Dalian
Περιβόητο μέλος

το είχα ένα διάστημα! μου το είχαν φέρει δώρο στις γιορτές...πολύ καλόgucci rush![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

μα να μην μπορώ να βρω ένα άρωμα που να μυρίζει όμορφα και να μην κοστίζει 1279384043 ευρώ?? grargh!
Σε άλλο θέμα συζητάμε για αρωματοπωλείο.
Think of it.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Θα το δοκιμάσω,όταν τελειώσει αυτό που έχω τώρα. ^^
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Dior... είναι η κορυφή στο άρωμα. Βέβαια έχω φορέσει κατά καιρούς διάφορα και συνήθως κολλάω με ένα για πολύ καιρό, μέχρι να μου μείνει η στάμπα και να με θυμάμαι όποτε το μυρίζω. Μόλις το βαρεθώ, κολλάω με ένα νέο. Τις μυρώδιες τις συνδέω με φάσεις της ζωής και δεν ξαναγυρνάω ποτέ στις ίδιες.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Aκριβώς το ίδιο και εγώ!Χωρίς να θυμάμαι πως μου έχει προκύψει, χρόνια τώρα, ίσως απο πάντα, αλλά δε λέω ποτέ τι άρωμα φοράω. Πρώτον, για να μη μου κλέβουν τις ιδέες και δεύτερον για να βγαίνει λίγο μυστήριο. Εχει πλάκα να σε ρωτά κάποια ή κάποιος ''αχ τι ωραία μυρίζεις, τι φοράς;'' Και ν'απαντάς ''secret...'' Βεβαία εμένα αν μου μυρίσει θα ρωτήσωΕντάξει, το λέω στις φίλες μου μόνο
Μόνο τελευταία με ρώτησε μία και της απάντησα γιατί βιαζόμουν να φύγω, βαριόμουν να παιχνιδίζω
Dior... είναι η κορυφή στο άρωμα. Βέβαια έχω φορέσει κατά καιρούς διάφορα και συνήθως κολλάω με ένα για πολύ καιρό, μέχρι να μου μείνει η στάμπα και να με θυμάμαι όποτε το μυρίζω. Μόλις το βαρεθώ, κολλάω με ένα νέο. Τις μυρώδιες τις συνδέω με φάσεις της ζωής και δεν ξαναγυρνάω ποτέ στις ίδιες.
Είναι γεγονός ότι μπορώ να αριθμήσω κάθε περίοδο της ζωής μου,να θυμηθώ σε τι φάση ήμουν τότε,
μόνο μυρίζοντας μια κολώνια που είχα παλιά.
Δύσκολα γυρνάω σε κολώνιες που έχω ξαναφορέσει,
για αυτό και δεν με πειράζει (προσωπικά) το να λέω ποια κολώνια φοράω ανά διαστήματα.
Εξάλλου στον καθένα μυρίζει διαφορετικά κάθε άρωμα.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εξάλλου στον καθένα μυρίζει διαφορετικά κάθε άρωμα.![]()
Αυτό ξαναπές το!!!

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

για πρωι εχω αυτη τωρα και μου αρεσει πολυ ^^

για αντρες αγαπω Davidoff Cool Water (L)
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καλή η μυρωδιά της για άνοιξη/καλοκαίρι.
elepan
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για βραδυ προτειμω αυτες:![]()
![]()
Οι 2 πιο αγαπημένες μου!

Ειδικά με την hypnotic έχω έναν έρωτα και δεν την αλλάζω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

και COCO CHANEL No.5 body lotion.

τρια χρονια μονο αυτες χρησιμοποιω. σαν αναλαφρα αρωματα. εγγυηση.

θελω να το παρω!!
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

δωράκι από καθηγήτρια μου ^^ έχω πάθει πόρωση *.*
![]()
Πες σε παρακαλώ στην καθηγήτρια σου ότι μου τελείωνει το άρωμα!

Άτιμη φτώχεια...

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες σε παρακαλώ στην καθηγήτρια σου ότι μου τελείωνει το άρωμα!Θέλω κ εγώ!
Άτιμη φτώχεια...![]()
σιγά μωρέ, σχετικά φθηνά είναι αυτά στο body shop.. εμένα μου άρεσε τόσο πολύ που θα το ξαναπάρω αν τελειώσει :Ρ

δωράκι από καθηγήτρια μου ^^ έχω πάθει πόρωση *.*
![]()
αυτο το εχω σε κρεμα σωματος!!
μυριζει υπεροχα

MissKit
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.