Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

το αφρουντους adidas για τους άντρες είναι μια χαρά πάντως, δε χρειάζεται να φορούν και κολώνια...
roumana
Διάσημο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Ρουμάνα δεν ξέρω ακριβώς γιατί.
Ίσως γιατί δεν μαρέσουν τα ψώνια και το ψάξιμο. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το να βρω κάποιο που να μου αρέσει. Αν μια στο τόσο βάλω θα βάλω από ένα brutt (νομίζω δλδ) που κάπως έχει βρεθεί σπίτι μου αλλά σίγουρα δεν αγόρασα εγώ.
Επίσης δεν μαρέσουν οι έντονες μυρωδιές. Ίσως να μου έχει μείνει τραύμα από μια καθηγήτρια που είχαμε στο σχολείο που λουζόταν και όταν πλησίαζε και είχε τρελές ζέστες έψαχνες για οξυγόνο να αναπνεύσεις.
Από μικρός δεν μάρεσε όταν έμπαινα σε κάποιο ασανσέρ που είχε αφεθεί η υπογραφή ενός αρώματος. Με πνίγει όπως οι έντονες άσχημες μυρωδιές, η κάπνα από κάποιον που κάπνισε. Βέβαια πιστεύω τέτοιες υπογραφές αφήνονται μάλλον από φτηνά αρώματα καθώς τα καλά υποθέτω ότι είναι αρκετά διακριτικά και παραμένουν στο άτομο και σε μικρή ακτίνα και δεν χρησιμοποιούνται ώς αποσμητικά χώρου.
Τέλος χωρίς να έχω ψάξει τόσο πολύ για το τι,ποιο και πόσο ακριβό ήταν και πόσο χρόνος έχει περάσει από το ψέκασμα και αν η κοπέλα το έχει βάλει σε λάθος μέρος, δεν μαρέσει και πολύ η γεύση του.

Όταν πάντως είναι σωστό στην γυναίκα, δεν λέω μαρέσει και όχι μόνο. Μέχρι να το γευτώ συνήθως βέβαια.
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι το ζήτημα επιλογή και συνεπώς ψάξιμο ήταν ο κυριότερος παράγοντας και είναι ακόμα. Αν βρεθεί κάποιο σπίτι μου δεν θα σκοτωθώ να το φοράω αλλά υπο περιστάσεις (σπάνια) θα το χρησιμοποιήσω. Ας διαλέξουν άλλοι για μένα.
roumana
Διάσημο μέλος

Δηλαδη... πες μου τι κολόνια φοράς για να σου πω τι φίλους έχεις ε?Ας διαλέξουν άλλοι για μένα.

Demelene
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

deselene γιατί δε φοράς το σκουφάκι σου?
το αφρουντους adidas για τους άντρες είναι μια χαρά πάντως, δε χρειάζεται να φορούν και κολώνια...
+1 ειδικά το καλοκαίρι,
Και αν θές πιο έντονο άρωμα......
.... Δεν ξεπλένεσε!
roumana
Διάσημο μέλος

Μάλλον αστειεύεσαι. Όπως και το ντύσιμο, η κολόνια πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σου. Πρέπει να είναι επιλογή σου. (Διάλεξε εσύ κατι να σου αρεσει, και πες στους φιλους να σου την φέρουν δώρο.Υπάρχει σχέση? Το λέω σοβαρά κυρίως με την σκοπιά του αν το άρωμα που επιλέγεται πιστεύεται ότι δείχνει κάτι για αυτό που το επιλέγει ή φοράει?

Κι επεισης συμφωνω με τον demlene οτι το αρωμα οσο καλο και αν ειναι εαν το γευτεις "ξυνιζει" (σ'εμενα πικροξυνιζει μαλλον).
Π.Χ. αν εχει(ς) βαλει η κοπελα στο λαιμο.Αν εχει ριξει παραπανω ψεκασματα με το "ψεκ" και την φιλησεις εκει, τοτε η γευση σου ψιλοχαλαει...
Αλλα δεν μασαμε!Πινουμε μια γουλια νερο,την καταβρεχουμε και λιγο

Αρκει να μην αλλαξουμε μερια στο λαιμο!

Εχει δοκιμασει\μυρισει κανεις την καινουργεια "V" απο τον Versace;;;

Ρε gmt δεν την εψω πετυχει ακομα και θελω πολυ να δω πως ειναι, μπας και χτυπησω καμια!

roumana
Διάσημο μέλος

Λοιπόν. Πείτε στις φίλες σας να ψεκάσουν στον αέρα και να περάσουν από το σύννεφο μέσα. Δεν θα ξανά νιώθετε τη γεύση της κολόνιας.

Demelene
Διάσημο μέλος

Μα εδώ εστιάζεται το πρόβλημα.Αν ήξερα τι είναι να αγοράσω ακριβώς δεν θα είχα πρόβλημα με τα ψώνια. Η διαδικασία της έρευνας για την σωστότερη επιλογή με χαλάει.Μάλλον αστειεύεσαι. Όπως και το ντύσιμο, η κολόνια πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σου. Πρέπει να είναι επιλογή σου. (Διάλεξε εσύ κατι να σου αρεσει, και πες στους φιλους να σου την φέρουν δώρο.)
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ψεκάζουμε ποτέ μα ποτέ κολόνια στο δέρμα.
![]()
Αυτό το έχω ξανακούσει. Κάνει όντως τόσο κακό στο δέρμα η κολόνια; Εγώ είχα την εντύπωση ότι με το να την ψεκάζεις στο δέρμα διαρκεί περισσότερο! Ειδικά στα γνωστά σημεία: καρπούς και κάτω από τα αυτιά.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Εάν ψεκάζουμε πρώτα στον αέρα και μετά περνάμε από μέσα όπως είπε η ρουμάνα, δεν χάνεται σχεδόν όλη η κολώνια?

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Όχι. Παίρνεις όσο χρειάζεται. Και δεν παθαίνουν ασφυξία οι γύρο σου...Να ρωτήσω κάτι και εγώ ώς άσχετος
Εάν ψεκάζουμε πρώτα στον αέρα και μετά περνάμε από μέσα όπως είπε η ρουμάνα, δεν χάνεται σχεδόν όλη η κολώνια?![]()
Άλλωστε η διακριτικότητα και η απλότητα είναι που σου δίνουν στιλ.

Εγώ κάνω δύο ψιτ στο λαιμό, ένα στο δέρμα, δηλαδή, κι ένα πιο γενικό...
Αλλά είμαι κοϊσάκι και το άρωμά μου απαλό!
roumana
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.