roumana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Τι είναι αυτό?Αλλά είμαι κοϊσάκι και το άρωμά μου απαλό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ψεκάζουμε ποτέ μα ποτέ κολόνια στο δέρμα.
Λοιπόν. Πείτε στις φίλες σας να ψεκάσουν στον αέρα και να περάσουν από το σύννεφο μέσα. Δεν θα ξανά νιώθετε τη γεύση της κολόνιας.![]()
Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα!
(Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας

Τελικα σε ποιο κατεληξες?
Demelene
Διάσημο μέλος

Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!!

Πριν παντως εκανα λαθος!

Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino...
roumana
Διάσημο μέλος

Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα!
(Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας, οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..).
Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια.

Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλΤελικα σε ποιο κατεληξες?

Τι είναι αυτό?
LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!!
roumana
Διάσημο μέλος

Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια…

brilliant
Νεοφερμένο μέλος

αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει .

roumana
Διάσημο μέλος

Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό!
Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας...
Και είναι 26!

roumana
Διάσημο μέλος

Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει.
«Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση»
Τι λες?

Συνημμένα

Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι...

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes
Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet
Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne
Δεν τα βρήκα στα αγγλικά.
γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονιαΔεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει;
αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις....

μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική...

κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

adespoto
Περιβόητο μέλος

Από τότε έχω ξετρελαθεί

roumana
Διάσημο μέλος

Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme
Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις...παρτου την miyake την κλασσική

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.