Κολώνιες και αρώματα

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Γιατι πρωτον τα 8 δεν ειναι 8 ευρω. Συνηθως η αναλογια ειναι 1 προς 4 σε κλώνο με αυθεντικό, ακόμα και 1 προς 1.

Για να φτάσει 1 προς 10 μαλλον θα ειναι η κυρα Μαρικα ή ο κυρ Μενιος με "τυπου" που έχει κατουρησει μεσα το γαιδουρι του και έχει βαλει αλλα πενηντα λιτρα προπυλενογλυκολη με αμόλυβδη και πετρέλαιο κόκκινο και σε 10-20 ψεκασιές θα χει φυγει σαν πορδή στον άνεμο ή θα βγαλεις κανα τριτο πόδι και μετα θα σε βγαλουν για ντοκιμαντερ του Τσερνόμπιλ.

Που ξερω γω τι βαζει μεσα ο καθε wannaμπής.
Προσωπικά θα πήγαινα σ' αρωματοπωλείο μόνο αν παρείχαν κάποιο άρωμα που μου άρεσε (αλλά δεν έμενα ικανοποιημένος από την απόδοσή του) π.χ. EDT σε EDP ή Parfum περιεκτικότητα μπας κι αποδώσει καλύτερα...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Προσωπικά θα πήγαινα σ' αρωματοπωλείο μόνο αν παρείχαν κάποιο άρωμα που μου άρεσε (αλλά δεν έμενα ικανοποιημένος από την απόδοσή του) π.χ. EDT σε EDP ή Parfum περιεκτικότητα μπας κι αποδώσει καλύτερα...
Δεν εχω παει ποτε σε κυρ Μένιο. Κλώνους μόνο απο ΗΑΕ. Οι Άραβες δεν καταλαβαίνουν Χριστό, τα κάνουν οντως πιο εντονα κι απο τα designer counterparts τους.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Ναι και από αρώμα κι από διάρκεια είναι άψογη, την είχα ψεκάσει στις 6 το απόγευμα και μύριζε μέχρι την άλλη μέρα αργά το πρωί (κι υπόψη ότι έχω πάρα πολύ «ζόρικο» δέρμα και τα αρώματα γενικά κρατάνε πάνω μου λιγότερο έως αρκετά λιγότερο απ' το μέσο άντρα)...

Η διάρκεια (σ' εμένα τουλάχιστον), την είχα ψεκάσει στα Hondos και μετά από 3 τέταρτα την «έψαχνε » η γυναίκα μου στον καρπό μου...και μετά πήγα και Sephora και Attica γιατί είπα δε μπορεί ρε π@@στη μου για πιο δυνατή από τη Royal τη διαφημίζουν καμιά μ@λακία θα έγινε!
Κι όμως, τα ίδια κι εκεί...

Από τις Boss μόνο η Bottled Parfum αξίζει κατά την άποψή μου (και λόγω value for money), δοκίμασέ τη να σου φύγει η περιέργεια, μπορεί και να σου αρέσει που ξέρεις (εμένα πάντως καθόλου)...

Μια τελευταία ερώτηση, μεταξύ των παρακάτω ποια προτείνεις από θέμα έντασης και διαρκείας;; Προφανώς θα τις δοκιμάσω και εγώ απλά να πάρω και μια 2η γνώμη.

IMG_9204.jpeg

IMG_9206.png

IMG_9207.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Scent of the day - Το εχω χρόνια, αλλα επέλεξα να το βαλω και σημερα, φθινοπωράκι ομορφο, κερασάκι αμυγδαλάκι.
1729097645949.png

Μερικοί φοβουνται οτι ταχα ειναι γυναικειο, εγω το γουστάρω όμως. Οχι σαν sexy boy frag, αλλα σαν comfort frag.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.065 μηνύματα.
Γιατι πρωτον τα 8 δεν ειναι 8 ευρω. Συνηθως η αναλογια ειναι 1 προς 4 σε κλώνο με αυθεντικό, ακόμα και 1 προς 1.

Για να φτάσει 1 προς 10 μαλλον θα ειναι η κυρα Μαρικα ή ο κυρ Μενιος με "τυπου" που έχει κατουρησει μεσα το γαιδουρι του και έχει βαλει αλλα πενηντα λιτρα προπυλενογλυκολη με αμόλυβδη και πετρέλαιο κόκκινο και σε 10-20 ψεκασιές θα χει φυγει σαν πορδή στον άνεμο ή θα βγαλεις κανα τριτο πόδι και μετα θα σε βγαλουν για ντοκιμαντερ του Τσερνόμπιλ.
Αυτό διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί. Υπάρχει η επιλογή να το κάνεις ενισχυμένο με περισσότερη καθαρή ουσία αρώματος κλπ, και έπειτα είναι το τι ψάχνει ο καθένας, πχ αν θέλεις το τέλειο με διάρκεια 8 ωρών ναι οκ πήγαινε στο αυθεντικό αλλά τα σκας
Αν θέλεις κάτι που να μυρίζει πολύ κοντά στο αυθεντικό αλλά είναι λίγο αλλοιωμένο και δεν κρατάει την ίδια διάρκεια, αλλά τη δουλειά του καθημερινα την κανει, πας σε απομίμηση με 8-12€.

Όσο για αυτό που λες, στα αρωματοπωλεια μπορείς να αγοράσεις σε στικ roll on καθαρή ουσία αρώματος essence, και όχι μπουκάλι με ψεκαστήρα. Αυτό το essence είναι όσο πιο καθαρό γίνεται, ωστόσο δεν ξέρω πόσο κοντά στο αυθεντικό είναι.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Τι διαφορά έχουν η million η κλασική με την κόκκινη ; Πρώτη φορά βλέπω την κόκκινη !

Η Royal είναι πιο ισχυρή και πιο πικάντικη όπως διαβάζω, όμως πρέπει να την δω από κοντά. Βέβαια σκέφτομαι σοβαρά για Bleu De Chanel καθώς ακούω πολύ καλά λόγια ενώ είναι από τα πιο δημοφιλή ανδικα αρώματα. Απλά δεν ξέρω αν πάρω το EDP η το Parfum.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.906 μηνύματα.
Αμάν μ αυτή τη Million! Όλα τα νέα αγόρια, τα γυμναστήρια, μυρίζουν το ίδιο!
Εμένα μου άρεσε σε άντρες νέους η joop η μπλε, αλλά δεν τη βλέπω πια.
Βέβαια, εξαρτάται από το σώμα.
Επίσης δε μ αρεσει ο άντρας να μυρίζει από μακρυά. Μ΄αρέσει να τον πλησιάζεις, για να τον μυρίσεις:huglove:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αμάν μ αυτή τη Million! Όλα τα νέα αγόρια, τα γυμναστήρια, μυρίζουν το ίδιο!
Εμένα μου άρεσε σε άντρες νέους η joop η μπλε, αλλά δεν τη βλέπω πια.
Βέβαια, εξαρτάται από το σώμα.
Επίσης δε μ αρεσει ο άντρας να μυρίζει από μακρυά. Μ΄αρέσει να τον πλησιάζεις, για να τον μυρίσεις:huglove:
Α οχι εμενα μ αρεσει να πνιγω το δωμάτιο.

Κάποτε βεβαια ειχα κανει το λάθος να βάλω 7 σπρέι απο εναν κλώνο (ακριβο καλό κλώνο) ενός αρώματος του Τομ Φορντ και πηγα σε μια μάζωξη για φαγητό.

Εγω ειχα παθει olfactory fatigue (κουραση μύτης, μπλοκάρουν οι υποδοχείς και νομιζεις οτι ΔΕΝ μυριζεις, ενω μυρίζεις πολύ!) και οι άλλοι πνίγηκαν.

Ε δε με ξανακάλεσαν ποτέ.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Δεν εχω παει ποτε σε κυρ Μένιο. Κλώνους μόνο απο ΗΑΕ. Οι Άραβες δεν καταλαβαίνουν Χριστό, τα κάνουν οντως πιο εντονα κι απο τα designer counterparts τους.
Έχω υπόψη μου αρκετούς Αραβικούς κλώνους που είναι «τζούφιοι» (βλέπε π.χ. Armaf Club de Nuit Intense που δε φτουράει τίποτα), όπως επίσης κι ένα αρωματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη που «σκοτώνει» (από εκεί πήρα τώρα πρόσφατα άρωμα τύπου Dylan Blue σε Parfum περιεκτικότητα κι έλυσα το πρόβλημα του «lack of performance μπλε αρωμάτων» που συζητούσαμε τις προάλλες)...μην είσαι απόλυτος λοιπόν!;)
Μια τελευταία ερώτηση, μεταξύ των παρακάτω ποια προτείνεις από θέμα έντασης και διαρκείας;; Προφανώς θα τις δοκιμάσω και εγώ απλά να πάρω και μια 2η γνώμη.

View attachment 140033

View attachment 140034

View attachment 140035
Δεν έχω δοκιμάσει την «Parfum» Bleu de Chanel, την «Eau de Parfum» πάντως σαν performance και διάρκεια σίγουρα τη βάζει από κάτω!

Έχε υπόψη σου όμως ότι συγκρίνεις ένα χειμερινό άρωμα (One Million Royal) με δύο αρώματα που είναι versatile και μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο...κι επειδή θα ρίξεις χρήμα και στις 3 περιπτώσεις αυτό πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη (εκτός αν είσαι π.χ. σαν εμένα που έχω 50+ αρώματα στη ντουλάπα μου που τα χρησιμοποιώ actively και ξοδεύω για πλάκα κάθε χρόνο κάνα χιλιάρικο χωρίς να τρέχει κάστανο)...
Η Royal είναι πιο ισχυρή και πιο πικάντικη όπως διαβάζω, όμως πρέπει να την δω από κοντά. Βέβαια σκέφτομαι σοβαρά για Bleu De Chanel καθώς ακούω πολύ καλά λόγια ενώ είναι από τα πιο δημοφιλή ανδικα αρώματα. Απλά δεν ξέρω αν πάρω το EDP η το Parfum.
Μόνο και μόνο γι' αυτό εγώ προσωπικά δεν έχω στη συλλογή μου ούτε κάποια Blue de Chanel ούτε κάποια Dior Sauvage!;)
Το θέμα είναι να μυρίζεις ξεχωριστά, αν είναι π.χ. το βράδυ που θα βγεις για ένα ποτό να μυρίζεις όπως 1 στους 2 άντρες τότε χέσε μέσα...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Έχω υπόψη μου αρκετούς Αραβικούς κλώνους που είναι «τζούφιοι» (βλέπε π.χ. Armaf Club de Nuit Intense που δε φτουράει τίποτα), όπως επίσης κι ένα αρωματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη που «σκοτώνει» (από εκεί πήρα τώρα πρόσφατα άρωμα τύπου Dylan Blue σε Parfum περιεκτικότητα κι έλυσα το πρόβλημα του «lack of performance μπλε αρωμάτων» που συζητούσαμε τις προάλλες)...μην είσαι απόλυτος λοιπόν!;)
Δεν έχεις άδικο οτι κάποιοι ειναι τζούφιοι -αν και τα μελεταω καλά αυτά πριν πάρω- εστιάζω σε Rasasi και θέλω και Swiss Arabian που ειναι αποπνικτικά σε φάση Amouage. Το CDNI (batch 2018 - παιζει ρόλο, μετα το έκαναν πορδή στον άνεμο ακούω), εμενα μου βγηκε άψογο απο θεμα δυναμης. Το άνοιγμα ειναι σαν καθαριστικο δωματιού αλλα οκ, υπομονή.

Μόνο και μόνο γι' αυτό εγώ προσωπικά δεν έχω στη συλλογή μου ούτε κάποια Blue de Chanel ούτε κάποια Dior Sauvage!;)
Το θέμα είναι να μυρίζεις ξεχωριστά, αν είναι π.χ. το βράδυ που θα βγεις για ένα ποτό να μυρίζεις όπως 1 στους 2 άντρες τότε χέσε μέσα...
Ετσι σκέφτομαι ακριβώς κι εγω.

American Economist

Επιφανές μέλος

Δεν έχω δοκιμάσει την «Parfum» Bleu de Chanel, την «Eau de Parfum» πάντως σαν performance και διάρκεια σίγουρα τη βάζει από κάτω!

Έχε υπόψη σου όμως ότι συγκρίνεις ένα χειμερινό άρωμα (One Million Royal) με δύο αρώματα που είναι versatile και μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο...κι επειδή θα ρίξεις χρήμα και στις 3 περιπτώσεις αυτό πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη (εκτός αν είσαι π.χ. σαν εμένα που έχω 50+ αρώματα στη ντουλάπα μου που τα χρησιμοποιώ actively και ξοδεύω για πλάκα κάθε χρόνο κάνα χιλιάρικο χωρίς να τρέχει κάστανο)...

Αρα από ότι μου λες η Parfum έχει καλύτερη διάρκεια από την EDP, αυτό είναι ενδιαφέρον καθώς η διάρκεια είναι αυτό που κοιτάω πρώτα. Διάβαζα βέβαια στα reviews ότι η EDP είναι ιδανικότερη για θερμότερα κλίματα όπως η Ελλάδα, τουλάχιστον έτσι λένε οι reviewers.

Κοιτά έχω αρκετά αρώματα σπίτι, νομίζω καμία 15αρια είναι, απλά επειδή μου τελειώνει η Million elixir ψάχνω να την αντικαταστήσω. Πριν 3 μήνες αγόρασα την Aqua DI GIO Parfum και δεν έμεινα ικανοποιημένος από την διάρκεια, δηλαδή 3-4 ώρες max κρατάει γεγονός που με απογοήτευσε για ένα τόσο δημοφιλές άρωμα. Η Dior Sauvage δεν μου αρέσει καθόλου, την έχει ο αδελφός μου και κάθε φορά που την φοράει αλλάζω δωμάτιο.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Αρα από ότι μου λες η Parfum έχει καλύτερη διάρκεια από την EDP, αυτό είναι ενδιαφέρον καθώς η διάρκεια είναι αυτό που κοιτάω πρώτα. Διάβαζα βέβαια στα reviews ότι η EDP είναι ιδανικότερη για θερμότερα κλίματα όπως η Ελλάδα, τουλάχιστον έτσι λένε οι reviewers.
Σε γενικές γραμμές και «θεωρητικά» αυτός είναι ο «κανόνας», αλλά στην πράξη παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα π.χ. πόσο «συνθετικό» είναι ένα άρωμα (γι' αυτό π.χ. η Invictus αν και EDT έχει διάρκεια και performance παρόμοια με μιας δυνατής EDP, γιατί είναι full συνθετική), το γενικότερο «κλίμα» (π.χ. η Dylan Blue αποδίδει καλύτερα στη ζέστη απ' ότι αρώματα όπως π.χ. η Acqua Di Gio Profumo) και φυσικά το δέρμα του καθενός (π.χ. σε μένα η One Million Elixir εξαφανίζεται μετά από μια ώρα κι εσύ λες ότι κρατάει όλη τη μέρα...άντε βγάλε άκρη:rolleyes:)...
Κοιτά έχω αρκετά αρώματα σπίτι, νομίζω καμία 15αρια είναι, απλά επειδή μου τελειώνει η Million elixir ψάχνω να την αντικαταστήσω. Πριν 3 μήνες αγόρασα την Aqua DI GIO Parfum και δεν έμεινα ικανοποιημένος από την διάρκεια, δηλαδή 3-4 ώρες max κρατάει γεγονός που με απογοήτευσε για ένα τόσο δημοφιλές άρωμα. Η Dior Sauvage δεν μου αρέσει καθόλου, την έχει ο αδελφός μου και κάθε φορά που την φοράει αλλάζω δωμάτιο.
Είπα και σε προηγούμενο post ότι η «συνέχεια» της discontinued Acqua Di Gio Profumo είναι υποδεέστερη, θα 'πρεπε να το περιμένεις!
By the way, ποια Sauvage έχει ο αδερφός σου;
Αν έχει την Elixir σε καταλαβαίνω απόλυτα!;)

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Είπα και σε προηγούμενο post ότι η «συνέχεια» της discontinued Acqua Di Gio Profumo είναι υποδεέστερη, θα 'πρεπε να το περιμένεις!
Ωχ... έπρεπε να χα πάρει backup μπουκάλι, αν και δεν τα κανω αυτα γιατι αυτο θέλουν και μετα βγαζουν κατι παραπλήσιο. Να πάνε να γαμηθούν, αν τελειώσει τέλειωσε.

Ρε εμένα τι παίζει, με τον κλώνο τη Gisada Intense. Την πρωτη φορά την έβαλα και με 2 σπρει κράταγε όλη μέρα. Τις επομενες φορές μου φάνηκε πιο αδυναμη.

Τι στο διαολο;

American Economist

Επιφανές μέλος

Σε γενικές γραμμές αυτός είναι ο «κανόνας», αλλά στην πράξη παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα π.χ. πόσο «συνθετικό» είναι ένα άρωμα (γι' αυτό π.χ. η Invictus αν και EDT έχει διάρκεια και performance παρόμοια με μιας δυνατής EDP, γιατί είναι full συνθετική), το γενικότερο «κλίμα» (π.χ. η Dylan Blue αποδίδει καλύτερα στη ζέστη απ' ότι αρώματα όπως π.χ. η Acqua Di Gio Profumo) και φυσικά το δέρμα του καθενός (π.χ. σε μένα η One Million Elixir εξαφανίζεται μετά από μια ώρα κι εσύ λες ότι κρατάει όλη τη μέρα...άντε βγάλε άκρη:rolleyes:)...

Την Elixir έχει όντως, μιλάμε βρωμάει απαίσια, πως γίνεται να την διαφημίζουν τόσο πολύ;; Ούτε η EDT μου αρέσει που την έχω μυρίσει στα Hondos Centre, δεν ξέρω όλη η σειρά μου θυμίζει παιδιά 17-18 χρόνων που την φοράνε στα σχολεία, δεν είναι σοβαρό άρωμα που το φοράς σε κάτι πιο επίσημο ή βράδυ.

Με την Aqua Di gio την πάτησα άσχημα καθώς νόμιζα ότι η Parfum ήταν ακριβώς η ίδια με την Profumo, έκανα λάθος όμως καθώς από διάρκεια δεν λέει και πολλά. Τώρα όσο αφορά την One Million Elixir τον χειμώνα κρατάει όλη την ημέρα άνετα πάνω μου, όμως καλοκαίρι και φθινόπωρο κρατάει το πολύ 3-4 ώρες, λογικό βέβαια καθώς μιλάμε για χειμερινό άρωμα.

Δεν ξέρω, θα πάω στα Hondos ώστε να δοκιμάσω την Bleu De Chanel, τόσο την EDP όσο και την Parfum ώστε να δω αρχικά ποια μου αρέσει περισσότερο σαν άρωμα. Παίζει να πάω να τις δοκιμάσω την μια ημέρα και να προχωρήσω σε αγορά μια ημέρα μετά, ώστε να δω τι παίζει από Projection και longevity.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ωχ... έπρεπε να χα πάρει backup μπουκάλι, αν και δεν τα κανω αυτα γιατι αυτο θέλουν και μετα βγαζουν κατι παραπλήσιο. Να πάνε να γαμηθούν, αν τελειώσει τέλειωσε.
Κατά την άποψή μου η Profumo ήταν για τα αρώματα ό,τι είναι π.χ. ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών για τις ταινίες, το καλύτερο (σε γενικότερα πλαίσια αξιολόγησης) και πιο versatile ανδρικό άρωμα...πλέον με την κατάργησή της έχει δημιουργηθεί κενό στην αγορά, δεν υπάρχει άρωμα όπως αυτό που έλεγες «το παίρνω κι όποτε κι αν το βάλω, όπου κι αν το βάλω κ.λπ. θα μυρίζω ωραία και θα εισπράττω κομπλιμέντα»!
Ρε εμένα τι παίζει, με τον κλώνο τη Gisada Intense. Την πρωτη φορά την έβαλα και με 2 σπρει κράταγε όλη μέρα. Τις επομενες φορές μου φάνηκε πιο αδυναμη.

Τι στο διαολο;
Το ίδιο είχα πάθει πριν 2 χρόνια με μια Lattafa Asad (κατά ένα 60%-70% κλώνος της Sauvage Elixir, πολύ πιο ωραίο κατ' εμέ σε σχέση με τη μπόχα του Dior κι αρκετά κοντά σε διάρκεια και performance)...μάλλον δεν πρέπει να μένουν στο ράφι καιρό!
Και μου φαίνεται και λογικό όταν παίρνεις π.χ. άρωμα των 20€ που μυρίζει σαν άρωμα των 200€!;)
Την Elixir έχει όντως, μιλάμε βρωμάει απαίσια, πως γίνεται να την διαφημίζουν τόσο πολύ;; Ούτε η EDT μου αρέσει που την έχω μυρίσει στα Hondos Centre, δεν ξέρω όλη η σειρά μου θυμίζει παιδιά 17-18 χρόνων που την φοράνε στα σχολεία, δεν είναι σοβαρό άρωμα που το φοράς σε κάτι πιο επίσημο ή βράδυ.
Πραγματικά ρε συ, μιλάμε γι' απίστευτη μπόχα...είχα κάνει το λάθος να τη δοκιμάσω στα duty free στα σύνορα του Έβρου πηγαίνοντας οδικώς για Σμύρνη (ένα μόνο μικρό ψέκασμα στον καρπό), 5 ώρες οδηγούσα μεσ' το κατακαλόκαιρο με τα παράθυρα ανοιχτά!:sick:

Έλα όμως που 10 γυναίκες που 'χω ρωτήσει (μαζί με τη μάνα μου:lol:) μου 'χουν πει ΟΛΕΣ ότι τους αρέσει, ίσως γι' αυτό και παίζει τόσο marketing...τι να πεις, γυναίκες, ούτε στ' αρώματα δε βγάζεις άκρη μαζί τους!:rolleyes:

Πάντως μακάρι να είχαν κι άλλα αρώματα των 200€+ τη διάρκεια και το performance της...

Υ.Γ. Όσον αφορά την EDT έκδοσή της (που είναι κι η καλύτερη κατά την άποψή μου) υπάρχει η Cool Water Parfum που είναι κλώνος της και στη δική μου μύτη μυρίζει λίγο καλύτερα, έχει πολύ καλή διάρκεια και performance (Parfum γαρ) και κοστίζει 50% λιγότερο, οπότε όσοι γουστάρουν την κλασική Sauvage και δε θέλουν να ξεπαραδιάζονται κάθε τόσο ας δοκιμάσουν κι αυτή...

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.906 μηνύματα.
Πάντως όλες οι κολώνιες δε μυρίζουν το ίδιο στον καθένα. Είπα σε μια φίλη μου, πως μ΄αρεσει πολύ η Boss Orange η γυναικεία και τη μύρισε πάνω μου και της άρεσε πολύ. Την άλλη βδομάδα, είχε περάσει από αρωματοπωλείο και είχε βάλει λίγη Boss Orange πάνω της. Παιδιά...... βρωμούσε! Αυτή πάλι έβαζε τη Sun τη γυναικεία, που σε μένα μυρίζει σαν ξυνίλα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Ενα τυχαίο άρωμα απο τον σκλαβενίτη ή απο κανα μαγαζί στο μοναστηράκι που μου κρατάει μισο χρόνο :P

με αυτό πορεύομαι

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια