναι και απο τις λατρευτες ειναι η Paco Rabbane αλλα εχω καιρο να παρω...γιατι;;Γιατι παντα ξεχναω να παρω αυτην και παιρνω καποια αλλη!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Touch of Pink της Lacoste
Το "μηλο" της DKNY (πολυ καλο για ολες τις ωρες..)
Το τριανταφυλλο απο Kenzo νομιζω, δεν ειμαι σιγουρη..
Μου αρεσει πολυ και η white musk των BS αλλα δεν μενει αρκετα επανω μου.
Αυτα νομιζω..
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

chance by chanel
her/ just cavalli
dior addict
fragile/ jean paul gaultter
envy/ gucci
truth/ calvin klein
amarige d' amour/ givenchy
DKNY
το σώμα του jean paul gaultter
pink wonder
tommy girl

underwater
Περιβόητο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Εγω σταθερα Light Blue γιατι νομιζω οτι μου παει και μου αρεσει να φοραω παντα την ιδια γιατι μενει στο μυαλο των αλλων και συνδυαζουν τη μυρωδια με σενα.... Αφηνεις το σημαδι σου ρε παιδι μου![]()
Kι ενα παλικαρι σε ενα gym που ημουν αφηνε το "στιγμα" του...
Φοργαε την acqua di masxalize....

Ενα gym ολοκληρο ειχαμε συνδιασει την μυρωδια του με την παρουσια του!Το καταλαβαιναμε απο την εισοδο..
Περαν απο την πλακα παντως συμφωνω.

Κι εγω πολλες φορες συνδιαζω ετσι τον αλλο -την αλλη.
Εμενα κυριως με συνδιαζουν (απ' οτι μου εχουν πει) με την dunhill και την J.P.Gaultier.
io-io
Διάσημο μέλος

Kι ενα παλικαρι σε ενα gym που ημουν αφηνε το "στιγμα" του...
Φοργαε την acqua di masxalize....![]()
Ενα gym ολοκληρο ειχαμε συνδιασει την μυρωδια του με την παρουσια του!Το καταλαβαιναμε απο την εισοδο..
χαχαχαχα... ελιωσα!

roumana
Διάσημο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

σε αντρικη τρελενομαι για μπουλγκαρι μπλου
kleftra
Διάσημο μέλος

Γιατί βρε κορίτσια;Έρωτας με την Opium κι ας πονάει την τσέπη μου.
Την light blue θέλω να την δοκιμάσω, είναι και μπεστ σέλλερ σε πωλήσεις αλλά πείτε μου αν είναι απο αυτές με το πολύ φρουτένιο ή λουλουδένιο ελαφρύ άρωμα για να μην μπαίνω στον κόπο.Δεν μου αρέσουν.
Oiwnos
Νεοφερμένο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

πείτε μου αν είναι απο αυτές με το πολύ φρουτένιο ή λουλουδένιο ελαφρύ άρωμα για να μην μπαίνω στον κόπο.Δεν μου αρέσουν.
Δεν ειναι.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

του έχω πάρει τη σειρά... αφροντούς, αφτερσέιβ και άρωμα....
απλά ΛΙΩΝΩ με αυτή τη μυρωδια

όσο για μένα....
η αριστερή πλευρά του νιπτήρα - η δική μου μεριά

καλοκαιρινές : MOSCHINO cheap and chic, ARMANI emporio white, CALVIN CLEIN one
χειμωνιάτικες : CACHAREL gloria, LANCASTER joop, καθώς και η cabaret που δε θυμαμαι ποιας φίρμας είναι

γενικες: white musk, tommy girl, cashmere mist
έχω ένα κόλλημα με αρωματα αφρολουτρα και εσωρουχα

neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.